Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי בין 60k-70k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב i10 שנה 2011,מעוניין למכור אותו ולהשתדרג לרכב משפחתי. צפוי לעשות 20 אלף קמ לשנה.

חשוב שיהיה אמין ובטיחותי

הבעיה שלא קל למכור את הi10 ולקבל עליה מחיר טוב לכן התקציב ירד ל60k.

יש המלצות לרכב?

פורסם

אמין, בטיחותי, חסכוני (בכל זאת 20k ק"מ בשנה) ולא ממש משפחתי אבל יכול להוות תחליף.למשפחה קטנה: הונדה ג'אז מ-2015 ואילך, רמת גימור קומפורט (או גבוהה יותר).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

טויוטה אוריס 2016.

ראיתי שטויוטה הפסיקו להביא דגמים של אוריס רק קורולה.

האם ניתן לקבל עוד הנחה שהרכב יצא משיווק בארץ?

פורסם

האוריס הלא היברידית (לא חושב שהיברידית נכנסת לתקציב) לא חסכונית בצורה מיוחדת, הייתי שוקל את הנקודה הזו לק"מ גבוה. מעבר לזה, אין לה מערכות בטיחות אקטיביות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

האוריס קיבלה בשלב מסויים מערכת בלימה אוטונומית, התרעה על סטייה מהנתיב ושליטה אוטומטית באורות הגבוהים אבל רק בשנתונים גבוהים יחסית ואני לא מאמין שתתאים לתקציב.

• תוכן חדש...