Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על טיפול 30K ל-C3 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שאני עושה טיפול לרכב (קניתי משומש, הבעלים הקודם עשה 15K)

המחיר היה טוב ואני מניח שפיצו על זה קצת ברפידות קדמיות. מה אתם חושבים? השמן בסדר?

3j4Hzyu.jpg

פורסם

בשביל מוסך מורשה יבואן ניראה לי שהמחיר סביר.

פעם הבאה לפני שאתה נכנס לטיפול אתה יכול כמובן לבקש הצעת מחיר מכמה מוסכים וככה להתמקח ולקבל הנחה אבל סה"כ לא ניראה לי שקרעו אותך במחיר.

אלו המחירים במוסך מורשה יבואן ולפעמים אפילו יותר יקר.

פורסם

מחיר שעת עבודה במורשה הונדה בו ביקרתי השבוע היה 310 ש"ח ללא מע"מ.

גם לי נראה שהחשבונית טיפה מבולבלת שמן : כמות 0.8 ? מחיר 0 ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
למה גובים על שעה וקצת 555 שח?!

זה מחיר "פיקס" לטיפול, כולל עבודה וחלפים.

שים לב שלא גבו על שמן ופילטרים. רק על הרפידות גבו בנפרד.

כמות שמן 0.8 זה לא בליטרים אלא 0.8 מתוך 4 ליטר שנחשבים לצורך העייין יחידה.

פורסם
מחיר שעת עבודה במורשה הונדה בו ביקרתי השבוע היה 310 ש"ח ללא מע"מ.

גם לי נראה שהחשבונית טיפה מבולבלת שמן : כמות 0.8 ? מחיר 0 ?

וואוו....זאת אומרת 360 שח כולל המעמ לשעת עבודה! אלוהים שיישמור..אני לא זוכר כאלה מחירים..איך עוד אנשים ניכנסים אליהם? זה פשוט פראיירות לשמה!

פורסם

עוד פעם הויכוח הזה..

החזקת פעם מוסך? על אחת כמה וכמה מוסך מורשה יבואן, שמחייב אותך בהדרכות, רכישת ציוד, רכישת מינוי לשימוש במחשב דיאגנוזה מקורי, מגדיר לך איך יראה המוסך, מה הכמות המינימלית להעסקה בכל תפקיד במוסך ועוד ועוד? אפילו מחייב אותך להשתתף במבצעים שהם עורכים.

אגב, הם לא משתתפים בהוצאות הכלכליות הכרוכות בכל מה שהם דורשים.

אני מכיר את הדרישות ממקור ראשון במשפחה.

כאשר אתה הולך למוסך בבעלות היבואן - שם גוזרים עלייך את הקופון הגדול ביותר, אבל מאפשר לנותן השירות לתת הנחה כאוות נפשו.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
זה מחיר "פיקס" לטיפול, כולל עבודה וחלפים.

שים לב שלא גבו על שמן ופילטרים. רק על הרפידות גבו בנפרד.

כמות שמן 0.8 זה לא בליטרים אלא 0.8 מתוך 4 ליטר שנחשבים לצורך העייין יחידה.

הגלונים החדשים של מוביל1 הם 5 ליטר(כך גם רשום בחשבונית).
פורסם
עוד פעם הויכוח הזה..

החזקת פעם מוסך? על אחת כמה וכמה מוסך מורשה יבואן, שמחייב אותך בהדרכות, רכישת ציוד, רכישת מינוי לשימוש במחשב דיאגנוזה מקורי, מגדיר לך איך יראה המוסך, מה הכמות המינימלית להעסקה בכל תפקיד במוסך ועוד ועוד? אפילו מחייב אותך להשתתף במבצעים שהם עורכים.

אגב, הם לא משתתפים בהוצאות הכלכליות הכרוכות בכל מה שהם דורשים.

אני מכיר את הדרישות ממקור ראשון במשפחה.

כאשר אתה הולך למוסך בבעלות היבואן - שם גוזרים עלייך את הקופון הגדול ביותר, אבל מאפשר לנותן השירות לתת הנחה כאוות נפשו.

כניראה לא הבנת אותי נכון. אין לי בעיה עם המחיר שהמוסך קובע זה זכותו. הבעיה מבחינתי היא כמה רחוק אנשים מוכנים ללכת בהוצאת הכסף בגלל שזה מורשה שיש המון אלטרנטיבות אחרות זולות פי כמה בלי שייפגע האחריות.

פורסם

תראה מאור, לפעמים יש קטע של נוחות. אצלי למשל ביונדאי הפסדתי מלא ימי עבודה ולא טיפלתי במורשה יבואן.

עכשיו בהונדה, המוסך נמצא ממש מחוץ למקום העבודה שלי. אני שם את הרכב, מטפל, מסיים לעבוד ונוסע הביתה.

נוח מאוד, אבל לא זול. אבל מצד שני אני יודע שא' זה מוסך טוב שיש לי עליו המון המלצות מחברים ואחד מהם טיפל שם בשתי מכוניות מעל 12 שנה ו 320K במצטבר. ב', הם ישרים כמו סרגל. לפחות המוסך הזה. לא ניסו לדחוף לי דברים סתם.

כמה פעמים ביונדאי הלכתי למוסכים שלא הלכו לפי המלצות יצרן, המליצו לי לא להחליף שמן גיר וגרוע מכך לא ידעו לסדר את התקלות וגם עבדו עלי!!!.

היחיד שקיבלתי ממנו שירות טוב *ומקצועי* היה רמי שירותי רכב בתל אביב אבל היה לי קשה להגיע אליו כל הזמן.

לפני שהיונדאי החזירה נשמתה, גיליתי מוסך קרוב אלי ושהיה יחסית טוב, מוסך גלאקסי בקריית מלאכי.

בדיעבד, הייתי משלם יותר והולך למורשה יבואן. העגמת נפש שנגרמה לי, שהרכב היה נכבה או לא מתניע, ועוד בעיות אחרות שהיו לי וסבלתי המון ממנו, ששום מחשב או סורק תקלות לא עלה על הבעיה, שלקח לי ימים שלמים למצוא בורר מזורגג למצבים של המזגן וגם עולה לא מעט, ובדיעבד אני אומר, אם הייתי הולך למורשה יבואן ופעם אחת מסדר את הרכב כמו שצריך, אולי לא הייתי סובל כ"כ הרבה ולא מפסיד יותר מ 10 ימי עבודה. ואל תסתכל על 6 שנים שהרכב היה בבעלותנו,

תסתכל על זה שבשנתיים הראשונות הרכב בקושי נסע 10K, אחרי זה, במשך 4 שנים היו תקלות בלתי פוסקות.

לטפל בעצמי זו לא אופציה, אין לי זמן. הלוואי והייתה לי, הייתי עושה זאת.

ללכת למוסך אחר אני הולך, כשמדובר בברקסים ויש לי זמן להתעסק, מזמין מחבר של אבא שלי TRW והולך למישהו שירכיב לי ב- 100-200 שקל.

אבל אני החלטתי עכשיו שטיפולים שוטפים, עם כל זה שאני נוסע המון (בערך 30 אלף בשנה) אני עושה במוסך מורשה יבואן שנמצא קרוב אלי.

• תוכן חדש...