Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני רכישת רכב מכלמוביל טרייד אין וזקוק לעזרתכם לגבי רכישת הרכב עקב התלבטות שלי ושל אשתי.

אחריות יצרן עד 3/2020 ויש לו 19 א' ק"מ.

במבחן בדיקת הרכב נרשמו ההערות הללו:

1. מנוע- לבדוק תצרוכת שמן בעבודה. מה זה אומר ?? הבוחן ציין שההערה מופיעה בכל אוטו שהם בודקים:-( ???

2. שילדה ומרכב - ליקויי בעלי משמעות נמוכה - פגיעות פח ופגמים בצבע. תיקוני פח וצבע מסביב. רכב לאחר השבחה. פגושים צבועים.

הערה שלי : הפגיעות הן יחסית מינוריות (ככל הנראה ממכות של רכבים בחניה).

לא כ"כ הבנתי לגבי פגושים צבועים... מה זה אומר ?

3. מערכת בלמים - ללא פירוק גלגלים- צלחות שחוקות , לפרק גלגלים לבדיקה. לצערי לא הלכנו למוסך לבדוק זאת.

האם לבצע דרך כלמוביל ? או ללכת למוסך מורשה שיבדוק אם נדרשת הוצאה כבדה/קלה בזמן הקרוב...?

4. מערכת תאורה- מראה איתות ימין פגומה- יש שבר קטן באיתות. מכלמוביל ציינו שאין שבר כי אחרת היו נכנסים אדים ואז אכן היו מחליפים .

5. הערות כלליות- יש לברר החלפת רצועת תזמון וזמני טיפולים.

אלו הם ההערות של המבחן. רכישה רצינית ראשונה שלנו.

אודה לחוכמת ההמונים.

פורסם

1 - כיסוי תחת רגיל.

2 - פגיעות קלות שהצריכו צביעה. נראה בסדר לפחות?

3 - בלמים צריכים להיות טובים בקמ כזה נמוך.

כרגיל אני לא מבין על מה משלמים בבדיקות האלה.

רכב כזה חדש הייתי מחפש מפרטי בלי צביעות ו"השבחות".

פורסם

לגמרי עדיף מפרטי כי הרכב יהיה עדיין באחריות ממילא וכלמוביל לא עושים טובה לאף אחד. רוב ההשבחות רק לוקחות רכב שככל הנראה לא היה הכי שמור ונתנו לפס יצור של אנשים בשכר מינימום לנקות/לצבוע/ להשלים חוסרים ולמלא אותו בספריי סחלע שהכל יבריק.

מעדיף פרטי עם קצת שריטות שעובר בדיקת צבע חלק! והוא נקי ללא ספריי מבחיל, עם אדם פרטי שמוכר לי. נכון, יש לברור את המוץ מהתבן ולא חסר כאבי ראש בדרך, אך לדעתי זה שווה את זה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בדיקה טובה.

אין שום דבר חריג שדורש תשומת לב.

הייתי בודק את נושא האיתות, זה לא משהו זול.

בדוק היסטורית טיפולים.

יש הרבה אנשים שחושבים שרכב שלא נוסע הרבה, לא דורש טיפול.

הרכב הזה היה צריך לעבור 2 טיפולים שנתיים (מרץ 18,מרץ 19).

סתם מסקרנות - באיזה דגם מדובר ומה המחירון והמחיר המוצע?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לגמרי עדיף מפרטי כי הרכב יהיה עדיין באחריות ממילא וכלמוביל לא עושים טובה לאף אחד. רוב ההשבחות רק לוקחות רכב שככל הנראה לא היה הכי שמור ונתנו לפס יצור של אנשים בשכר מינימום לנקות/לצבוע/ להשלים חוסרים ולמלא אותו בספריי סחלע שהכל יבריק.

מעדיף פרטי עם קצת שריטות שעובר בדיקת צבע חלק! והוא נקי ללא ספריי מבחיל, עם אדם פרטי שמוכר לי. נכון, יש לברור את המוץ מהתבן ולא חסר כאבי ראש בדרך, אך לדעתי זה שווה את זה.

אני מתאר לעצמי שמפרטי היה יותר טוב אבל אני לא מכיר אף אחד כזה לצערי :-(

פורסם
1 - כיסוי תחת רגיל.

2 - פגיעות קלות שהצריכו צביעה. נראה בסדר לפחות?

3 - בלמים צריכים להיות טובים בקמ כזה נמוך.

כרגיל אני לא מבין על מה משלמים בבדיקות האלה.

רכב כזה חדש הייתי מחפש מפרטי בלי צביעות ו"השבחות".

1. תיארתי לעצמי.

2. נראה בסדר . רק אשתי שהיא חדת הבחנה שמה לב לזה :-)

3. גם אני לא מבין מדוע קיימת ההערה הזאת לאור המרחק המועט שעבר האוטו

פורסם

אז הבדיקה נראת לי די טובה, כסתח אופייני לבדיקות פרטיות.

לגבי הבלמים, זה תלוי מאוד מי נוהג, נהג שנרדם על הברקס בכל ירידה ולא משתמש בבלימת מנוע יטחן אותם אפילו בקילומטראג' טרי יותר.

פורסם
אז הבדיקה נראת לי די טובה, כסתח אופייני לבדיקות פרטיות.

לגבי הבלמים, זה תלוי מאוד מי נוהג, נהג שנרדם על הברקס בכל ירידה ולא משתמש בבלימת מנוע יטחן אותם אפילו בקילומטראג' טרי יותר.

מה זאת אומרת בלימת מנוע ?

פורסם

מעביר ידית הגיר למצב ידני ומוריד הילוך (בירידה ארוכה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בעיקר כסת"ח,

רק מעניין אותי מה המשמעות של "רכב לאחר השבחה"

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בדיקה מעולה.

רכב שעבר השבחה זה מה שעושים במגרשים לפני מכירה, צובעים את כל הרכב או מבצעים תיקונים מקומיים של כל השריטות והשפשופים מחניות.

לגבי פנס איתות גם אם שבור לא עלות גבוהה.

ברקסים תעשה בכל מוסך לא חייב מורשה יבואן, זה שטויות.

• תוכן חדש...