Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מכיר את הנורה הזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כנראה נשרפה הנורה בחדר ילדים, למישהו יש מושג איך מחליפים? זה את כל הבלוק בתמונה או רק חלק? לא נראה לי הגיוני לפרק ככ הרבה ברגים.

אשמח לתשובה ממי שמכיר (פחות ממי שחושב:wink:...)

תודה

IMG_9198.jpg

IMG_9199.jpg

פורסם

זה גוף תאורה לד.

התקלה יכולה להיות או בשנאי או בגוף תאורה עצמו.

בתוך הגוף תאורה לא מחליפים שום דבר. יש בפנים פס לדים עם עשרות נורות LED קטנות וזכוכית לפיזור אור אחיד.

קונים גוף תאורה חדש (מגיע כבר עם שנאי) ומחליפים.

אפשר בתור התחלה להחליף רק את הגוף תאורה ולהשאיר את השנאי הקיים.

אם עובד, תשמור את השנאי החדש לפעם הבאה. זה בהנחה שתקנה בדיוק את אותו סוג עם אותו חיבור לשנאי. אם החיבור שונה, צריך להחליף את השנאי בכל מקרה.

גוף תאורה 24W כזה חדש בעיצוב פשוט עולה כ 80-100 ש"ח. שים לב לגוון, יש מספר גוונים - אור יום, אור צהוב ובאמצע.

תקנה זהה למה שיש כרגע. שזה 3000K Warm white - אור בגוון צהוב.

פורסם

נרכש בהום סנטר?

לפני מספר שבועות התקלקל לי גוף כזה (צבע 6000K) ולא השגתי חלופי בהום סנטר, שם קניתי שלושה כאלה לני מספר שנים. מצאתי ב"מחסני תאורה" השכן גוף דומה מאד, מה שאפשר לי החלפת גוף בודד ולא שלישיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסוג שבתמונה הוא נפוץ, נמכר בכל מקום.

נקרא "פנל לד עגול צמוד תקרה". קיים בכמה מידות קוטר והספק ו 3 גוונים - 3000K, 4000K, 6000K.

פורסם

יש מספר דגמים, הקונקטור נראה מוכר.

אכן מדובר בעיצוב סטנדרטי אבל יש הבדלים קטנים בגווני הגוף וגם האור, וייתכן מצב של צורך בקידוח חורים נוספים בקיר/תקרה בגלל מיקום החורים בבסיס המנורה. ציינתי את הדגמים כיוון שאפשרו החלפה ללא קידוח נוסף, למרות שוני קטן במיקום החורים בבסיס.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סביר להניח שזה השנאי ולא הגוף.

תחליף שנאי

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבעיה בהחלפת הספק היא חוסר האחידות בקונקטורים. לך תשיג את הספק (שקרוי driver) בדיוק עם המחברים הדרושים.

בגופים גנריים כאלה כנראה שיותר קל להשיג גוף שלם דומה מאשר רק את הרכיב. ואם לא מדובר באיזה עיצוב של כלל החדר (כמו במטבח שלי, שבו יש 3 גפים דומים) זו גם הזדמנות להשתדרג.

• תוכן חדש...