Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואנה ליאור הפעם באמת הגזמת עם כל השטויות שרשמת...

אי אפשר להנות מSPL וSQ ביחד?!

מי אמר אתה?

עוד בניה לעוד קומפוננט?!

שתי זוגות של קומפוננטים מקדימה?

לא עדיף למכור אחד ובמקום לקנות עוד אחד להשקיע על אחד סוף הדרך...

עם כל הצחוק שבזה גם אם יהיה מקום לא עושים דבר כזה...

לג'אסטי טורבו

1)כמה משחרר הרוקפורד שלך ליציאה?

2)הלוג'יק שלך לא מדגדג את החצי עוצמה ממה שהפיוניר מסוגל לספק(לא שזה הרבה) כבר דובר כמה בערך משחרר הלוג'יק

3)אני במקומך הייתי עושה כזה דבר

מעביר את הלוג'יק לכל הרמקולים מוכר את הרוקפורד ובמקומו קונה מונו בלוק לסאב אני חושב שאתה תרגיש שינוי אם תרצה לנסות איך זה נשמע בלי סאב חבר את כל הרמקולים על הלוג'יק כוון כמו שצריך ותראה אם הרמקולים נשמעים יותר חזק אם כן אז ההמלצה שלי תקפה אם לא נשמע לך יותר חזק חזור עם תוצאות ונראה מה עוד יש להציע

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

מה חסר לך בשמע?

חסר לך באסים מהסאב?

מוזיקה מהרמקולים?

תפרט טיפה כדי לתת כיוון...

פורסם

כן, אני אמרתי!!

במיוחד אחרי שנוכחתי להאזין לשלל מערכות, וגם מערכות יקרות מאוד שעם תקציב של מעל 20 אלף שקל ניסו לשלב יחד גם עוצמה וגם איכות - ולפי דעתי נכשלו במשימה.

גם ששמענו את היונדאי של חברך היקר שהשקיע לפי טענתו מעל 60 אלף שקלים (אם לא יותר) במערכת של הרכב, צר לי לבשר לך אבל בווליומים גבוהים עדיין שמעו אצלו צורם והבאסים היו חזקים בלי שום טעם.

מיכאל, אם תמצא לי מערכת באמת ראויה, שנשמעת איכותית גם בווליומים הגבוהים - ללא עיוותים השמיעים לאוזן - תקרא לי. (אם התקציב הכולל שלה יהיה פחות מאלף שקלים, אני עדיין אגיע לשמוע).

ואני מאמין שגם באלפיים שקל אפשר לבנות מערכת גם איכותית וגם עצמתית - השאלה היא מה הנוסחא שתקלע בול לאוזני כלל השומעים אותה. (וזו הגדולה האמיתית במי שמצליח להפיק כזאת מערכת, בין אם זה במאה אלף ש"ח ובין אם באלף ש"ח), ואני מאמין שיש אנשים עם מערכת איכותית ועצמתית כאחד, לי פשוט , עוד לא יצא להתקל.

ליאור

פורסם

אני חושב שהבעיה היא בהגדרת מונחים של שניכם. (MDMA\DARTH)

מישהו מכם יכול להגדיר עוצמה חזקה ? ווליומים גבוהים ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תראה שי, לי אישית יש בעיה, האוזן שלי בד"כ מזהה את כל הפרטים שמתנגנים בשיר.

מצד שני, יש לי חבר שעצמת הווליום אצלי כשהיא על 25 - אומר לי להנמיך שזה חזק מדי. אני אישית אוהב לשמוע על 29 וזה לא חזק לטעמי. לכל אחד ואחד מאיתנו שמיעה שונה (אצל חלק רגישה יותר ואצל חלק רגישה פחות), מה שרציתי להדגיש, שלפי השמיעה שלי לפחות, ואני מדגיש, שלי, עוד לא הצלחתי למצוא מערכת והאזנתי להמון המון מערכות, שתקלע בול למה שאני מחפש - איכות ללא פשרות בווליום עצמתי שלא ישמעו עיוותים המורגשים לאוזן שלי. וצר לי, אני לא יכול לענות לך לשאלה שי, אצל כל אחד זה אינדיבידואלי ולכל אחד ואחד מאיתנו שמיעה שונה ובעלת רגישות שונה.

פורסם

spl=עוצמה בלי עיוותים

sq=מערכת איכותית עם פרונט סטייג' וכיוונים ובמה ממורכזת

ליאור ביונדאי של חבר שלי שמעת את הסאבים על הכי נמוך חחחח אי אפשר יותר נמוך מזה וחוץ מזה שמעת מוזיקה סרט לא ראית שמה אז היית מבין כמה האיכות מדברת שמה ביחד עם העוצמה......

שלל מערכות?

איזה מערכות שמעת ליאור?

לך לא יצא להתקל כי לא שמעת הרבה מערכות...

במפגש אוטוסאונד אני שמעתי את הגולף של הבחור מסאונד סטורם אתה שומע פיצוצים לא נורמליים העור תוף שלך עוד שניה נוזל החוצה ושומעים מאוד איכותי ליאור אתה סתם עושה מעצמך צחוק אתה אולי חודשיים בכל הקטע של מערכות אל תנסה להבין מה שלא למדת בנתיים...

אתה רוצה עוד דוגמאות למכוניות כאלה האוטו של ג'וקר יקירנו מהפורום ישבתי אצלו באוטו שומעים מדהים וגם שומעים חזק ברמות...

אני לא ימשיך להתווכח איתך מעבר לזה אני חושב שאת הטענות שלי הראיתי והוכחתי גם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

קומפוננט FNQ קדימה...

מאחורה לא יודע מה יש...

שתי סאבים קיקר קומפ וי אר 400 RMS אם אני לא טועה בתיבה אטומה

את הסאבים מגביר 501BD

רדיו דיסק פיוניר 8650...

שומעים חזק מאוד מאוד ושומעים איכותי מאוד לך תשמע...

סתם כדי להמחיש לך כמה חזק במדידה הוא הוציא 138 DB

פורסם

מה קורה ליאור?

לא נראה לי שאתה באמת מאמין למה שכתבת, הרי אתה בעצמך אמרת לי כמה איכותי וחזק שומעים ברכב של המייבא של פייז עם האליאנטה

פורסם

ליאור אתה ממש טועה...למשל אני אוהב גם איכות וגם עוצמה יש לי מקדימה FNQ עם HU של אלפיין וסאב של פיוניר תחת הגברה של רוקפורד הבאס מאוד מאוד חזק אבל הצליל איכותי יש לי שילוב נהדר בין SPL לSQ כלומר מערכת SQL...

פורסם

הנה ליאור איפה התגובה עכשיו?

אני מקווה שתלמד ולא תתווכח מזה

פורסם

אז בשביל אדי זה עוצמתי, בשביל ליאור זה לא עוצמתי.

אני באמת לא מבין על מה הויכוח, אתם לא מתווכחים על שחור או לבן .. אתם לא יכולים להתווכח אם זה עוצמתי יותר או פחות אחד לשני .. אין יותר פרטני ואינדוודואלי מזה .. מיותר לטעמי\דעתי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי אבל תסכים איתי שיש דבר כזה מערכת עם שילוב של SPL ו SQ זה לא שזה לא קיים ליאור אומר שהוא לא שמע דבר כזה יש ים של מערכות חזקות וגם איכותיות אני לא חושב שמישהו שמרכיב מערכת יקנה משהו שיהיה חזק בטירוף אבל כל הרמקול יתפרק וישמע גועל נפש רוב המערכות הם מערכות עם השילוב הזה ומה שמעצבן אותי זה שזה לא פעם ראשונה שליאור מטעה ככה אנשים אני לא מזלזל בו חס וחלילה אני מכבד כל אחד ואת הידע שלו שי אתה מכיר אותי אבל מפה ועד ללהטעות אנשים זה אומר דרשני

פורסם

MDMA תודה :).

בכל אופן אין כלום מאחורה סתם לידע כללי סה"כ הקומפוננט מקדימה. שגם הוא צריך לעבור שיפוץ רציני כי האיכות לא משהו לדעתי (הוספת זוג מידים שבתכנון כבר למעלה מחצי שנה שמתעכב בגלל עצלנות שלי :) ).

בכל אופן , אפשר להוציא סאונד חזק ואיכותי.

אני לא מחשיב את מה שיש אצלי בתור דבר איכותי ביותר. רחוק מזה לדעתי. יש איכות אבל יש הרבה מה לשפר. המידים אמורים לפתור את זה עד כמה שניתן בגלל שהבמה תבוא מקדימה ולא מהצדדים כמו עכשיו.

וכמובן ההפרדה של הצלילים תיהיה טובה יותר.

בכל אופן לחברנו שמנסה לפתור את הבעיה, מה אתה רוצה בדיוק ... באסים , מיד ראנג' חזק יותר מה בדיוק ?

פורסם

ג'וקר שמע אומנם הבמה אצלך לא ממורכזת כ"כ אבל זה כבר עניין של כיוונים אני לא מאמין שרק אם תוסיף את זוג המידים זה מה שיפקס את הבמה יותר למרכז...

ג'וקר הכוונה שלי גם הייתה שומעים חזק בלי עיוותים זאת אומרת שהדבר אפשרי

• תוכן חדש...