Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על קיה ריו 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי היום ניסן מיקרה 2012 ואני מעוניין להחליף אותו ברכב אחר באותו בסגנון

הייתי אתמול באחת מחברות הליסינג והציעו לי קיה ריו 2016 עם 30,000 קילומטר במחיר של בסביבות 60,000 ש"ח

על פניו ההצעה נשמעת טובה אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות על הרכב (אבזור בטיחות נמוך מהסטנדרט וזיהום אוויר גבוה)

אשמח לשמוע את את דעתכם האם כדאי לקנות את הדגם הזה

פורסם

הייתה לי קיה ריו שנתון 2013 מליסינג ואני חושב ששנתון 2016 אינו שונה ממנה. אם אני צודק, אז הרכב לא חסכוני במיוחד, מעט קשיח בתוך העיר. בנוסף לאלו, הדבר שהכי הפריע לי היה המנוע העצל, אתה צריך להצמיד משקולת לרגל כדי לקבל קצב התקדמות סביר ברכב הזה. בשלב מסויים הפסקתי לנהוג על מצב D, הייתי פשוט קובע את ההילוך בעצמי בכל סיטואציה כדי לקבל מעט יותר כח בכל רגע נתון.

אם אתה מדבר על הגרסה הידנית אז כל מה שכתבתי למעט קשיחות המתלים - מבוטל.

מאידך, הרכב מרגיש מודרני ומהווה חבילה עגולה יותר מניסן מיקרה.

בהצלחה !

נ.ב. המחיר שדורשים עבור הרכב מרגיש לי גבוה מידי.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

הרכב הזה נמכר תקופה מהסוכנות ב80 אלף אז המחיר שדורשים ממך גבוה בקיצוניות.

מדובר ברכב אמין ,נראה צעיר ,לי הוא הרגיש נוח , החסרונות הם צריכת דלק סבירה ומחסור רציני בכוח

• תוכן חדש...