Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת דרכים קטלנית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

6 הרוגים ו8 פצועים בתאונת דרכים לייד ברקן. הנפגעים ממשפחה אחת ככל הנראה.

מה יהיה הסוף ?!

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

עכשיו זה בכל מהדורות החדשות

תקשיבו כדי לאסוף מידע

הכי גרוע שחמישה הרוגים מהשישה הם ילדים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

טיפשות מוחלטת!

לנסות לבצע פנית פרסה בכביש מהיר דרך מעבר חירום.

הנהג שניסה לעשות זאת הפגין חוסר הבנה בסיסי בנהיגה בטוחה ונכונה או טיפשות מוחלטת (אלא אם כן יש סיבה אחרת למעשה הזה...כרגע זה לא נראה כך).

הוא שילם על כך בחייו, מה שעצוב הוא שעל הדרך גם חמשת ילדיו שילמו בחייהם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

באיזה רכב הוא הסיע 5 ילדים ? היו לו מיניואן או משהו ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני מכיר את האיזור. כל הזמן באים שם מכוניות ומוניות שמביאות או לוקחות פלסטינאים לכפר הסמוך. וכל הזמן עושים שם פרסות כי זה יותר קל מלנסוע עד ברקן עוד 2 דקות(כן ,צריך גם לחזור וזה כבר יצא 4 דקות!) ולעשות שם פרסה על הגשר.

שלא לדבר על זה שמה שהם עושים שם בכפר מסריח. גם הטיפש עשה פרסה במקום אסור עם שדה ראיה לא יותר מידי גדול ....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

תאונה מזעזעת ,אני מזועזע , אני מדמיין לעצמי מראות של ילדים מתים וזה עושה לי רע

עצוב,עצוב מאוד,אולי החגורות היו יכולות להציל את חיי הילדים :|

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

שלא נדע, לא עלינו, איזו תאונה... חבל שדברים כאלה צריכים בכלל לקרות.... שהקב"ה ישמור על חברי קהילת הפורום וכל עם ישראל..

ד"א זו הודעה מס' 41-עליתי רמה..

פורסם

מזעזע רק לחשוב איך שישה ילדים נהרגים כך!!

תאונה נוראית.

האבא עשה טעות קריטית שאסור היה לו לבצע בשום מקרה.

אני מזועזע כולי.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
באמת קשה.... מתי יתחילו לשים לב לאחרים ולא רק לעצמם....

לפעמים אני כל כך מתבייש להיות נהג במדינה הזאת

נכון, הנהג הישראלי חושב רק על עצמו ,וחושב רק על הזכויות שמגיעות לו ,מתי תבינו שהנהג בכביש אמור לתת לאחרים זכויות ,זה מחובתו לתת לא לקבל ,אין את הסובלנות והסבלנות ,אין מושג כזה ,לא קיים בלקסיקון הישראלי וזה מה שגורם לחלק גדול מהתאונות.

איציק.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
שלא נדע, לא עלינו, איזו תאונה... חבל שדברים כאלה צריכים בכלל לקרות.... שהקב"ה ישמור על חברי קהילת הפורום וכל עם ישראל..

ד"א זו הודעה מס' 41-עליתי רמה..

במקרה הזה היה עדיף שגם אללה ישתתף בתורנות שמירה...:roll:

פורסם

בימקום להיסתמך על גורמים אחרים אולי פשוט עדיף שאנשים יסתמכו על עצמם אחרי הכל הם אלו הגורמים העיקריים ולא אף אחד אחר אז חבל סתם לערב ישויות שלא קשורות(אין טעם ליפתוח דיון על אמונה).

בקיצור ולעיניין שכל אחד ישים לב לאן הוא נוסע כי אם הוא לא ישים לב אז אנחנו כבר בצרות צרורות כמו שכתב מישהו בחתימה שלו בפורום ג'יפים "אל תיסעו בכבישים - משוגעים כולם. סעו בשטח יותר בטוח".

טוב אולי הוא לא צודק בנוגע לכולם אבל בהחלט משוגעים על הכבישים אז תיזהרו כולם ושמרו על עצמכם :wink:

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

• תוכן חדש...