Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיזו 504, משהו מתעניין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לשכנים שלי פיזו 504, שלא נסעו בה והזיזו..ה-מ-ו-ן זמן!

והיא סתם עומדת בחניה פרטית, היא קצת חלודה, ואין לה אוויר בגלגלים כבר(כתוצאה מהזמן שלא נגעו בה)!

אז חשבתי שאם משהו ירצה אני יחפש של מי האוטו וישאל אם הוא מעוניין למכור....

יש מעונינים? ואם תרצו אני יוכל לצלם ולהעלות תמונות שלה!

פורסם

אוטומט או רגיל ?

אם היא לא זזה הרבה זמן תהיה בעית אגרות + מעבדה, רוב ה 504 עוד לא אספנות.

ואם אתה יכול לצלם - מה טוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

פיג'ו 504 יש בארץ מ-1968 כך שחלק ניכר כבר אספנות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מי שרוצה אני יכול להגיד שיש מלא מכוניות פיז'ו נטושות בחולון שאין לאף אחד מה לעשות איתן אבל רובן צריכות שיפוץ של 10K ש"ח אז אני ממליץ למכור ב-10K אם היא במצב טוב

פורסם
מי שרוצה אני יכול להגיד שיש מלא מכוניות פיז'ו נטושות בחולון שאין לאף אחד מה לעשות איתן אבל רובן צריכות שיפוץ של 10K ש"ח אז אני ממליץ למכור ב-10K אם היא במצב טוב

א. לא הבנתי את לוגיקת התמחור שלך. רכב שצריך שיפוץ בסכום X צריך להמכר במחיר X? אז רכב שצריך שיפוץ של ארבעה שקלים (הוספת עץ ריח) צריך להמכר בארבעה שקלים?

ב. איך אתה יודע להעריך כמה כסף צריך להשקיע בשיפוץ של רכב?

קח רכב מסויים הדורש שיפוץ ושאל חמישה אנשים כמה צריך לעלות השיפוץ, תקבל עשר תשובות. כל בן אדם עובד בסטנדרטים אחרים, עובד לבד או מוציא עבודות החוצה, ומשיג מחירים אחרים. וכל אחד שואף לרמה אחרת.

אי אפשר לכמת בצורה כזו מכונית, קל וחומר להגיד שזה תקף לכל הפיז'ו הנטושות בחולון.

פורסם

ראשית כל הכבוד לצלם...עבודה יסודית

כמה השכנים רוצים עליה?

אני מניח שלשאול על הגה כח או מזגן- זו הגזמה...

בקיצור "הארי של אפריקה" מנמנם בשמש ומרקיב

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

סוס עבודה צרפתי חסר תקנה,

מבחינת נוחות נהיגה ויציבות על הכביש (בקטגוריית המשפחתיות בזמנו)-אין מתחרים. בהחלט נתן הנאה למי שרצה הנאה מנהיגה עם פרקטיות ואמינות יוצאת דופן באופן מזעזעת (לטובה!).

אם היה לי תקציב הייתי רוכש אחת כזו ולו בשביל הסנטימנטים, ניתן עדיין למצוא פה ושם מכוניות כאלה בשימוש יומ-יומי, אך כמעט אין שום עדות לכך שהיו על הכביש במספרים יותר רמים (בעיקר הודות לעובדה שהם וה-404 חביבות מאוד על בני דודינו)

רק אם היה אפשר להוציא רכבים בחזרה מתוך הרש"פ...:mad:

10K או 5K... שלח מיקום בהודעה פרטית לגבי פיז'ואים שאתה מכיר.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

קודם כל, אני הצלם...הכלבים נכנסו בטעות, שמתי לב רק עכשיו :roll: !

אז אני רואה שיש מתענינם מחר או ביום ראשון אני ילך לברר של מי האוטו יש לי מקורות שם ואז אני יברר עליו פרטים וטלפון ואפרסם!

יונתן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום הלכתי לדבר עם הבעלים ושמתי לב שהאוטו לא שם!

דיברתי עם השכנים ואמרו לי שגררו את האוטו משם :cry: !

אני מקווה שזה מישהו שקנה אותה ולא העירייה!

יום טוב

יונתן

פורסם

פיג'ו 504 מהשנים 85-86 ניתן עדיין לראות,רק חבל שמיספרן מיתמעט והולך..

בשנים אלו היא הגיעה עם מנוע 1.8 בעל 79 כ"ס ומזגן.

בדגם ה SR היה אפילו חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

הגירסה המשופרת שלה,ה 505 נימכרה עד שנת 91,והציעה גם מנוע 2.0.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...