Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סוג מנוע בטיגואן 2013 עם 1.4 Tsi


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הנ״ל נקנה ע״י דוד שלי היום כיד שנייה עם 100,000 ק״מ.

רכב שמור, תיבת 6 הילוכים DSG.

המנוע הוא 1.4 Tsi עם 150 כ״ס, לפי תמונת המנוע שצילמתי, האם זהו מנוע ה twincharge הבעייתי (לפי צורתו כך זה נראה), או שזה כבר דגם אחר עם טורבו בודד?

כמו כן, אלו המלצות אתם ממליצים על מנת לתחזק את המנוע הזה באופן תקין ולמה יש לשים לב?

תודה רבה.

 

 

87CEDFCC-7E18-42E0-B7F0-DA3DFE7ADDC3.jpeg

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

זה אכן נראה Twincharge 160hp. בשנתון הזה המנוע כבר עבר כמה שינוים לעומת השנתונים הראשונים (בוכנות, מזרקים ועוד...) אך עדיין לא פתרו את בעיית המנועים לפי הבנתי. אתה בטוח שזה DSG6 ? ולא 7 ?

לגבי תחזוקה, לבצע טיפולים בזמן ולהשתמש בשמן איכותי שעומד בתקן וכמובן פילטרים מקוריים. לשים לב שאין רעשים חריגים בהנעה קרה שעלולים לרמז על בעיה בשרשרת תזמון או במותחן.

×
×
  • תוכן חדש...