-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
- התחברו כאן
- או
- הרשמה
מחפש המלצה לצמיגים פאסאט 2004
שימו לב! השרשור הזה בן 542 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.
-
תכנים דומים
-
מאת Idan Iluz
שלום..
אני צריך להחליף צמיגים אצלי ברכב, היום עשיתי סיבוב באזור (גר בב"ש), אשמח שתגידו לי מה מהאופציות הכי עדיפה והאם המחירים סבירים (הרכב ידני, מנוע 1.2T)
המידות של הצמיג - 225/45R17
כיום יש לי HANKOOK VENTUS V12 91V אך הם שחוקים וצריך להחליף
התקציב שלי הוא בערך עד 1600 ש"ח בערך ואלה האופציות שמצאתי היום -
צמיגי KLEBER DYNAXER UHP 91W ב-1600 ש''ח
צמיגי RIKEN (לא זוכר כל כך מה הדגם, אבל אשמח לדעת איך החברה) ב-1300 ש''ח
צמיגי GOODYEAR EAGLE SPORT TZ FP XL TL 94W ב-1800 ש''ח
האם כל האופציות נחשבות לפחות טובות מהצמיג שיש לי כרגע? ומה מהאופציות הכי טוב והאם המחירים בסדר?
תודה לעוזרים!
-
מאת ROEi1
שלום לכולם,
פעם ראשונה שאני מחפש צמיגים לרכב כזה אז אין לי מושג מאיפה להתחיל.
בגדול הרכב צריך רביעייה חדשה כשהדרישה העיקרית היא אחיזה ולא מעבר, התקציב יכול להגיע ל 800 לצמיג במידה וזה ממש שווה את זה, הרכב נמצא בחדרה והסביבה אך יכול להגיע קצת רחוק בשביל צמיג איכותי.
כרגע ממה שקראתי וראיתי האופציות שאני שוקל הן K117 ו TOYO R888 שיצא לי לקרוא עליהם קצת בפורום ומחוצה לו ונראה שעומדים מתחת לתקציב.
במחירים הגבוהים יותר אין לי מושג לאיזה כיוון ללכת, אשמח לכיוון ועצות.
-
מאת erezs17
איזה דגם מומלץ יותר ?
איזה עמיד יותר לטווח ארוך ?
ad08 yokohama
toyo r888
Vredestein ultrac sessanta
-
מאת seat2005
ערב טוב חברים,
ניסיתי למצוא תשובה בפורום ולא הצלחתי אז סליחה אם אני חוזר על אותם נושאים.
זו פעם ראשונה שאני מחליף צמיגים בעצמי ולכן הידע שלי בתחום אפסי.
יש ברשותי גולף MK6 1.6 ידנית שנועלת צמיגים במידה הנ"ל. אני נהג מאוד מאוד רגוע ולא מנסה להתקרב למהירויות לא חוקיות, בנוסף לכך הנסועה השנתי שלי היא 15K במקסימום. לכן הדרישות העיקריות שלי מהצמיג הן שיהיה ארוך חיים ושקט.
אני מעוניין להשקיע כמה שפחות כסף עבור צמיג כמה שיותר איכותי ובטיחותי.
ראיתי באינטרנט צמיגים של FALKEN ZE914 וMAXXIS MAZ3 וכו'. אשמח לשמוע המלצות ועצות מניסיונכם על צמיגים אלו או צמיגים אחרים במחירים כמה שיותר נמוכים.
** על הצמיגים שיש לי כתוב ZR וגם כן על האישור שקיבלתי ממכון הרישוי. אני לא רואה באינטרנט צמיגים עם רישום כזה. האם זה קריטי ?
*** כמו שאתם בטח יודעים, הגולף שלי יוצאת מהמפעל עם צמיגים בקוטר 15. איך אני אמור לדעת מהו לחץ האוויר התקין שצריך לשים בצמיגים שיש לי כרגע (17 אינץ') ?
תודה רבה
-
מאת yoah
אחרי שנתיים עם גודיר אף1 אסים2
הגיע הזמן להחליף
מתלבט בין יוקוהומה ad008
מישלין ספורט3
או עוד גודיר כמו שהיה
ואשמח לשמוע המלצות נוספות
-
-
נושאים פופולריים
-
נושאים מתעדכנים
-
- 5 תגובות
- 139 צפיות
-
- 3 תגובות
- 159 צפיות
-
- 4 תגובות
- 174 צפיות
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
- 9 תגובות
- 485 צפיות
-
- 18 תגובות
- 191 צפיות
-
- 16 תגובות
- 584 צפיות
-
- 0 תגובות
- 20 צפיות
-
- 107 תגובות
- 3,132 צפיות
-
- 23 תגובות
- 3,667 צפיות
-
- 11 תגובות
- 181 צפיות
-
- 3 תגובות
- 27 צפיות
-
- 16 תגובות
- 758 צפיות
-
- 7,641 תגובות
- 1,530,055 צפיות
-
- 337 תגובות
- 109,547 צפיות
-
פוסטים מומלצים
הצטרף לדיון
ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.