-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
שימו לב! השרשור הזה בן 439 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.
-
תכנים דומים
-
מאת carlight
אהלן, החלפתי צלחות ורפידות (קדמי) והברקס נהיה פתאום חלש יותר הבנתי שזה אמור להיות ככה אבל יש למישהו עצה איך לזרז את החזרה שלו?
-
מאת carlight
אהלן, הלכתי היום לבדוק למה יש רעש של חריקה כזו בגלגל ומסתבר לפי שני מוסכים שונים וגם הראו לי שהצלחות גמורות (הקו מסביב גבוה הרבה יותר מהאמצע של הצלחת, מקווה שהבנתם אותי) עכשיו במוסך הראשון אמרו לי להחליף שתי צלחות קדמיות + שתי רפידות קדמיות ב520 שקל. במוסך השני אמרו לי להחליף שתי צלחות קדמיות ושתי דיסקיות ב650 שקל.
עכשיו השאלה היא האם המחיר הגיוני ולמה יש הפרש של 130 שקל במחיר בין שני המוסכים?
אגב עוד שאלה, רפידה ודיסקית זה אותו הדבר עד כמה שאני יודע, תקנו אותי אם אני טועה.
-
מאת lahav28
שלום חברים,
מישהו יכול לומר לי האם הערכה הזו: https://www.brandtools.co.il/ProductInfo.
asp?ProdId=7978
מתאימה גם לקליפר אחורי של פורד פוקוס 2011 או לא?
תודה על העזרה
-
מאת helpcar2015
שלום, יש לי רעש של צרצר כזה בגלגל (קדמי ימני די בטוח לא וודאי), הרעש הוא רק בנסיעה מתחת ל40-45 קמ"ש או שלוחצים על הברקס בעדינות כזה (לא תמיד קבוע לפעמים גם שלוחצים ברקס חזק יש רעש).
זה רעש של צרצר כזה או רעש חורק כזה כמו גירוד על לוח גיר אם מישהו מבין אותי, מישהו יודע מה הבעיה במקרה פחות או יותר וכמה עולה לתקן?
-
מאת dramaniken
אהלן,
יש לי סוזוקי ספלאש מ2012 עם קילומטראז' מאוד נמוך(6000). ביום שני האחרון העברתי את הרכב טיפול תקופתי והכנה לטסט במוסך מורשה סוזוקי, ולא עלו בעיות מהטיפול. בבוקר למחרת לא עברתי טסט לרכב(!)
הבלם של הגלגל הימני אחורי פשוט לא עבד (לא עצר את הגלגל בכלל, בעיה בABS לפי מה שאמרו כשחזרתי למוסך).
רציתי לשאול אם מהידע שלכם המוסך היה אמור לבצע בדיקה בה זה היה מתגלה (גם משהו פשוט כמו לסובב ידנית כל גלגל בנפרד וללחוץ על הברקס), שכן בבירור לא עשו לי אותה, ועכשיו בשירות לקוחות טוענים שלא היה סיכוי לעלות על התקלה.
איך מוסך רגיל אמור לבדוק בלמים בטיפול תקופתי? רק בנסיעת מבחן? הם היו אמורים לבדוק לפחות את הדוושה? (בדיעבד הדוושה לפני ואחרי התיקון של התקלה התנהגה בצורה אחרת לחלוטין).
תודה מראש:)
-
-
נושאים פופולריים
-
עד כמה נפוץ השימוש ברפידות בלם המצוידות בחיישן בלאי חשמלי? 1 2 3
מאת Daniel009, בתוך טכני, אחזקה וטיפולים
- 32 תגובות
- 627 צפיות
-
- 40 תגובות
- 797 צפיות
-
מאמר: החתמה בעולם הרכב - האם התופעה המוכרת מבעלי חיים מתרחשת גם ביחס בני בני אדם למכוניות? 1 2 3 4 7
- 91 תגובות
- 2,197 צפיות
-
- 20,726 תגובות
- 765,669 צפיות
-
- 13,940 תגובות
- 1,615,828 צפיות
-
-
נושאים מתעדכנים
-
- 0 תגובות
- 1 צפיה
-
- 16 תגובות
- 306 צפיות
-
- 13,940 תגובות
- 1,615,828 צפיות
-
- 23 תגובות
- 521 צפיות
-
- 15 תגובות
- 297 צפיות
-
מאמר: החתמה בעולם הרכב - האם התופעה המוכרת מבעלי חיים מתרחשת גם ביחס בני בני אדם למכוניות? 1 2 3 4 7
- 91 תגובות
- 2,197 צפיות
-
- 5 תגובות
- 142 צפיות
-
- 0 תגובות
- 12 צפיות
-
- 0 תגובות
- 17 צפיות
-
- 23 תגובות
- 530 צפיות
-
- 40 תגובות
- 797 צפיות
-
- 15 תגובות
- 364 צפיות
-
- 2 תגובות
- 55 צפיות
-
- 6 תגובות
- 125 צפיות
-
- 34 תגובות
- 1,798 צפיות
-
פוסטים מומלצים
הצטרף לדיון
ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.