Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

על הרכב שלי מורכב סט של Pirelli PZero שקניתי בזמנו כמחיר של כ-800 ש"ח לצמיג. לצערי התפוצץ לי צמיג לפני יומיים ואני מתקשה למצוא תחלופה משום שאיני יודע את הדגם המדוייק שלו. להבנתי, בארץ נמכרים שני דגמים: Rosso ו-Nero. על ה-Nero מוטבע השם PZero-Nero, ועל שלי לא מוטבע כלום, לכן הסקתי שמדובר ב-Rosso.

לאחר בדיקה עם המון פנצ'ריות בארץ, הדגם לא קיים ואף חלקן אמרו לי שהוא כבר לא משווק יותר משום שמדובר בדגם ישן, מה שנשמע לי מוזר משום שההחלפה שלי הייתה ממש לפני כמה חודשים. לכן, אני משער שההערכה שלי שמדובר ב-Rosso היא אינה מדוייקת ומסתתר עוד דגם שאני מפספס.

לקחתי מספר תמונות של הצמיג, אשמח בעזרתכם לזיהוי הדגם המדויק ואף הכוונה היכן אני יכול למצוא אותו.

המידה היא 225/40/ZR18, ואני צריך צמיג אחד בלבד.

תודה רבה, אם נדרשים עוד פרטים ארשום.

IMG_1873.jpeg

IMG_1875.jpeg

IMG_1874.jpeg

IMG_1872.jpeg

2016 BMW M235i.

פורסם

קוד המהירות הוא 92Y, מצטער, שכחתי לציין זאת.

התקשרתי לעשרות מקומות. לצערי הרמה בארץ כל כך ירודה שאף אחד לא יודע על מה אני מדבר. הם לא יודעים אפילו מה ההבדל בין הדגמים (Rosso, Nero וכד'). זה ממש מייאש.

2016 BMW M235i.

פורסם

גם אני התקנתי ברכבי בדיוק את אותו דגם, רק מידה שונה. הוא נקרא בדיוק כך: P ZERO.

בלי שום מילה נוספת.

נראה שזה דגם חדש יחסית:

https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/car/find-your-tyres/products-sheet/p-zero

מציע לך לדבר ישירות עם היבואן.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

• תוכן חדש...