Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון פנצ'ר של פנגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנגו יצאו עם מבצע של תשלום חודשי בסך 2 שקלים בלבד עבור תיקוני פנצ'ר חינמיים.

יש כאן איזה עוקץ?

מה פשר העניין נשמע קצת זול מידי. הרי אין כמעט נהג שלא נצרך פעם פעמיים בשנה לפחות לתיקון פנצ'ר שעלותו בערך 40 ש"ח א"כ לשנה מוציאים לפחות 80 ש"ח אם לא יותר עבור התיקונים, אז לפנגו יהיה רק 24 ש"ח שנתי.

זה נראה הפסדים גמורים אז היכן טמון הכלב?

פורסם

ב 3 השנים האחרונות היה ברכב שלי תקר פעמיים, כאשר בפעם האחרונה תיקנתי בפ"ת ב 20₪.

לא זכור לי גם ברכב האחרים שהייתי זקוק לשירות הזה יותר מפעם בשנה בממוצע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לכולם יש פעם בשנה לפחות פעם אחת פנצ'ר, אז זה כן נראה שווה, היום המחירים באזור שלי מתחיל מ-40 ש''ח ועם איזון 50 ש''ח, וגם אם לא יצא פנצ'ר אז שילמת 2 שקלים לחודש ''ביטוח פנצ'ר''.

אכן נשמע זול מידי. מעניין.

פורסם

השאלה מה המרחקים עד לצמיגיות שבהסכם עם פנגו .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השאלה כמה יתחילו לגבות בלי להתריע מראש אחרי שנה. פתאום עוד 3 שנים בן אדם מגלה ששילם 24 שקלים לשנה הראשונה ו240 לכל שנה נוספת.

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי, אז בתשע שנים האחרונות היו לי רק שני פנצ'רים. לדעתי גם הסטטיסטיקה של הוריי דומה.

כך שלטעון שלכל אחד יש לפחות פנצ'ר אחד בשנה בממוצע, זו הגזמה פרועה.

פורסם

הם כנראה בונים על רווח מהלפת צמיגים.

ואם אכן זה האינטרס הכלכלי אליו הם מכוונים, הלקוחות צריכים להתכונן שרוב הביקורים שלהם בפנצ'ריה תלווה בהחלפת צמיג.

פורסם

כך שלטעון שלכל אחד יש לפחות פנצ'ר אחד בשנה בממוצע, זו הגזמה פרועה.

אנשים נוסעים קילומטראז שונה ובתנאים שונים ( אני מניח שבעיר או באיזור תעשייה יש יותר סיכויים לתפוס בורג/ מסמר/ להב של סכין יפנית/ זכוכית של בקבוק ).

פורסם

שני פנצרים בשנה זה חריג, אני חושב שגם אחד בשנה זה לא מעט.

הרווח בטח גם מזה שממוצע תקרים שנתי לא גבוה, גם מזה שבטוח חלק בכל זאת יתקנו בפנצריה הקרובה, וגם כי זה תמיד עוזר למשוך לקוחות חדשים.

פורסם

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3075280,00.html

כתבה משנת 2005 , אבל עדיין רלוונטי , אוטודיפו עדיין מתקנים פנצרים חינם.

אבל המנכ"ל מסביר שחצי מהלקוחות שיגיעו לתקן פנצרים יצאו עם צמיגים חדשים.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3078415,00.html#n

כי אם כבר הלקוח הגיע.. אז במקרה היום יש לנו מבצע צמיגים ...

יש מצב שלפנגו כל ה 2 ש"ח הם רווח .. ואפילו פנצריות משלמות לפנגו על כל לקוח שנכנס דרכם לתקן פנצר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטוח לוקחים לכסות סיכון שלא נוכל לעמוד בו כלכלית. לא חושב שיש הרבה בעלי רכב שלא יכולים לעמוד בהוצאות תיקון פנצר.

כמו שכבר אמרו גם אני חושב שהרווח של פנגו יהיה מעמלה שיקבלו על כל מי שיגיע לתקן פנצר וירכוש צמיג מבלי לבצע השוואת איכות ומחירים ובדיקה שבאמץ צריך.

פורסם

נהינו חבורת פרנואידים...אין שום קץ'

יש לי את זה כבר 4-5 שנים. זה המחיר.

לא יודע למה כל כך נמוך, וגם לא מתלונן... אין לי כוח לסחוב עוד קיטבג.

פורסם

4-5 שנים? על כמה רכבים? 1 או 2?

5 שנים שהם 60 חודשים .. מדובר כבר על 120 ש"ח , כמה פנצרים כבר היו לך?

האם תיקנו לך או המליצו על החלפת צמיג?

אוטודיפו כבר שנים מפרסם תיקוני פנצרים בחינם... אז סתם שילמת 120 ש"ח ..

פורסם
4-5 שנים? על כמה רכבים? 1 או 2?

5 שנים שהם 60 חודשים .. מדובר כבר על 120 ש"ח , כמה פנצרים כבר היו לך?

האם תיקנו לך או המליצו על החלפת צמיג?

אוטודיפו כבר שנים מפרסם תיקוני פנצרים בחינם... אז סתם שילמת 120 ש"ח ..

רכב אחד.

אם אני לא טועה 2-3 פנצ'רים לאורך התקופה. התמזל מזלי לגור מול אתר בנייה רוב הזמן ואלה לא בדיוק העניין אותם מה נשפך לכביש...

החלפתי פעם אחת שניים קידמיים אחרי בדיקה, אבל הם נראו כאילו כבר הגיע הזמן בכל מקרה. אני מודה שאני לא בודק את מצב הצמיגים שלי בתדירות טובה.

החשבון שלך נכון אבל זה נתן לי שקט ככה שמה שאני ראיתי זה רק את העלות החודשית שמבחינתי זה היה שווה.

פורסם
פנגו יצאו עם מבצע של תשלום חודשי בסך 2 שקלים בלבד עבור תיקוני פנצ'ר חינמיים.

יש כאן איזה עוקץ?

מה פשר העניין נשמע קצת זול מידי. הרי אין כמעט נהג שלא נצרך פעם פעמיים בשנה לפחות לתיקון פנצ'ר שעלותו בערך 40 ש"ח א"כ לשנה מוציאים לפחות 80 ש"ח אם לא יותר עבור התיקונים, אז לפנגו יהיה רק 24 ש"ח שנתי.

זה נראה הפסדים גמורים אז היכן טמון הכלב?

אני השתמשתי בשירות הזה שלהם ולא היה שום עוקץ.. מאמין שלא כולם מתקנים שני פנצ'רים בשנה, וכנראה על זה מסתמכים ;)

• תוכן חדש...