Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אמא שלי מהאנשים של פעם מאוד מקובעת במיוחד בענייני עבודה (במקום העבודה הקודם שלה עבדה עד שהמקום נסגר) כרגע היא מנהלת של חנות צעצועים שסוגרת את ה300K בחודש ומרוויחה לדעתי גרושים (כ33 שקל לשעה).

כרגע החנות השנייה של בעל העסק בצרות ומראה סימנים דעיכה ויש שמועות על סגירה שלה אם היא תיסגר בעל העסק שמנהל אותה יעבור לנהל את החנות שאמא שלי עובדת בה ואמא שלי ממש לא מסתדרת איתו וגם לא יהיה לה מה לעשות שם מה שאומר או לעבור לתקן מוכרת בשכר מינימום או לעזוב.

בגדול אני חושב שהיא בקלות יכולה לשנות מקצוע למשהו יותר טוב או למצוא עבודה יותר מתגמלת אבל אני לא מכיר את העולם הזה אז אשמח להתייעצות איתכם מה כדאי לעשות כי גם מבחינת השכר בתור אישה שגרה לבד וצריכה לשלם ~3K שכירות מדובר בחיים ממשכורת למשכורת ללא מותרות כמעט כלל (שלא נדבר על רכב או משהוא כזה).

עוד כמה פרטים: 0 ניסיון במחשבים, אין תואר או מקצוע, כול הניסיון התעסוקתי שלה הוא מוכרת > ניהול סניף בערך 20 שנה כבר.

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם

לנהל חנות אחרת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לנהל חנות, מכירות, ראש צוות טלמרקטינג וכו'.

אופציה נוספת זה לנצל את מה שהלשכה מציעה וללמוד מקצוע.

ו 48 זה ממש לא מבוגר. יש לה לפחות עוד 14 שנים לעבוד שסביר להניח שאם זה תלוי בה היא תעביר אותם באותו מקום העבודה. זה הרבה יותר ממה שאדם צעיר ממוצע עושה במקום עבודה אחד. נכון שהיא לא עם אנרגיות של בת 20 אבל ניסיון החיים והניסיון התעסוקתי מפצים על זה עם הרבה עודף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת שקראתי את הכותרת פעמיים.

48 מבוגר? אולי לשוק התעסוקה בהייטק, אולי.

יש מחסור גדול בכח אדם לא מיומן.

להערכתי לא תהיה לה כל בעיה למצוא עבודה אחרת, והעצה של נהג לילה לגשת לקורסי הכשרה - שווה זהב.

אין אדם ללא כישורים.

זה שהיא לא פיתחה את הכישורים שלה, מבחינתי זה אומר שהיא עדיין לא גילתה אותם.

לגבי שכר מינימום - ממליץ לקרוא את זה, על מנת לוודא שלא מקפחים את זכויותיה החוקיות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה על התשובות, אני מנסה למצוא הסמכות או קורסים שיוסיפו לניסיון הניהולי שכבר יש לה למישהו יש רעיונות?

לגבי השכר מישהו יודע בערך כמה משתכרים מנהלי חנויות וכו... איפו כדאי לנסות למצוא עבודה? וכמה לבקש?

פורסם (נערך)

0 ניסיון במחשבים. איך אפשר ב2019 *לנהל* חנות בלי לדעת לנהל מלאי באופן ממוחשב, לנהל מצבת עובדים, הזמנות ספקים וכו' וכו'.

אפשר אולי לשמש כמוכרת. אולי השם היותר יפה הוא "מנהלת חנות" (בדיוק כפי שהיום מזכירה היא כבר "מנהלת משרד")

שתתחיל בקורסים בסיסיים במחשבים דרך הלשכה.

סליחה שאני סקפטי בניגוד לקודמי.

שיהיה לה בהצלחה!

קשה מאוד לראות את אמך ללא משענת כלכלית מבוססת בגיל הזה, בשכירות. באמת מחזיק לה ולך אצבעות.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

שנים רבות נתתי תמיכה טכנית/מיחשוב בתחום הריטייל. חלק מהלקוחות/בעלי העסק היו אלופים בתחום המיחשוב וחלקם לא ידעו להבדיל בין האלפסק למארז המחשב.

לכן אני קיים כדי להסביר להם לאיזה תפריט להכנס ומה לעשות.

רצוי שמנהל חנות יידע מיחשוב אך לא כורח המציאות.

• תוכן חדש...