Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 30000 איביזה 17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סיאט איביזה 2017 tsi 1.0 אוטומט(DSG).צורה ישנה

אני צריך לקחת את האוטו החודש לטיפול 30 אלף החודש יש לי כמה שאלות.

1:מה עושים בטיפול 30 אלף ברכב הזה? כי לא רשום שום דבר לגבי זה בספר הרכב או בספר הטיפולים.

2:מה סדר גודל של עלות טיפול כזה במוסך יבואן?

3:אשמח את תמליצו לי על מוסך מורשה באיזור חיפה או בסביבה ששווה לטפל בו?

תודה רבה

פורסם

נשמע קצת תמוה ש"לא כתוב כלום".

בספר הרכב יש בסוף סעיף של תדירות טיפולים ומה נדרש לבצע בכל טיפול/ פרק זמן.

מקובל לקרוא לטיפול 30 "טיפול בינוני". שמן ופילטר זה בטוח. בד"כ ב30k מחליפים גם פילטר אוויר, פילטר מזגן ואולי גם נוזל בלמים.

מצתים, פילטר דלק ונוזל קירור זה בד"כ בשלבים יותר מאוחרים.

מניח שיש פה בפורום לפחות אחד עם רכב זהה שיוכל לעזור לך יותר ממני.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אצלי באוקטביה אותו סיפור..אין איזכור על מה לעשות מתי בספר הרכב כאילו זה עניין מסווג. מעניין אם בספר הרכב המקורי שלו בחול שכן מגיע עם הרכבים שם יש מיפרט טיפולים ורק פה בארץ מורידים את זה בעריכה ובתרגום?

מה שאני עושה אני פשוט מרים טלפון למורשה, משחק אותה רוצה לעשות טיפול אצלם ו בקש הצעת מחיר כולל מה נעשה בדיוק ותוך כמה שעות או כמה ימים שהם ניזכרים בי הם חוזרים עם פירוט וכך אני לא מחסיר שום פרט בטיפול. כמובן שבין מוסכי יבואן לעיתים יש סטירות כי רק לאחרונה מוסך יבואן פה בחדרה החליט שפילטר סולר לא מוחלף ב 60 אלף גם אחרי ששאלתי כמה פעמים ואפילו כדי שיבינו אמרתי מסנן סולר וטענו שלא מחליפים ושוב שאלתי עד שקיבלתי טריקת טלפון. ביבואן בתל אביב וודאי שאמרו שמחליפים. מתואמים יופי יופי מוסכי היבואן.

פורסם

אצלי איביזה 1.0 tsi שנת 2016. אני מניח שאותם טיפולים כמו אצלך.

בטיפול 30,000 הוחלפו:

פילטר שמן

שמן

פילטר אוויר

פילטר דלק

מצתים

סה"כ עלות הטיפול במוסך יבואן (קליל חדרה): 875₪

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם
פילטר דלק ?

אתה בטוח?

בדקתי שוב. טעות שלי.

פילטר דלק הוחלף ב-60,000.

ב 30,000 הוחלף מסנן אבק.

הסכום נכון

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם

שאלתי במוסך היבואן בחיפה ,הנציג שירות אמר שעלות היא בערך 1500 לחלפים מקוריים ,מחליפים שמן, סנן שמן ,פילטר מזגן ,פילטר אוויר,החלפת שמן בלמים .

נשמע לכם מחיר הגיוני 1500 ש"ח לסיאט איביזה 1 ליטר טיפול שני????

פורסם

לאחר בירור,לא מחליפים מצתים בטיפול 30 אלף אלא בטיפול 60 אלף למען קוראים עתידיים.

יש לי שאלה נוספת מה ההבדל בין מוסך מורשה יבואן לבין מורשה משרד התחבורה?

הרכב שלי נימצאה עדיין באחריות לעוד חודשיים יש המלצה למוסך באיזור חיפה והקריות ?

• תוכן חדש...