Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי שמן גיר מאז'דה 3 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי מאזדה 3 שנת 2007 היא נמצאת אצלי שנה וחצי ולא הוחלף שמן גיר מאז שהיא אצלי לא יודע לי אם הוחלף בעבר כי השמן שחור לפי מה שידוע לי הוא אמור להיות וורד,

אני רוצה להחליף את השמן האם יש מסנן שמן גם?

ואיזה שמן צריך להשים?

פורסם

בעיקרון-אם הגיר תקין החלפת שמן לא אמורה לגרום לו נזק,אלא לעשות לו רק טוב.

מצד שני, (לאבי היקר יש רכב דומה) נאמר במס' מוסכי מאזדה לא להחליף בשום מקרה (לא ברור למה-לי יש השערה שיש להם אינטרס להחליף /לשפץ גיר בכמה אלפים במקום להחליף שמן בכמה מאות).

אם הגיר תקין,אפשר לבצע עכשיו החלפה חלקית- להקפיד על שמן גיר מקורי של מאזדה /שמן אחר שעומד בתקן ומפורט בהודעות של ליין- מן :

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?600349-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3/page2

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...