Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התייאשתי באלי לקחת את הרכב להכניס אותו בקיר :(, הוחלפו היום 4 בולמים ברכב של מונרו כולל כריות בולמים לא סיניות... לאחר מכן עשיתי כיוון פרונט לרכב, הרכב יותר יציב זה אין ספק, אבל הרעשים בכביש משובש לא חלפו, בעת עלייה על פס האטה אני מרגיש כאילו משהו נמעך הרגשה כאילו שעילתי על בקבוק או משהו כזה, זה ממש מתסכל אותי מזה עוד יכול להיות...

סליחה על החפירה זה כבר שאלה שניה שאני פותח בנושא אבל תבינו אותי חחח.

פורסם

מי אמר שהבעיה דווקא הייתה בבולמים ולא בשאר חלקי המתלה?

צריך להרים את הרכב על ליפט ולבדוק חופשים .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מוטות קישור המחוברים למייצב. תחליף וראה זה פלא הרעש יעלם.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

מה עלות התיקון הזה? והאם חליפי זה בסדר או רק מקורי?

ולגבי הבולמים הייתי צריך בכל מקרה להחליף, היו גמורים הרכב התנדנד לי בבמפרים או פניות ולא היה יציב..

פורסם
מה עלות התיקון הזה? והאם חליפי זה בסדר או רק מקורי?

ולגבי הבולמים הייתי צריך בכל מקרה להחליף, היו גמורים הרכב התנדנד לי בבמפרים או פניות ולא היה יציב..

400 שח בערך.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
תבדוק את הבוקסות של המשולשים,ואת התפוחים.

כןצזה הצעד הבא שאעשה.. סתם שאלה אם הרעש משם ואני לא מחליף בזמן הקרוב זה יכול לגרום לנזק?

פורסם

אם זה חופש במשולשים אתה תרגיש שהאוטו משייט בנסיעה בין עירונית.

קיצר,אתה צריך ללכת למוסך שיבדקו כמו שצריך חופשים בפרונט.

• תוכן חדש...