Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מישהו מכיר את הרכב הבא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט ברקטה. מבוססת על מכלולי הפונטו (מנוע שונה מעט אם אני זוכר נכון).

אם תערוך חיפוש בנושא בפורום תראה שהיו דיונים לגבי הסיבות למה היא לא מיובאת לארץ.

המכונית שחונה מאחוריה, אגב, היא מזראטי והיא כבר הרבה יותר מעניינת לדעתי.

פורסם

ראשית זו מזארטי בבטחון כמעט מלא.

שנית זו מזארטי ביטורבו ויש דגם 420 ו-425

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
פיאט ברקטה. מבוססת על מכלולי הפונטו (מנוע שונה מעט אם אני זוכר נכון).

אתה בטוח לגבי זה שהיא בנויה על הפונטו? הייתי בטוח עד כה שהיא דווקא על הקופה, מחמת הגודל והדמיון.

dirty old man

need love too

פורסם

רק חסר שמישהו יביא את הפיאט הזו לארץ ויחליף את הסמל שלה לסמל של פרארי :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה בטוח לגבי זה שהיא בנויה על הפונטו? הייתי בטוח עד כה שהיא דווקא על הקופה, מחמת הגודל והדמיון.

פונטו קטנה וזולה יצאה בשביל להתחרות במזדה.

אחת הדוגמאות למה פיאט בצרות.

המכונית לא נמכרת עם הגה ימני בזמן שאנגליה היא אחת המדינות שמוכרות את המספר הגודול ביותר של מכוניות פתוחות.

אייל

פורסם

המכונית לא נמכרת עם הגה ימני בזמן שאנגליה היא אחת המדינות שמוכרות את המספר הגודול ביותר של מכוניות פתוחות.

ומה הקשר? הבעתי תדהמתי על היות הברקטה מבוססת על הפונטו, לא שאלתי אם להשקיע במניות.

dirty old man

need love too

פורסם
רק חסר שמישהו יביא את הפיאט הזו לארץ ויחליף את הסמל שלה לסמל של פרארי :lol:

קודם שמישהו יביא את ההפיאט לארץ, אחרי זה נדבר...

פורסם

היא נמכרה לא רע גם באנגליה, למרות ההגה השמאלי. הסיבות לכך שפיאט בצרות נעוצות בכל דבר, פרט למכוניות הנישה שלה (קופה, בארקטה, מולטיפלה). לא רק שהן לא תוכננו להכניס ממון משמעותי ישירות (בניגוד לקידום תדמית), אלא שבמספרים שהן נמכרו (לא רעים לכשעצמם, בתור מכוניות נישה), גם לא היה להן סיכוי.

לגבי פונטו או לא - הבארקטה מבוססת על רצפה מקוצרת של הפונטו Mk. 1. המנוע הוא מנוע 1.7 מהסדרה המודולארית של פיאט. המכונית דווקא שובחה על התנהגות הכביש שלה (למרות היותה מונעת מלפנים, בניגוד למתחרותיה - מיאטה ו-MGF), ואף השיגה זמנים מצוינים בבחני המסלול שנערכו לה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כמו שאני יודע הפיאט קופה הקודמת גרסת הקבריולט שלה גם נקראה ברקטה

וחבל שלא מביאים אותה לארץ כך היא היתה נמכרת בתור הרודסטר הכי זולה בארץ

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפיאט קופה מעולם לא הייתה גרסת קבריולט. ומה זה בדיוק קודמת? 131 אבארט? 124 ספורט?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...