Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג עם מועד יצור 12/18?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. התכוונתי להיכנס מחר לצמיגי ויקטור בפתח תקוה. התקשרתי כעת לשאול מה תאריך היצור של הצמיג שהוא מתכוון לשים לי (2 אחוריים, kleber) ואמר 12/18. זה לא קצת ישן?

ב. בשנה שעברה החלפתי אצלו את ה 2 הקדמיים ורק כעת אני מבינה שמה שהיה אמור לעשות אז, זה להעביר את האחוריים קדימה ולהרכיב את החדשים יותר מאחורה. זה לא מה שנעשה אלא פשוט החליף הקדמיים. זה מעיד על רשלנות? קיבלתי עליו הרבה המלצות ולכן הגעתי לשם מלכתחילה.

תודה!!!

פורסם

1. לא מאוד קריטי אבל אם יש אפשרות תבקשי ממנו להזמין צמיגים טריים יותר. או שאולי יש לו במותג אחר טריים יותר.

2. לא מעיד על רשלות, זה שהצמיגים היותר טובים צריכים להיות מאחור זו דעה שיש הרבה שלא מסכימים איתה וחושבים שהצמגים הטובים יותר צריכים להיות מקדימה. היו על זה הרבה דיונים בפורום הזה ובאחרים.

פורסם

המון תודה!!!

אני בלחץ של זמן כי צריכה אותם כדי לסיים מעבר טסט, ויש לי עד סוף השבוע אבל אנחנו נוסעים לחופש ברביעי אז זה חייב לקרות מחר מחרתיים.

מה שיש לו במותג אחר זה צמיג סיני כלשהו. פסלתי אוטומטית לאור שיטוטים פה...

פורסם

א. כן, זה ישן יחסית. אני רוכש צמיגים מקסימום שנה מיום הייצור שלהם (וגם זה במקרים ספציפיים מאוד, ולא רק אני רוכש כך צמיגים).

ב. מכיוון שיש לנו שליטה עם ההגה על הציר הקדמי, הדעה היא שהצמיגים היותר טריים/טובים צריכים לשבת על הציר האחורי. אבל זה לא מעיד על רשלנות. אם לא מבקשים מבעל מקצוע לעשות משהו - הוא לא יעשה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה! אז פשוט להמשיך לחפש?

יש לי בדיוק את היום ומחר למצוא צמיג מתאים לסקודה ייטי שלי 225/50 R17 94w

א. כן, זה ישן יחסית. אני רוכש צמיגים מקסימום שנה מיום הייצור שלהם (וגם זה במקרים ספציפיים מאוד, ולא רק אני רוכש כך צמיגים).

ב. מכיוון שיש לנו שליטה עם ההגה על הציר הקדמי, הדעה היא שהצמיגים היותר טריים/טובים צריכים לשבת על הציר האחורי. אבל זה לא מעיד על רשלנות. אם לא מבקשים מבעל מקצוע לעשות משהו - הוא לא יעשה.

פורסם

שוב פעם, לגבי א' לא אידיאלי, אם יש זמן פנוי אפשר לחפש צמיגים טריים יותר אבל אם אין אפשר להרכיב את אלו. אם עד שנה נחשב "בסדר", שנה וחודשיים גם "בסדר".

פורסם

זה שבוע 12 שנת 2018, שנה וחודשיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שנה ו 3 חודשים

12/18 זה לא ישן כל כך. כולה חצי שנה.

לא בעייתי לעניות דעתי

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...