Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

המזגן של הרכב (מזאדה 3 2009) לאחר נסיעה של כשעתיים כשמהמזגן מקרר באופן תקין, המזגן החל להוציא אוויר חם והפסיק לקרר.

לאחר חיפוש ברשת וצפייה בסרטונים, בדקתי וראיתי שהגלגל של המדחס, שאמור להסתובב באמצעות כוח אלקטרומגנטי, לא מסתובב יחד עם הגלגל שמחובר לרצועה, כאשר המזגן דולק. וניתן להזיזו באופן ידני, כלומר הוא משוחרר ולא מתפקד כיחידה אחת כפי שהבנתי שזה אמור להיות . ביצעתי בדיקה של החלפת פיוזים מתאימים והגעתי למסקנה שזה לא בעיה של הפיוזים עצמם.

לאחר מכן הגעתי לבדיקה של חשמלאי רכב, שהיה קצר בזמן והסכים לבצע בדיקה מהירה, הוא שאב את הגז ומילא גז חדש. הוא ביצע בדיקה של הפיוזים וטען שלבית הפיוז מגיע פלוס אבל לא מגיע מינוס. לפי מה שהוא אמר: "הבעיה היא במדחס עצמו, כנראה בסליל, או בסבירות נמוכה יותר קצר בצמה". עוד הוא אמר שכדי לטפל בבעיה יש לפרק את המדחס ולבדוק.

האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם ישנם עוד בדיקות שאפשר לבצע לפני פירוק המדחס? האם התקלה מוכרת למישהו?

אשמח לעזרתכם,

תודה!

עריכה אחרונה על ידי shul8
פורסם

מה שאני יודע זה שיש אלקטרומגנט שעם פיקוד 12 וולט מצמד את הפולי למזגן. תנסה לתת פיקוד ידני ולשמוע אם הוא נתפס.

אם לא, אני הייתי מפרק ובודק. אי שם משהו מסובך אבל צריך להבין קצת בחשמל.

• תוכן חדש...