Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חמישי שמח,קניתי לפני שנה 2 צמיגים קדמיים בגלל הכשלה בטסט בגלל שנאכלו לי בדופנים, אז הם היו בני שנה וחצי בערך, ומאז הוחלף בצמיגים סיניים שעלותם 250 לצמיג של חברת EXENT (או משהוא דומה) ואחרי פחות משנה אני שם לב שהם נאכלים שוב בעיקר צד ימין קדמי, עשיתי כיוון פרונט הכל אחרי החלפה, אציין גם שלא מלאתי אוויר תקופה והגעתי למצב שצמיג אחורי הגיע ל16 PSI במקום 35,אולי בגלל זה אבל אני חושד יותר שלא עשו לי כייון טוב,מה הסיבות לכך?

מיצובישי לנסר 1.8 10

פורסם

נסיעה בלחץ נמוך גם גורמת לשחיקה בקצוות. תקפיד על לחץ אויר נכון.

יכול להיות גם שצריך שוב כיוון פרונט, אם אתה מרבה לרדת מדרכות או נוסע אגרסיבי על פסי האטה וכד'

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• אחראי פורום
פורסם

בעוד 50-70 ש"ח ליחידה היית קונה מותג ראוי ולא משהו עלום שם באיכות נמוכה.

זה פלוס לחץ אוויר תקין ישמרו עליך ועל הנוסעים איתך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה ההפתעה?

קנית צמיגים באיכות ירודה ולא מלאת אוויר.

לא חייב לקנות צמיגים יקרים - falken ze914 או יותר טוב falken ze310 יספקו את הסחורה ( כל עוד תיסע עם אוויר בגלגלים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סבירות גבוהה שלא עשו לך כיוון טוב, או לחילופין עשו כיוון טוב אבל לא הקפידו לזהות שמערכת המתלים שלך לא תקינה (משולשים/בושינגים).

תעשה לעצמך טובה, תרכיב צמיגים איכותיים, דאג ללחץ אויר תקין ולך למקצוען לכיוון פרונט שיאבחן מה המצב.

פורסם
סבירות גבוהה שלא עשו לך כיוון טוב, או לחילופין עשו כיוון טוב אבל לא הקפידו לזהות שמערכת המתלים שלך לא תקינה (משולשים/בושינגים).תעשה לעצמך טובה, תרכיב צמיגים איכותיים, דאג ללחץ אויר תקין ולך למקצוען לכיוון פרונט שיאבחן מה המצב.
בטסט אפשר לראות שמערכת מתלים לא תקינה?
פורסם

אפשר, אבל אלה בדר"כ סטיות קלות שלא יראו. אכילה של כתפיים של צמיג קשורה לכיוון פרונט, וצריך בעל מקצוע רציני לאבחן. טסט מה רוב הסיכויים שלא יתייחסו לכך

פורסם

כיוון פרונט עולה כ-250₪.

זה יוצא יותר זול מאשר להחליף צמיגים כל שנה בגלל שחיקה לא אחידה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מכירים מישהוא באיזור רחובות חוץ מיוסי כיוון פרונט
צק פוינט בילו סנטר, אהבתי את השרות שלהם

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

• תוכן חדש...