Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגשמת חלום בן 29 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במשך שנה סרקתי את אתרי האינטרנט של כל הסוכנויות המקומיות של היצרן ה״זה״, כדי לקצר תהליכים הם היו אצלי במועדפים וסרקתי אותם 3 פעמים ביום וזה לא כולל סריקה של כל הלוחות.

למה בעצם? למה שנה? מה ראית בשנה הזאת?

הביקוש מטורף? המצב של רובן רע?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

חיפשתי רק מדילר של פורשה בגלל היישור קו המחמיר שהם מבצעים ובגלל האחריות שהם נותנים אבל הדגש הוא שחיפשתי דיל טוב וגם זה ניתן למצוא אצלהם כי בא מישהו לעשות טרייד אין על פורשה חדשה ולא אכפת לו להפסיד עוד קצת על הישנה בשביל הנוחות. אני יודע שהם לא ימכרו נבלה כי הם הסוכנות הכי גדולה באזור טורונטו, וישם 4 כאלה.

יצא לי להיתקל בשני דילים כאלה, הראשונה הייתה 997 טורבו שנת 2007 ב 20 אלף דולר מתחת למחירון, הייתי הראשון לראות אותה על הבוקר והייתי צריך להחליט, התמהמתי, יצאתי מהסוכנות ואמרתי לאיש מכירות שאני אחשוב על זה, אחרי שעתיים החלטתי שאני קונה אותה אבל הבחור שבא אחריי קנה אותה.

בפעם השנייה למדתי את הלקח, כשראיתי אותה באתר, באתי באותו היום לסוכנות ושמתי פיקדון.

שחר, לגבי חלומות, הבעיה היא המקום לאחסן אותם. יש באזור שלי חברה שמוכר קיט של שלבי קוברה עם מיליון שילובים של מתלים, בלמים, מנועים ועוד, בפחות מ100 אלף ש"ח...

ראיתי למכירה דיפנדר 6X6 (סטייל מרצדס G 6X6) שהיה בשירות מכבי האש ב65 אלף דולר, שיפוץ מקיף נגיד היה מעמיד את העלות על 100-120 אלף דולר קנדי כאשר השווי שלהם הוא בין 250-350 אלף דולר אמריקאי.

אני חייב לקנות מתישהו ב.מ.וו 740 E38 שנת 2001, סדרה 7 הכי יפה אי פעם לפני כל האלקטרוניקה כאשר הטובות נמכרות בין 25-40 אלף ש"ח.

פורסם

הדיפנדר עדיין אקטואלי?

לגבי הב.מ.וו, תקנה ואז תבין למה לפעמים עדיף לאהוב דברים מרחוק :)

כמה רציתי E39, ואז היא הגיעה, 540 יד ראשונה עם נסועה נמוכה וחבילת M.

נמכרה לחלקים אחרי שהמובילי טיימינג אשר עשויים מפלסטיק נשברו, אותו המנוע נמצא ב740, מנוע מקולל!

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

בינתיים אני בשלב האיסוף מידע אבל אני בטוח שברגע האמת אני אלך על 335 כרכב דיילי.

לצערי לא, היא הייתה כל כך מיוחדת שאפילו עשו עליה כתבה באוטו טריידר:

https://www.autotrader.ca/newsfeatures/20190807/find-of-the-week-1997-land-rover-defender-6x6/

אולי כמו שלמדתי עם ה911, כשרואים מציאה, לא חושבים פעמיים.

פורסם

אתה אוהב הרפתקאות...

יש לי 335 ידנית שנת 2012, שישה הילוכים עם 80k מייל, חבילת M.

אם אתה רוצה :)ff9062b8c2058667b21ce6d5b575c8e7.jpg

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

• תוכן חדש...