Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למקרר 4 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורי אישתי יש ליבהר וכמה חברים יש ליבהר. חזית הנרוסטה החלידה וקיבלה נקודות חומות.

הידיות הנשלפות נשברו כמה פעמים, כך גם המדפים.

זאת הסיבה שאמרתי שחבל על הכסף ורוחב המטבח וקניתי בלומברג כי לא היה לי ספק שאני קונה ליבהר 3 דלתות.

לי יש 2 מקפיאים של בוש. אחד בבית ואחד במחסן והם מעולים והיחידים שלא עושים בעיות. מאידך הם לא בשימוש כמו מקרר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המקפיא אצלי לבן, לא חזית מתכתית. וכמובן שמספר הפתיחות בשבוע הוא כמו בשעה של המקרר.

כאשר קניתי מקרר אלה של ליבהר היו יקרים מחוץ לכל פרופורציה, לא היו רלוונטיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בדקתי ליבהר אבל אני יודע שזו חברה שההתמחות שלה זה קירור, אז כנראה גם שהמחיר בהתאם...

פורסם

ההתמחות שלהם היא כלי צמ"ה כבדים במיוחד. לא מבין איך מקררים ומקפיאים ביתיים מתחברים לזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה סוג של קונצרן, לא חייב להיות קשר ישיר בין היחידות. גם סמסונג ייצרו בעבר טנקים והיום מייצרים גם צמ"ה וספינות

פורסם
בקיצור. הכל אותו זבל. תלוי איך תיפול.

קצר וקולע. וככל שמספר הגדג'טים גבוה יותר - יתקלקל יותר.

ולמי שחושב שב-miele או בשאר מותגים סופר יקרים המצב טוב יותר - אז לא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ההתמחות שלהם היא כלי צמ"ה כבדים במיוחד. לא מבין איך מקררים ומקפיאים ביתיים מתחברים לזה.

הם מייצרים מערכות קירור תעשיתיות וביתיות כבר המון שנים. בניגוד למשל למקררים של הייסנס נניח.

פורסם
סמסונג יקר מדי בשבילי.

מה לגבי האייר? על פנוי מדובר בתמורה טובה לכסף. למישהו יש תובנות?

יש לי האייר HRF-456 (דגם שהחליף משהו דומה ולא מזמן הוחלף בעצמו), כבר בערך שנתיים.

בזמנו הוא נבחר מהסיבה הפשוטה שבאותו זמן הוא היה הכי גדול ונוח שנכנס בנישה באותה דירה, לא סיבה אחרת.

הוא נראה יפה, הוא עובד טוב, מבחינת תקלות היו 2 - שתיהן באשמת המתקינים / טכנאים של היבואן ושתיהן קשורות אחת לשנייה.

זה התחיל מזה שהמתקינים לא פילסו את המקרר ואת הדלתות בהתקנה, לאחר כמה חודשים התחיל טפטוף בגלל שלא הייתה אטימה טובה בגלל משקל הדלת (כיוון שלא הייתה מפולסת).

הוזמן טכנאי, פילס את הדלת, אבל לא עשה עבודה עד הסוף, אחרי כמה חודשים בערך שבוע לפני תום האחריות עוד פעם חזר הטיפטוף, אחרי לחץ הגיע "טכנאי בכיר" מהיבואן שעשה עבודה יסודית והחליף גם כמה חלקים, מאז אין בעיות.

להורים שלי יש שארפ Hybrid מהראשונים, כבר איזה 10 שנים או משהו כזה, עובד יופי, אם רק היה לי מקום בנישה הייתי לוקח שארפ

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה על ההמלצות.

בסוף נרכש האייר 725 זכוכית לבנה.

קיבלנו מחיר טוב ועל פניו מדובר בתמורה טובה לכסף (כרגע, במעמד הרכישה בלבד). מקווה שיחזיק מעמד כמה שנים טובות לכל הפחות. הרחבת אחריות ל-4 שנים נוספות, 5 בסך הכל, בתוספת של 200 ש"ח.

פורסם

בזמנו זו הייתה הרחבה מלאה, שבגלל טעות לא עשיתי במעמד האספקה

אבל תמיד כדאי לוודא שוב

גולף - בזמן ההתקנה תסתכל טוב שהם מפלסים את המקרר ואת הדלתות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שו מפלסים?

אני מבין מהשרשור שאף אחד לא אוהב את מקררי LG? :p

יש לחמתי ולאמא שלי,דווקא מבסוטיות..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מקרר 4 דלתות של LG לא יכנס לפות"ש בתקציב, לכן לא המלצתי עליו.

לי יש מקרר 4 דלתות של LG מזה שנתיים ואני מאוד מרוצה.

לחמתי יש מקרר SBS של LG מזה 14 שנים וגם שם כולם מרוצים.

פורסם

גם לי יש אחד ונמנעתי מלהמליץ עקב התקציב הנמוך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

למה תקציב נמוך? כתב 6.5

הנה אחד בערך באותו תקציב

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1019080

2 דברים שלא ידעתי (מעולם לא קניתי מקרר) וחשוב להעביר

1) לא להתלהב מהנפח,בין אם זה 650ליטר או 790 - זה ברוטו,יעני פיזית ייכנס קצת פחות (מקרר או מקפיא)

2) לא משנה מה קונים ממי מאיפה ומתי - כשהמקרר מגיע הביתה,לא לפתוח ובטח שלא להפעיל לפחות 24שעות (המהדרין אפילו שומרים 48שעות)

ולו משום שבמקרר יש כימיקלים ושאר נוזלים שמטלטלים בדרכים,חשוב שיעמוד יציב פרק זמן ארוך שהכל יחזור למקומו.

עריכה - רק עכשיו ראיתי שהוא קנה כבר,אז חזל"ש :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...