Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה יורדים ממחירון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הגיוני לרדת במכירה 10% על מחיר מחירון לרכב שמור יד 1 במצב טוב?

אומנם זאת לא קורולה אבל לא רכב מאוד בעייתי למכירה

עזבו כרגע תשובות של "הכל תלוי בסבלנות ובשוק וברכב וכו'"

פורסם
האם הגיוני לרדת במכירה 10% על מחיר מחירון לרכב שמור יד 1 במצב טוב?

אומנם זאת לא קורולה אבל לא רכב מאוד בעייתי למכירה

עזבו כרגע תשובות של "הכל תלוי בסבלנות ובשוק וברכב וכו'"

שלום מייק - מצטער לאכזבך אך - התשובה היא - "הכל תלוי בסבלנות, בסוג הרכב ובשוק שלו ..."

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
שלום מייק - מצטער לאכזבך אך - התשובה היא - "הכל תלוי בסבלנות, בסוג הרכב ובשוק שלו ..."

גיר ידני יכול להיות לרועץ במקרה שלך ,אבל כמו שירון אמר ,סבלנות,תמיד יבואו האנשים המתאימים

אין סיבה להוריד 10% למעט המחיר של אגרת הרישוי .

אני למשל פרסמתי פולו ידנית עם תמונה בלוח נענע לפני קצת יותר משנה ,היא נמכרה תוך יומיים במחיר מחירון

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אם אתה מעדיף להתמקח על המחיר של אוטו לא טסט- אל תרד!!

תוך חדשיים יהי לך למכירה אוטו ללא טסט...

בנוסף כדאי שתתעניין השוק מוצף ברכבים מליסינג בד"כ (אם כי לא תמיד) יד אחת בחברת היי טק

במחירים עד 35%-20 ממחירון.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אני לא חושב שיש סיבה לרדת ביותר מ1000 - 1500 ש"ח בהנחה שהרכב במצב מצויין וללא תאונות.

(דרך אגב, לא מצאת מספיק מלים כדי לשבח את הרכב הנ"ל בשרשור אחר בנושא קליאו, לא חבל למכור רכב כ"כ משובח?)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לצערי עקב הולדת תינוק ומחסור בתא מטען לעגלה אנו חייבים למכור.

מ כ ר ת י היום ירדתי ממחירון ב-5000 ש"ח אין לי זמן להתעסק בזה.

תודה לכולם

פורסם

למרבה הצער השוק מוצף במכוניות למכירה מליסינג מהמודל הזה ולכן קשה מאוד למכור גם אוטו 2002 פרטי יד ראשונה. בכתבה בטלוויזיה הראו כמדומני אישה שמעוניינת למכור 206 יד ראשונה ואף אחד לא מתקשר.כמובן שזה גם עניין של מזל. אם במקרה מישהו לחוץ על קליאו 2002 1.4 ידני ואין למכירה מהליסינג אז תוכל למכור

פורסם

רציתי מונדיאו 2003 כי היחס עלות תמורה הוא הטוב ביותר.

יש בעיה קשה כי מסתבר שלא ניתן לנתק את כרית האויר במושב הקדמי במונדיאו.

בד"כ אישתי לבד ברכב ולנסוע עם תינוק במושב האחורי כשגבו לכיוון הנסיעה מחייב לעצור בצד כל פעם שלמשל נופל המוצץ [כל 2 שניות בערך]

אני אבדוק לקנות סניק חדשה בליסינג

• תוכן חדש...