Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יין אדום ללא אלכוהול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה קבעת "מה מספיק לגוף שלך"?

ברצינות, נשמע שאתה ממחזר ממבו ג'מבו של סדנאות ניקוי רעלים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה בריא במיץ ענבים?!

זה מלא סוכר וקלוריות. פחמימות ריקות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש עוד חברה של מיץ ענבים חוץ מתירוש, זה נקרא בציר וזה בערך אותו טעם, רק מתוק יותר.

לא מבין למה לך לצרוך את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפי מה קבעת "מה מספיק לגוף שלך"?

ברצינות, נשמע שאתה ממחזר ממבו ג'מבו של סדנאות ניקוי רעלים.

לפי איך שאני מרגיש.

מה בריא במיץ ענבים?!

זה מלא סוכר וקלוריות. פחמימות ריקות.

נראה לי שהתגובה שלו לגבי הטרופית הייתה צינית לחלוטין.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל חצי עד שני שליש בקבוק יין (עם אלכוהול) ביום שמתחלק ביני לבין אשתי עושה אותנו הורים טובים יותר בזכות הריכוז הגבוה של נוגדי חרפון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מדובר בלא יותר מתעמולה לצריכת יין.

קצר וקולע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
שמעתי שקיים והיות ולא הצלחתי למצוא בעצמי פניתי לחברי הפורום.

אין לי את היכולת להתווכח איתך מבחינה מדעית יכול להיות שאתה צודק וזה קשקוש, יכול להיות שאתה טועה.

לא מעניין אותי רזון, מעניין אותי נוגדי חמצון בלבד מהסוג שניתן להשיג ביין אדום.

יצא לי לראות יין עם מעט מאוד אלכוהול ( חצי אחוז) בארה"ב ובאוסטרליה. לא טעמתי.

לגבי בירה ללא אלכוהול, למי שנמנע מסוכר, אלכוהול וממתיקים מלאכותיים, זה משקה מתבקש. טבעי ומרווה. לפעמים קצת נמאס מסודה ומים.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

רוב היקבים הגדולים מייצרים גם תירוש. תחפש בסופרים של חרדים.

אבל לא בטוח שיש בתירוש את אותה רמה של נוגדי חמצון שאתה מחפש.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפי איך שאני מרגיש.

נראה לי שהתגובה שלו לגבי הטרופית הייתה צינית לחלוטין.

תירוש הוא מיץ ענבים. גם טרופית. הטרופית מתוספת בכל מיני תוספי טעם וריח וצבע.

החלק עם רב נוגדי החמצון בענבים הוא הקליפה, שאני בספק שסוחטים למיץ הענבים, כי היא מרירה ועוקצנית על הלשון (טאנית, בשפת מביני היין).

לכן באמת לא ברור כמה נוגדי חמצון יש במיץ ענבים.

פורסם

למיטב זכרוני, פעם אחרונה שהסתכלתי על רשימת רכיבים של משקה ענבים בצורה של טרופית (לא יודע אם זה היה טרופית או חיקוי), ענבים או תוצר שלהם לא היו שם.

פורסם
תירוש הוא מיץ ענבים. גם טרופית. הטרופית מתוספת בכל מיני תוספי טעם וריח וצבע.

החלק עם רב נוגדי החמצון בענבים הוא הקליפה, שאני בספק שסוחטים למיץ הענבים, כי היא מרירה ועוקצנית על הלשון (טאנית, בשפת מביני היין).

לכן באמת לא ברור כמה נוגדי חמצון יש במיץ ענבים.

בקיצור, הכלל תופס גם פה.

אם אתה רוצה את המקסימום בריאות ממה שאתה מכניס לפה תאכל אותו כמו שהוא צומח ולא אחרי שהוא עובר עיבוד.

תודה לכולם על התגובות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ברור שעדיף לאכול ענבים מלשתות מיץ ענבים, שחייב לעבור תהליך פסטור (בניגוד ליין...).

פורסם
בקיצור, הכלל תופס גם פה.

אם אתה רוצה את המקסימום בריאות ממה שאתה מכניס לפה תאכל אותו כמו שהוא צומח ולא אחרי שהוא עובר עיבוד.

תודה לכולם על התגובות.

לא מדויק. יש מוצרים שכדאי לבשל אותם למשל כדי שיזינו אותנו טוב יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...