Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, רכשתי לא מזמן אלטו 2013 עם 80 אלף קילומטר מה שהתברר לאחר מכן שיש בוצה במנוע.

הלכתי לטפל במוסך שהמליצו פה עליו רבות והאמת שהמקרה דיי מוזר ניקו את הבוצה עשו ריסט למנורה ואחרי יום היא חזרה.

ניגשתי שוב למוסך רק שהפעם הוא אמר שחסר לחץ בשסתומים(לא סגור על זה בדיוק) גם זההוחלף ואמר שהתקלה 99% לא תחזור,חזרה באותו יום...

לאחר מכן שוב פעם השארתי לו את הרכב רק שהפעם נוספה עוד תקלה p0014 p0011 אני דיי מנסהלהבין מה זה אז אם מישהו יכול להסביר אני נורא אשמח פשוט לפי דבריו צריך להחליף מנוע כי שני החיישני קאמשפט לא מגיבים גם הפליטה וגם היניקה.

בקיצור הלכתי לעוד מוסך לשמוע חוות דעת לפי דבריו רק קאמשפט אחד לא תקין ואין צורך להחליף מנוע.

אז כמה דברים:1 )מה לדעכתם אפשר לעשות?

2)במקרה הרע ביותר כמה לדעתכם מנוע יכול לעלות ואם יש לכם מקום מומלץ לרכוש ממנו מנוע.

פורסם
בוא ננסה להבין רגע מההתחלה - איך כרגע מגיב המנוע מהרגע שאתה מנסה להניע? הרכב אוטומט/ ידני?

מניע בנגיעה ראשונה בלי בעיה והרכב אוטומט

פורסם
והמנוע עובד תקין? ללא תופעות כלשהן במהלך הנסיעה/ עמידה?

אולי יש טיפה רעידות קלות אבל גם זה קורה רק שהמזגן דלוק

פורסם

באלטו בגלל שמדובר במנוע 3 צילינדר אז מורגשות רעידות זה ידוע. אם חיישן קאמשאפט לא היה מגיב המננוע לא היה עובד תקין. לא מבין את פשר ההחלטה של לזרוק מנוע ככל הניראה תקין לחלוטין לפח. תעשה לעצמך טובה וגש לשמוע חוות דעת נוספת. הייתי בתור התחלה מאפס את התקלות לחלוטין ורואה אם חוזרות.

פורסם
"

הוא אמר שחסר לחץ בשסתומים" נעשתה בדיקת לחץ הפוך או בדיקת קומפרסיה? נשמע לא סביר.

תבדוק אם יש בוצה בסולנואיד VVT, סולנואיד תקוע או תקול יגרום לקוד תקלה הזה.

אז הלכתי לעוד מוסך והוא אמר בדיוק ניקה את הסולונאיד ואמר שבכלל לא ניקו לי את כל הבוצה שהייתה והתחייב לסדר לי את התקלה ואם היא תחזור הוא לא יקח לי בכלל כסף. הוא הראה לי באמת את התקלה ולמה היא נגרמת והתעצבו שבכלל הציעו להחליף מנוע אם המנוע עובד כמו שתרילהפרט לתקלה

פורסם

אם זה מוסך שממליצים עליו בפורום אולי כדאי לרשום את שמו של המוסך, זה ממש לא נשמע כמו מוסך שצריך להמליץ עליו, גם עבודה ראשונית לא נכונה וגם המשך דיאגנוסטיקה לא נכונה שנובעת מאותה עבודה שלא בוצעה כמו שצריך התחלה, גם אני ממליץ לאנשים שאני מכיר לפי ההמלצות כאן בפורום לכן חשוב לדעת כאלה דברים

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם
אם זה מוסך שממליצים עליו בפורום אולי כדאי לרשום את שמו של המוסך, זה ממש לא נשמע כמו מוסך שצריך להמליץ עליו, גם עבודה ראשונית לא נכונה וגם המשך דיאגנוסטיקה לא נכונה שנובעת מאותה עבודה שלא בוצעה כמו שצריך התחלה, גם אני ממליץ לאנשים שאני מכיר לפי ההמלצות כאן בפורום לכן חשוב לדעת כאלה דברים

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

אני באמת לא רוצה להוציא סתם דיבה על אדם ולפגוע לו בפרנסה באמת אין לי לב לזה אז מתנצל

פורסם

אז עוד פעם אחרי שהרכב היה יומיים במוסך וניקו את הקמאשפט שוב פעם נדלקה נורה... אני מנסה להבין אם באמת קיימת תקלה במנוע דיי פשוטה שאי אפשר לתקן אותה?

פורסם

אם הבעיה אקראיץ אזי לא יהיה פשוט לאיתור כלל, בטח במנוע עם בוצה.

יכול להיות כמה וכמה מכלולים, הסולנואיד, הגלגלת של גל הזיזים, משאבת השמן או במעברי שמן למערכת הקידום.

אם יש עדיין בוצה במונע, צריכים להתחיל בניקוי יסודי שלה, שכולל פירוק אגן שמן וניקוי של הרשת סניקה של המשאבת שמן.

• תוכן חדש...