Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לטלפון עד 2000 +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היה לי ONEPLUS 3 ונפלה עליו משקולת בחדר כושר. אז הוא לא איתנו יותר. מאוד אהבתי אותו, חוץ מאולי הגודל. הייתי מעדיף אולי משהו באזור 5 - 5.2אינץ'

תקציב בערך 2000, עם חריגה קטנה של 200-300שח

חייב NFC, עדיפות לאנדרויד נקי. לא רודף אחרי הכי חדש. מצלמה סבירה. הכי חשוב שיהיה מהיר ויחזיק לעוד 3-4 שנים. (ה ONEPLUS היה איתי קרוב ל 3 שנים).

תודה ושבת שלום!

פורסם

אופציה בנאלית - סמסונג s9/ s10e.

אני יודע שזה אנדרואיד עם כל מיני תוספות של סמסונג. אני עם s9 רגיל ( לא פלוס, כי גם אני לא מתחבר לטבלט ביד ) - מספק את הסחורה מכל הבחינות, כולל מצלמה ולהפתעתי גם סוללה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האופציה הבנאלית מוכחת. אלך אפילו עוד טיפה אחורה- s8/s9

עזוב את ה 10e וכל סדרת ה 10. ים של כסף ובלי תמורה ממש. תוכל למצוא S8 בקלות ב 1400 ש"ח כיום.

פורסם (נערך)

ממליץ קצת לצאת קצת מהמשבצת וללכת לכיוון essential ph-1.

אנרואיד נקי (עדכונים כל חודש כמו שעון), בנוי כמו טנק ומחומרים איכותיים, מהיר בטירוף, מסך איכותי והיריעה קצרה מלהכיל את היתרונות שלו במיוחד שהוא בזירה בלי הרבה משתתפים למעט אולי הפיקסל. הפשרה היחידה מול המכשירים של היום תהיה אולי בגזרת המצלמה (למרות שבירידה לפרטים מצאתי אותה יותר טובה מגלקסי 10 ואייפון 7 פלוס).

לדעתי בהזמנה מחו"ל אחרי מיסים וכו' עדיין תישאר עם עודף מ 2000 ש"ח.

עוד דבר, המסך בגודל 5.7 אבל בזכות כך שמדובר על יחס מסך\גוף גבוהה הוא בעצם בגודל של מכשיר 5 אינץ'.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

תודה רבה לכולם!

סמסונג אני לא סובל לצערי.

לגבי ה essential, אני חייב משהו שאוכל לרכוש ביום ראשון. אין לי טלפון חלופי כרגע.

לגבי גודל מסך, מסתבר שחשבתי שככל שעולים באינצ'ים עולים גם בגודל המכשיר. טעיתי. לא נעול יותר על גודל מסך. נעול על גודל טלפון סביר. אזור 150 על 70 מילימטר.

פורסם (נערך)

תבדוק. אולי שווק לך לקנות משהו זול\להשאיל מחבר.

יש מציאות באיביי. תראה את זה למשל:

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F292829464176

זה אמור לעלות לא יותר מ 1300 ש"ח עד הדלת.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

בגודל כזה בעייתי למצוא משהו טוב לדעתי בתקציב הנתון (ובלי סמסונג). חיפשתי ב-GSMARENA, כי הסתקרנתי ולא מצאתי יותר מדי תוצאות טובות, אולי רק V30S LG, אך הוא הוכרז לפני כשנה וחצי. לדעתי כדאי להחזיר את סמסונג למשוואה ואז יש את S10E.

או להתפשר על גודל ו/או תקציב ואז יש אופציות מעניינות נוספות כמו נוקיה 9, LG G8, גוגל פיקסל 3, סמסונג S10.

לא יודע איזה מהם מגיעים עם אנדרואיד נקי.

פורסם

שיאומי mi9 se- כעקרון זה mi9 קומפקטי וזול יותר, מעבד מעט חלש יותר מה855 שיש עכשיו בכל הflagships ומערך מצלמות באיכות טיפה יותר נמוכה מהmi9

Huawei P30- חורג מעט מהתקציב שלך (ניתן למצוא בכ2400 מיבואן לא רשמי), מכשיר מצוין עם מצלמות מצוינות

סמסונג S10/S9 או S10e (גרסה קומפקטית של הS10)- סה"כ מכשירים מצוינים, למה אתה לא סובל אותם?

חוץ מאלה אני לא מכיר עוד מכשירים במידות קרובות ל150/70.

הessential היה אחלה טלפון בזמנו (2017) אך הוא לא נהיה פופולרי, החברה עדיין לא הוציאה דגם חדש ואת הPH1 הפסיקו לייצר שנה שעברה, אישית לא הייתי מתעסק בזה. (ולגבי המצלמה של הessential)

פורסם

כן, למצוא משהו בתקציב שלי זה קשה.

חורש כבר שעה וחצי את האינטרנט ולא מוצא.

הבנתי ש S10E מאוד מומלץ. היה לי ניסיון מר עם סמסונגים בעבר.

פורסם

Huawei P30- חורג מעט מהתקציב שלך (ניתן למצוא בכ2400 מיבואן לא רשמי), מכשיר מצוין עם מצלמות מצוינות

למרות החרם המתקרב עדיין ממליצים על החברה הזאת?

היה לי ניסיון מר עם סמסונגים בעבר.

איזה דגם עשה לך צרות?

פורסם
לדעתי תתארגן על מכשיר חליפי ותזמין מהסינים ואן פלוס 7 ב1700 שקל.

האנדרואיד שהוא בהגדרה שלו אנדרואיד.

OP7 מצוין אבל גדול מדי לדרישותיו

למרות החרם המתקרב עדיין ממליצים על החברה הזאת?

החרם לא משפיע על מכשירים שכבר קיימים בשוק, אולי ישפיע על דגמים עתידיים אבל גם זה לא בטוח, כבר התפרסם שארה"ב מתחילים להקל את תנאי החרם.

פורסם

arco1

הנקסוס השני, S1. לאבא שלי יש J7 לדעתי, גם דיי לא משהו

שוקל את ה ONEPLUS 6T עכשיו, אבל הגודל מאוד מאוד בעיתי בשבילי

האופציה הכי טובה כרגע זה S10E. המסך שלו שטוח או מעוגל? לא אוהב מסך מעוגל

פורסם
תודה רבה לכולם!

סמסונג אני לא סובל לצערי.

לגבי ה essential, אני חייב משהו שאוכל לרכוש ביום ראשון. אין לי טלפון חלופי כרגע.

לגבי גודל מסך, מסתבר שחשבתי שככל שעולים באינצ'ים עולים גם בגודל המכשיר. טעיתי. לא נעול יותר על גודל מסך. נעול על גודל טלפון סביר. אזור 150 על 70 מילימטר.

עזוב את ה-essential. מדובר בטלפון מיושן מיצרן שמחובר למכונת הנשמה.

One Plus 7 Pro חורג מהתקציב שלך ב-700 שקל, אבל זה טלפון מדהים וישרת אותך שנים.

• תוכן חדש...