Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת Apple Carplay באיביזה 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שואל בשביל 2 חברים, יש להם איביזה, אחת 2018 ברמת אבזור סטייל, והשניה 2019 ברמת אבזור אקסלנקס -

הם מעוניינים להשתמש במערכת ה Apple Carplay, לאחר ניסיונות חיבור של האייפונים למערכות שלהם ללא הצלחה אני תוהה האם יש מצב שאין להם את האופציה או שאני סתם הסתבכתי?

באתר של סיאט כתוב על מערכת המולטימדיה של האיביזה -

"אנחנו אומרים שכל נסיעה והפסקול שלה. מערכת מולטימדיה צבעונית ומתקדמת ופונקציות רבות נוספות – בהן קישוריות מלאה לסמארטפון – והכל במסך אחד נוח בגודל של 8 אינץ'.∗ מרמת גימור FR"

האם ניתן להבין שאין באמת את הקישוריות של ה Apple Carplay מכיוון שהרכבים אינם ברמת ה FR?

או שזו קומבינה של צ'מפיון וניתן לפתוח את העניין במערכת?

- אחד מהם טוען שהנציג מסירה של צ'מפיון אמר לו משהו בסגנון "האופציה היחידה שאין לך היא הפול לינק",

מצד שני הנציגים בצ'מפיון לא היו מקור מידע טוב כששאלתי אותם האם Android Auto יעבוד בארונה

דבר נוסף, סדר הכפתורים אצלנו שונה, בעוד שהמערכת אצלי נראית ככה:

0.resizeViewPort.1200.image-1.jpg

אצלהם זה נראה כך (מקומות שונים לכפתורים, וכפתורים מעט שונים) :maxresdefault.jpg

פורסם

לא מכיר את ההבדל בין המערכות עצמן, אבל בסיאט הקשירויות לסמארטפון נקרא Full Link. בסקודה זה Smart Link ובאאודי Audi Smartphone Interface. כולם בשם שונה, אך מוסיפים בעצם קישורויות לסמאטרפון באמצעות Apple CarPlay/Android Auto.

בגלל שהרכב חדש היא קיימת אצלך, אך פשוט נעולה. רכבים ברמת גימור גבוהה מגיעים עם המערכת בצורה פתוחה. ניתן לפתוח בתשלום ע"י מפתח שהיבואן מוכר. אני יודע לבצע את התהליך, אם תרצה מוזמן לפנות בה"פ.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...