Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשנת סמים? הרשיון ימתין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוק חדש.

לקוח מ Ynet

לכתבה המלאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3061814,00.html

ועדת הכלכלה של הכנסת אישרה לקריאה שנייה ושלישית הצעת חוק של ח"כ משה כחלון, לפיה קטין שהורשע בעבירת סמים לא יוכל להוציא רשיון נהיגה במשך שנה מיום הרשעתו

ynet

הורשעת בעבירת סמים? אם אתה קטין שמתכנן להוציא רשיון נהיגה, יתכן כי תיאלץ להמתין שנה נוספת. הצעת חוק של ח"כ משה כחלון (ליכוד), שאושרה לקריאה שנייה ושלישית בוועדת הכלכלה, תאסור על קטין להוציא רשיון נהיגה במשך שנה מיום הרשעתו בעבירת הסמים.

הצעת החוק נתקלה בהתנגדות מצד עו"ד לימור סולמון, נציגת המועצה לשלום הילד. לדבריה, מדובר בענישה מחמירה של קטינים שלעיתים "נופלים" בעבירות סמים, גם אם רק ישבו לצד מי שעישן סמים בפועל. יו"ר ועדת הכלכלה, ח"כ אמנון כהן, אמר בתגובה שהצעת החוק אמנם מחמירה מאוד עם נהגים עבריינים, ואושרה רק לאחר התלבטות קשה.

מה אתם חושבים?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתם חושבים?

שולי ולא מהותי בכל הקשור למלחמה בתאונות דרכים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שולי ולא מהותי בכל הקשור למלחמה בתאונות דרכים.

דווקא די מהותי, שכן חלק מהעברינים אל הכביש היו מסובכים אם סמים.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם
זה מהותי למלחמה בסמים...
לא רק - בחלק גדול מהמקרים, צעירים שמעשנים בגיל 16, ימשיכו לעשן גם בגיל 17-18-אני מקווה שהם יפסיקו בצבא (אם יתגייסו). ובד"כ בגיל 17-18 הם יוציאו רישיון נהיגה. כך, בעקיפין, הם אכן גורמים לירידה בנהיגה תחת השפעה.

כמובן שאני לא אומר שכל מי שמעשן נוהג תחת השפעה, אולם התופעה קיימת.

פורסם

הצעת חוק של ח"כ משה כחלון (ליכוד), שאושרה לקריאה שנייה ושלישית בוועדת הכלכלה, תאסור על קטין להוציא רשיון נהיגה במשך שנה מיום הרשעתו בעבירת "השתנה בציבור" או "השתנה בציבור על ראשו של ח"כ שאין לו מה לעשות חוץ מלהציע הצעות חוק דפוקות"

ראבק מה הלאה?

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

הצעה של מאבק בסמים פרופר, לא קשור בכלל לתאונות הדרכים, אולי אם מסתכלים על זה מאוד מאוד מאוד אבל ממש מאוד בעקיפין זה כן.

קיצר עוד דוג' לכך שלחברי הכנסת אין ממש מה לעשות ולהתעסק בחוקים קטנוניים. אבל נו טוב עוד וי למלחמה בסמים. (שניה... מוריד ראש... ) .

לעומת חוקים כגון שליחה לכלא על צ'יק ללא כיסוי (כמו בארה"ב... הלוואי זה היה קיים, הרבה עסקים היו פורחים והכלכלה היתה הרבה יותר טובה זה בטוח).

וכן זה דבר שכואב לי אישית!

בכל אופן לילה טוב.

פורסם

חוק דבילי.

עירבבו פה שני דברים שלא שייכים בכלל אחד לשני.

(1) אם רוצים להיאבק בתאונות הדרכים:

- לקבוע עונשים כבדים לנוהגים בהשפעת סמים (או אלכוהול, באותה הזדמנות). נניח לקבוע שבעבירה שניה מסוג זה מאסר 7 חודשים חובה.

- לבצע אכיפה בנושא - ולפתח כלים לבדיקות סמים כמו שקיימים ה"נשיפון" ודומיו לאלכוהול.

(2) אם רוצים להיאבק ב"נגע הסמים" (והמאבק הנוכחי מטומטם לדעתי, היה הרבה יותר טוב אם היו מרכזים מאמצים להסברה אמיתית על נזקי הסמים הקשים (קוק, הירואין, וכל הכימיקלים למיניהם) ונגד היבואנים של הנ"ל במקום לחפש ג'וינטים):

- לקבוע קנסות גבוהים למשתמשים, ועונשי מאסר חובה לסוחרים מעל כמות מסויימת וליבואנים.

- ולא לערבב פה בכלל רשיון נהיגה, כאילו, מה קשור?

אם ממשיכים עם ההצעה הדפוקה הזו, אפשר לשלול רשיון נהיגה לעברייני מס, משכפלי דיסקים מזוייפים, מטרידים מינית, שודדי בנק, בעלי עסקים ללא רשיון עסק, ואנשים שהולכים עם הכלב שלהם לא קשור לרצועה.

זה הגיוני באותה מידה כמו לשלול רשיון נהיגה למי שנתפס יושב במועדון ומעשן ג'וינט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זהו חוק נחמד שלא מזיק לאף אחד.:-)

עכשיו צעירים יתחילו לחשוב לפני שהם מעשנים סמים וזה ימנע קצת את נגע הסמים וגם מי שמתחיל לעשן בגיל 16-17 אז גם יעשן וינהג וזה מונע ממנו ע"י דחיית הרישיון.

זה חוק טוב אבל הוא לא באמת עוזר בדברים החשובים והוא נראה לי עוד כיסוי תחת של הממשלה להגיד הינה אנחנו נלחמים בתאונות.

מתי הם יבינו שאחת הדרכים היחידות להילחם בתאונות היא לגרום לשיעורי נהיגה להיות באמת מלמדים ולא סתם בשביל לעבור טסט. רק שתידעו בגרמינה הטסט הוא 80-100 דקות ובארץ הוא 10-15.

אם אני הייתי בממשלה הייתי מחייב קורס נהיגה מתקדמת לכל תלמיד, או שסתם הייתי יושב ונהנה מתשלומי המיסים של האזרחים, אני עדיין לא סגור על זה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
זה מהותי למלחמה בסמים...

גראס זה לא "סמים", אבל זה כבר דיון אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
גראס זה לא "סמים", אבל זה כבר דיון אחר.
אתה מוכן להשתתף בניסוי???

בטח שזה סמים, אז מה זה מיץ פטל ?

ושלא יבלבלו לכם במוח עם כל החרטה הזאת של סמים קלים וסמים קשים ולפי דעתי מי שמעשן ג'ויינט לא יותר טוב מנרקומן שצורך הרואין,לשניהם יש זין קטן אז בעזרת הסם הם בורחים מהמציאות ל"עולם שכולו טוב",אם יש לכם בעיות אז תתמודדו איתם ואל תקחו לריאות,אם אתם רוצים ל"נקות ת'ראש",צאו לג'וגינג.

דווקא עכשיו לפי דעתי חברי הכנסת עשו חסד עם הנהגים כדי למנוע מפושטקים צעירים לעלות על הכביש ולהוסיף עוד כמה הרוגים למאות שכבר ישנם,גם ככה לא חסרים פושטקים צעירים שלא מעשנים,אז אל תדאגו לא תחסרו לנו שם בכביש....

פורסם

ושלא יבלבלו לכם במוח עם כל החרטה הזאת של סמים קלים וסמים קשים ולפי דעתי מי שמעשן ג'ויינט לא יותר טוב מנרקומן שצורך הרואין,לשניהם יש זין קטן אז בעזרת הסם הם בורחים מהמציאות ל"עולם שכולו טוב",אם יש לכם בעיות אז תתמודדו איתם ואל תקחו לריאות,אם אתם רוצים ל"נקות ת'ראש",צאו לג'וגינג.

דווקא עכשיו לפי דעתי חברי הכנסת עשו חסד עם הנהגים כדי למנוע מפושטקים צעירים לעלות על הכביש ולהוסיף עוד כמה הרוגים למאות שכבר ישנם,גם ככה לא חסרים פושטקים צעירים שלא מעשנים,אז אל תדאגו לא תחסרו לנו שם בכביש....

אני מוכן להישתתף בניסוי! רק תגיד לי לפני זה מה מעשנים וכמה :roll:

יש הבדל עצום בין הרואין לגרס... יש פיתגם סיני עתיק שאומר: "אם אין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק"...

גרס לא ממכר, בניגוד להרואין (או לסמים קשים אחרים) או לאלכוהול.

נכון, אי אפשר לנהוג (אפשר, לא רצוי) תחת השפעתו, ממש כמו אלכוהול...

אל תערבב שימחה בשימחה, אנשים שהם תלויים בסם (סיגריות, אלכוהול וסמים) יעשו הכל כד לקבל את ה"מנה" שלהם. בסמים קשים זה יכול להוביל למעשי אלימות קשים. אבל להכליל את כולם? כל מי שמעשן גרס הוא מסומם?! ממש לא!!!

מיצידי, אם מישהו ניתפס נוהג תחת השפעה כל שהיא, שילך לכלא והרכב שלו יוחרם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גראס/חשיש זה כן סמים, בדיוק כמו שניקוטין/קופאין/אלכוהול הם סמים,

ואם תשאל אותי האחרונים בהרבה יותר גרועים מכיוון שהם ממכרים את הגוף,

ובמקרה של אלכוהול אף גורמים לאלימות.

ד"א אם לא שמת לב יש מספר רשויות שמתוקצבות לא רע בכלל בגלל המלחמה המיותרת הזאת.

No worries 8)

פורסם

אויייש. אתה כזה נחמד.

אפשר להכיר אותך לאחותי?

• תוכן חדש...