Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריקת עצבים על הוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף 2018 נגמר לי מנוי האינטרנט, בדיקה קצרה העלתה שלהוט יש מחירים טובים יותר ומהירות גבוהה יותר, עברתי.

לאחר 24 שעות של אין סוף ניתוקים החלטתי שאני חוזר לבזק בין לאומי.

החזרתי ציוד, חוייבתי על כ-5 ש"ח בחודש ינואר ביצעתי ניתוק טלפוני וגם הוט ביוזמתם התקשרו אליי מספר פעמים לוודא שאני מתנתק.

בזה נגמר הסיפור, לפחות ככה חשבתי.

מרץ 2019 מגלה בישראכרט חיוב של 154 ש"ח מהוט.

מתקשר ובשיחה עולה שהחיוב בוצע בטעות, המסקנה מהשיחה, יחזירו את הכסף, נמתין.

אפריל - עוד שיחה, תירוצים מפה עד אמריקה, יחזירו את הכסף, טוב נמתין עוד חודש.

מאי - כשלא הגיע הכסף ענתה לי מישהי במוקד שבאמת הרגשתי שהיא מבינה מה המקרה והסבירה לי דברים שלא הוסברו לי בשיחות קודמות ואמרה שתטפל, שמחתי אבל השמחה הייתה מוקדמת.

יוני - שוב שיחת טלפון ושוב תירוצים, לא יכולים להחזיר לך את הכסף כי הכרטיס נסגר (אז תפתחו :shock:) ולא יכולים להחזיר לכרטיס אשראי כי החלפת כרטיס( חברה כמו הוט לא יודעת להתמודד עם שטות כזו :shock:) בקיצור, נשלח לך צ'ק. אחרי שיחה מלאת עצבים... טוב, נמתין לצ'ק רק אל תשכחו שאתם מחייבים אותי להתעסק עם זה כשאתם עשיתם את הטעות.

יולי - מקבל זיכוי לכרטיס אשראי מהוט על 129 ש"ח במקום 154.

לכו לאלף עזאזל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

שמע, כבר יצא לי לעבור מוקדים של כמה חברות, כאשר אחת המגעילות הייתה בזק בינלאומי עם מוקדנים ערסים,

אבל השירות לקוחות של הוט, באמת באמת לוקח את כולם בהליכה. זה כמעט נידמה שמי שיושב שם לא קיבל שום הדרכה בקשר לעבודה שלו.

פורסם

דיברתי רק עם הוט, לא היה לי קשר עם הוטנט כי היה בנדל.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לך לרוץ אחרי הוט ? פנה לחברת האשראי ודרוש החזרת הכסף. שהם ירוצו אחרי הוט.

קרא קצת כאן (חוק כרטיסי חיוב) - https://www.nevo.co.il/law_html/law01/191_001.htm#Seif7

וספציפית את זה :

"השבת סכומי חיוב (תיקון מס' 4) תשס"ח-2008

6. (א) חוייב לקוח בשל עסקאות או פעולות שנעשו תוך כדי שימוש לרעה בכרטיס חיוב, ישיב המנפיק ללקוח, בהקדם האפשרי אך לא יאוחר מעשרה ימי עסקים מיום הודעת הלקוח, את סכום החיוב, למעט הסכום שבו חייב הלקוח לפי סעיף 5(ג).

(ב) אין באמור בסעיף קטן (א) כדי לגרוע מזכותו של המנפיק לחזור ולחייב את הלקוח ביתרת סכום החיוב, אם נוכח המנפיק שהשימוש נעשה בנסיבות המפורטות בסעיף 5(ד) והוא מסר ללקוח הודעה המפרטת את הנימוקים לחיוב."

חברות האשראי לא אוהבות להחזיר לך כסף ככה, אבל תתעקש ותצטט ותצליח.

פורסם
שמע, כבר יצא לי לעבור מוקדים של כמה חברות, כאשר אחת המגעילות הייתה בזק בינלאומי עם מוקדנים ערסים.

בדיוק הניסיון שלי.

עזבתי אותם אחרי שהיו לי בעיות פינגים ב012.

בשבועות האחרונים התחילו לי שוב בעיות אצל בזק בינלאומי וכל נציג יותר ערסוואת מהשני מקריא לי דברים מדף.

ניסיתי להסביר שכבר ניתקתי הכל מהחשמל, אבל הוא בשלו.

נכנסתי לאתר של הוטנט, תוך 5 דקות נפתרו כל הבעיות.

הזייה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מוכר. אם זו שיטה או הנחייה אני לא יודע, אבל בדיוק התנהלות כזו שלהם על סכום של כמעט 1000 שח גרמה לי לפנות למשרד התקשורת בתלונה.

תוך ימים השיבו את כל הכסף עד האגורה האחרונה. אין דרך אחרת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אחרי כתיבת הפוסט החלטתי שאני לא מוותר להם.

יצרתי שוב קשר וענתה לי נציגה שלא מבינה כלום מהחיים שלה. אחרי התעקשות מצידי החליטה להציע לי פיצוי של 50 ש"ח שמקבלים ב-SMS, אמרתי שאני לא מוכן ואני רוצה את הכסף בחזרה. ממשיכים לדבר והסכום עלה ל-100 ש"ח, לא הסכמתי. לא מעוניין בפיצויים, בסך הכול רוצה את הכסף שלי בחזרה.

בסוף היא נכנעה ואמרה שיחזור אליי נציג בכיר יותר.

התקשר למחרת בחור והתחיל לתחקר את המקרה, אמר ש"אי אפשר להחזיר לך את ה-25 שקל". שאלתי למה, קיבלתי קשקוש לגבי 4 ימים בפברואר שהייתי מחובר אליהם. אמרתי שאין סיכוי כי לא שלחו לי טכנאי לחיבור ולא היה לי ציוד ושבכלל יוכיחו שהייתה שיחה כזאת שביקשתי להתחבר.

ביקש את הטופס להחזרת הציוד ואמרתי שאין לי אותו עליי אבל שיתקשר אליי בערב והוא יקבל אותו. לא התעצל הבחור והתקשר בערב, קיבל את הטופס. אמר שבודק ויחזור אליי.

חזר, דיברנו שוב, בודק ויחזור.

חזר, הכסף יוחזר תוך 40 ימי עסקים (ארבעים,זה לא טעות הקלדה, להזכירכם מדובר ב-25 ש"ח).

בושה למערכת שמתנהלת בצורה כזו.

מישהו קיבל החלטה לחייב את הלקוח ב-154 על כלום.

מישהו קיבל החלטה להחזיר רק חלק מהכסף. על סמך מה ?

מישהו קיבל החלטה לטרטר לקוחות בשיטת מצליח, אז גם אני קיבלתי החלטה.

אני מקווה שההחלטה שלי לטרטר את המערכת שלהם עלתה להם קצת יותר.

fiat x1/9

פורסם

יש לי כרטיס אשראי מיותר לחלוטין מבחינתי (בלי דמי שימוש) שתקף רק בישראל, והשימוש העיקרי בו לאורך חייו זה אך ורק תשלום להוט.

באותו יום שאני מתנתק מהוט אני גם מבטל אותו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה יודע מה מצחיק? אם היית חייב להם אפילו 12 שקלים, הם היו שולחים יונת דואר כדי לאסוף את הכסף.

כנס לעמוד שלהם בפייסבוק ותכתוב פוסט , מניסיון מר, נציגי המדיה חוזרים אליך ציק צק.

פורסם

סתם תוספת פריקת עצבים מהצד שלי - יש לי ממירים של הוט פייבר בוקס שלהם, פשוט גועל נפש אחד גדול, בכזה ממיר פח (הקטן) לא נתקלתי בחיים שלי, הבוקסי בוקס משנת 2011 שיש אצלי עובד מהר יותר מהזבל הזה, כל כך איטי, כל כך לא מגיב, נתקע מלא פעמים שצריך לעשות RESET לפחות פעם ביומיים, גם כשמחליפים אותו זה לא עוזר. שילך להם לתרופות העלות של ה"ממיר" אם אפשר לקרוא לזה ככה בכלל.

Opel Adam S 2017

פורסם

מוזר שכל הטעויות בחשבון הן תמיד לטובת החברה ולרעת הלקוח. את הטעויות שהחברה מפסידה מהן הם מצליחים למנוע ב 100 אחוז מהמקרים.

פורסם (נערך)
סתם תוספת פריקת עצבים מהצד שלי - יש לי ממירים של הוט פייבר בוקס שלהם, פשוט גועל נפש אחד גדול, בכזה ממיר פח (הקטן) לא נתקלתי בחיים שלי, הבוקסי בוקס משנת 2011 שיש אצלי עובד מהר יותר מהזבל הזה, כל כך איטי, כל כך לא מגיב, נתקע מלא פעמים שצריך לעשות RESET לפחות פעם ביומיים, גם כשמחליפים אותו זה לא עוזר. שילך להם לתרופות העלות של ה"ממיר" אם אפשר לקרוא לזה ככה בכלל.

ממש כך, המיני פייבר זוועתי.

עריכה אחרונה על ידי shai82

Mazda 3 2.0 SPIRIT

• תוכן חדש...