Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לסדר את תא המטען?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה משהו שמציק לי כבר תקופה ולא מצאתי פתרון שאפשר לקנות באוטודיפו.

קניתי ארגז פלסטיק פשוט אבל אין לי אך לתפוס אותו שלא יזוז.

יש לי מלא דברים קטנים שנזרקים באוטו שצריך לדחוף אותם לאן שהו ויש גם

שקיות מסופר לפעמים ולא נוח לשים אותם בתא מטען

יש פתרונות להציע?

יש לי ברכב נקודות אחיזה אבל לא מצאתי שום כבל נוח שאפשר להשתמש בו.

אני מאד אשמח לעצות.

פורסם

לנסוע רגוע.

דברים קטנים לשם בתיק/תיקים סגורים בצורה מסודרת בתוך התיק/תיקים.

שקיות של סופר לקשור אם יש צורך ולסדר אותם כך שלא יהיה להם מרחב רב לעוף (להצמיד אחד לשני).

בחלק מהמכוניות יש ווים בתוך תא המטען שאפשר לחבר להם חוט/חבל/רשת ואז להצמיד את המטען.

פורסם

שטיח רצפת תא מטען מגומי זאת אופציה ויש עוד, כנס לעליאקספרס בטח תמצא שם איזה זבל סיני שיסדר את זה.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זה נחמד אבל איך אני תופס אותו שלא יעוף.

אני נוהג זהיר אבל עדיין מעצבן.

פשוט חשבתי שיש פטנטים לזה שאנשים משתמשים.

מסתבר שאין.

פשוט אצלי יש רכב האצבק עם תא מטען יחסית קטן אז חשוב לי שיהיה סדר מסויים.

יש המלצה לכבל נמתח עם תופסנים בסוף? משהו איכותי

היה אחד באוטודיפו אבל הוא באיכות ממש ירודה ולא שווה.

פורסם

איזה סידור אתה מחפש?

קבוע לחפצים הקבועים בנסיעות יומיומיות, או לקניות מהסופר/ תיקים לסופש פעם ב..?

לדברים הקבועים אני משתמש בשקע הגלגל הרזרבי, במעט המקום שיש בין הגלגל לדופן.

בקבוק 750 cc של שמן (מה שנשאר אחרי טיפול), ובקבוק זהה עם מים מזוקקים. כבלים מתחת לגלגל ומשולש מקופל לצידו. כלים להחלפת גלגל, ג'ילדה ועוד קצת פיצ'פקס (סמרטוט יבש, רצועת ראצ'ט, מגב קטן) מתחת לגלגל, ג'ק בפינת הבאגז' הייעודית וזהו.

הכל יושב מהודק יחסית ולא זז, ורצפת תא המטען נקייה וריקה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם התחתית של הארגז שקנית שטוחה אתה יכול להדביק רצועות סקוץ' (מריקושט וכדומה). הסקוץ' נצמד לשטיח וזה ימנע מהארגז לזוז.

פורסם

אם רצפת תא המטען היא שטיח, אז תצמיד את הארגז עם סקוץ וסגור עניין, יש גם מליון אפשרויות, Trunk organizer באיביי\עלי יסגור לך את הפינה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם יש לך גלגל רזרבי דק, אז אפשר לסדר הכל מסביבו, ואז יהיה לך בגאז׳ ריק ונקי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אנו משתמשים ברצועות קשירה מגומי + ארגז פלסטיק קטן.

4cdf6b0a3df22551204cd3ecf612abca.jpg

38725980c.gif

עושים חורים בפינות ארגז הפלסטיק.. ומחברים את תפסי המתכת של רצועות הגומי לארגז.

מותחים את הרצועות, ואת הצד השני שלהם.. מחברים לדפנות תא המטען, לנקודות קשירה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אחת הסיבות שאני מעדיף רכב סדאן. התייחסתי לזה בשירשור שהיה פה פעם "מי קונה רכב סדאן".

אני מחזיק הרבה דברים בתא המטען. בקבוקי הנוזלים עומדים בארגז של מכולת. ושאר הדברים על יד. הכל נשאר במקום למרות צורת נסיעה לא בהכרח רגועה.

לעניינך, השימוש בווי הקשירה שיש לך בתא המטען הוא עם רשת חפצים כמו ששמים על גגון או אופנוע. השתמשתי בזה בהצלחה בהאצ'בקים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
אם יש לך גלגל רזרבי דק, אז אפשר לסדר הכל מסביבו, ואז יהיה לך בגאז׳ ריק ונקי.

גלגל רזרבי דק זאת אחת ההמצאות המטומטמות. לאן אתה שם את הגלגל בגודל מלא המפונצ'ר, כשהרכב עמוס?

שלא לדבר על ההתפשרות הנוראה ביכולות האחיזה והבלימה של הרכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לחלק מארגוניות הבד\ניילון האלו יש תחתית מחוספסת והן לא מחליקות בקלות על רצפת שטיח של תא מטען. יש לי ארגונית כזו של HR - מעולה, מחליקה לי - לא בB4 ולא בNITRO.

על הנהיגה שלי - מסרגות זו המילה ההולמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
גלגל רזרבי דק זאת אחת ההמצאות המטומטמות. לאן אתה שם את הגלגל בגודל מלא המפונצ'ר, כשהרכב עמוס?

שלא לדבר על ההתפשרות הנוראה ביכולות האחיזה והבלימה של הרכב.

אתה מסתדר 50 ק"מ עד הפנצ'ריה הקרובה.

תתאפק קצת עם האחיזה ב50 ק"מ הנ"ל, זה דווקא נפלא, כי בפעמיים בחיים שאתה משתמש בו אתה 'נפגע' אבל אתה לא סוחב 10 ק"ג עודפים לכל מקום וחוסך במחיר הרכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין קשר לאיפוק.

יש הרבה מצבים שאין פנצ'ריה ב50 ק"מ או ב24 שעות הקרובות.

קח דוגמה מהתסריט הבא. אתה נמצא עם פנצ'ר ברמת הגולן בשעה 2200 בערב. וצריך לנסוע הביתה במרכז או בירושלים.

יש לך צמיג רזרבי דק - אתה מנוע מלעלות על כביש 6 בכלל. ב80 קמ"ש המותרים אתה בכלל לא יכול לנסוע בקצב התנועה, אתה מסכן את עצמך ואת שאר עוברי הדרך.

לגבי מצבי חירום, אתה לא מזמין מתי הם קורים לך. כשיקפוץ לך ילד לכביש, תגיד לו "תתאפק חביבי, תחזור מחר אחרי שאתקן את הצמיג ואז אעשה לכבודך בלימת חירום."

סוחבים ברכב עשרות ק"ג של דברים שמשתמשים בהם פעם בחיי הרכב, או לעולם לא. כריות אויר, חגורות בטיחות, חיזוקי פלדה, איזורי קריסה, וכל מיני דברים "מיותרים". לחסוך כאן במשקל ומחיר זה לא המקום.

עמוס

• תוכן חדש...