-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
מוסך מורשה רוצה שאני אפעיל את הביטוח הפרטי להחליף סרן אחורי כשהרכב עדיין באחריות
שימו לב! השרשור הזה בן 473 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.
-
תכנים דומים
-
מאת maz
היי לכולם,
לאחרונה עשיתי נסיעת מבחן על אוקטביה 1 ליטר ודי התרשמתי לטובה, הרכב יחסית זריז למנוע הקטן ונראה שהוא די מספיק לצרכים היומיומיים. אך משום מה עדיין יש לי ספקות וחששות לגביו ואני מודאג מכך שאולי זו תהייה בחירה שגויה.
לכן אני פונה לאנשי הפורום שיוכלו לייעץ ואולי לקבל חוות דעת מאנשים שכן רכשו רכב כזה וכבר נוסעים עליו כבר תקופה.
יש לציין שבשלושה שנים האחרונות נסעתי על טויוטה קורולה ודי התאכזבתי מחווית הנהיגה שלה, נכון הרכב אמין ולא יפתיע אותך אבל זה המחיר שמשלמים על אמינות אני חושב ולחילופין. מעבר לכך שלדעתי איכות החומרים ותמורה למחיר שמקבלים בסקודה יותר גבוהה.
דבר נוסף, אני כרגע ללא רכב ולכן אצטרך לרכוש בקרוב. מנועי ה 1.5 לא יגיעו לפחות עד אפריל.
אז אשמח לדעתכם
תודה מראש
-
מאת Elitz
שלום. רציתי לשאול בהנחה שהמחיר לא רלוונטי. איזה גימור עדיף? הדיינמיק או האמבישן? ראיתי באתר השוואה אבל חלק מהדברים היו בצד אחד וחלק אחר בצד שני. אשמח להכוונה.
אפשר גם לנסח את זה אחרת, במידה ואתם הייתם צריכים לבחור במה הייתם בוחרים? תודה על העזרה
-
מאת Hazan19
מתלבט בין שתי אופציות
1. סקודה אוקטביה 2017
מנוע 1400 , 150 כ״ס , אקסלוסיב
עם 74,000 ק״מ
2. סקודה סופרב 2017
מנוע 1800, 180 כ״ס , אמבישיין
עם 110,000 ק״מ
הפרש מחיר בקניה הסופרב יקרה יותר ב3 אלף ש״ח
-
מאת בועז1
יש לי פוקוס מ 2003, כבר 14 שנים אצלי. בערך 120 אלף ק"מ.
מטופל בקביעות, ובמצב טוב מאוד (חניון תת קרקעי גם בבית וגם בעבודה). משמש אותי לבית-עבודה-בית (15 ק"מ ליום).
השכן נתקע בו כאשר חנה בחניון. חלק אחורי כופף.
שמאי של השכן הגדיר 7000 שח תיקוני פח/פגוש. שוויי רכב כ-4000 שח.
אני לא רוצה לוותר על הרכב, כי להחליף לרכב ברמת אמינות דומה יעלה לי 20-40 אלף ש"ח.
מה עושים?
תודה.
-
-
נושאים פופולריים
-
נושאים מתעדכנים
-
מיני-סופר מיני, עד 30K, אוטומטית עם דגש על בידוד רעשים טוב ונוחות.
מאת shellcase, בתוך ייעוץ ברכישת רכב
- 6 תגובות
- 88 צפיות
-
- 3 תגובות
- 46 צפיות
-
- 44 תגובות
- 1,977 צפיות
-
- 3,650 תגובות
- 940,277 צפיות
-
- 0 תגובות
- 11 צפיות
-
מנוע PSA 1.2 PureTech השרשור המרוכז לגבי עניין האמינות של רצועת התזמון הטבולה בשמן. 1 2 3 4 68
מאת Alkash, בתוך טכני, אחזקה וטיפולים
- 1,011 תגובות
- 137,457 צפיות
-
כמה שאלות כלליות על קניית רכב מליסינג וכמה נקודתיות לגבי אופל אסטרה סטיישן (החדשה) וקיה סיד סטיישן
מאת desertdriver, בתוך ייעוץ ברכישת רכב
- 7 תגובות
- 369 צפיות
-
- 0 תגובות
- 9 צפיות
-
- 17 תגובות
- 1,633 צפיות
-
- 17 תגובות
- 258 צפיות
-
- 10 תגובות
- 149 צפיות
-
- 1 תגובות
- 25 צפיות
-
- 27 תגובות
- 1,515 צפיות
-
- 2 תגובות
- 53 צפיות
-
- 1,597 תגובות
- 119,998 צפיות
-
פוסטים מומלצים
הצטרף לדיון
ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.