Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשטרה שמגינה עלינו ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שגר ליד בני ברק יודע טוב מאוד על האירועים של שמחת פורים. למי שלא יודע, זהו היום היחיד בשנה שבו מותר לחרדים לעשות הכל, לעשן, להתחפש, לקלל, לסוע כמו משוגעים (הם עושים את זה גם ביום יום), לשבת כל היום באוטו ולצפור עד שהצופר נתפס, והדבר הכי מעצבן זה הנפצים. כל שנה לקראת פורים אני רואה את הכתבות הארוכות בעיתונים על כל החפצים המסוכנים שמוכרים בחנויות וכל סיפורי הזוועה על ילדים שאיבדו, יד/אצבע וכו'.

במקרה אנוכי עובד באולם אירועים בבני ברק (אני ממש לא דתי) וכל שנה אני רואה איך מוכרים את כל הנפצים האלה בבני ברק כמו ירקות בשוק ולאף אחד זה לא מזיז. לא למשטרה ולא לרשויות.

בד"כ החגיגות מתפרסות על יום שלם אבל מכיוון שהשנה שמחת פורים נפלה על יום חמישי בערב ובשישי בבוקר צריך להתכונן לשבת אז כולם יצאו לרחובות להשתכר/לשמוח ביום חמישי בערב.

אתמול בערב חזרתי מהעבודה מאוחר ועייף מאוד. אני גר ברמת גן, 5 דקות הליכה מבני ברק. לא הצלחתי להרדם מכל הפיצוצים. אז מה עושה אזרח טוב? מתקשר למשטרה. והופתעתי מאוד מהתגובה שלהם, "אנחנו לא יכולים לעשות שום דבר בנידון" עלה הרבה פעמים בשיחה שלי עם מוקד 100.

לאחר מכן ישבתי וחשבתי, אם מחר אני אחגוג יומהולדת עד 2 בלילה ואעשה רעשים כמוהם המשטרה תבוא ותסגור לי את החגיגה. לי זה ממש הפריע שאני זה שעובד, משלם מיסים, מממן את המשטרה, לא יכול לחגוג בחמישי בלילה כי בשישי בבוקר אני עובד. והם האוכלי חינם האלה, שבחיים שלהם לא ניסו אפילו לחפש עבודה (למה אני צריך לעבוד קשה אם אני מתחתן בגיל 18, מביא ילדים ומקבל כסף מהמדינה???) יכולים לחגוג כל הלילה (ועוד בצורה ממש לא חוקית, נוסעים באדום, כולם שיכורים, זורקים נפצים על אנשים/מכוניות/חתולים וכל מה שזז).

מסקנה, שנה הבאה מתחמשים ב-M16 ויוצאים לעשות שקט בשכונה (כי הרי המשטרה לא יכולה לעשות משהו נגד האידיוטים האלה) ...

זו סתם דוגמא אחת מסדר העדיפויות של המשטרה. עדיף לעצור אימון ראלי שמסכן את ביטחון המדינה מאשר להיכנס לבני ברק ולעצור את כל פורעי החוק שמוכרים אמצעי חבלה שאפילו בעזה לא תצליחו להשיג ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אוכלי חינם ???

בלעדיהם כבר מיזמן לא הייתה לנו מדינה, יש לנו מזל שהם מסכימים להקדיש את כל חייהם לתפילות, מזל גם שלא מחייבים אותם ללכת לצבא כי זה היה מפריע לתפילות.

אז תן להם יום אחד להיתפרק !!

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא צריך להגזים, נכון שיש כאלו שלא תורמים הרבה למדינה (מבחינה חומרית ובחינת שעות עבודה)... ונכון שיש הרבה חוליגנים דתיים, במיוחד אלו בני ה18 בישיבות שלא רק שלא יודעים לנהוג (על מה הם חושבים כשהם נכנסים לכיכר או לצומת בלי לראות אם הוא פנוי) אלא גם עושים שטויות אחרות (מזכיר לי שאתמול ראיתי "מאפיה" של כמה תלמידי ישיבה מפוצצת דינמיות ליד איזה בניין)...

אבל, לא כולם כאלו... אני מכיר משפחות חרדיות שבהן שני ההורים עובדים במשרה מלאה, ובנוסף מתנדבים בארגוני צדקה שונים ועוזרים לזולת...

כלומר כמו בכל מגזר אחר גם פה יש אנשים שתורמים ויש כאלו שלא...

דרך אגב מי שתוהה, אני לא חרדי אדוק או משהו, ואין לי שום אינטרס אישי בעניין...

פורסם
לחשוב שאני יתן 3 שנים מהחיים שלי בישביל זה:?

אתה נותן את ה 3 שנים האלה בישביל כל אלה שנתנו 3 שנים מהחיים שלהם וליפעמים גם הרבה יותר.

זאת סיבה מספיק טובה.

פורסם

אצל כולם יש אנשים טובים ויש אנשים רעים,ללא הבדל של דת גזע ומין,לכל מגזר יש את החיסרון שלו.

יש חרדים שהם רופאים ורואי חשבון,ויש כאלו שיושבים בישיבה,אם הם יקומו לעבוד או ללמוד וכו' זה לא יפתור את הבעיות שלי ושלך,אז די להיות אנוכיים ולחפש סיבות לבעיות שלנו אצל השונים מאיתנו.

הגרר שאיתו אני גורר בדר"כ הוא נהג חרדי,והייתי עד למקרה שמישהו שהוא גרר לו את הרכב אמר לו "וואלה נהג חרדי,הייתי בטוח שכולכם אוכלי חינם..." ,איך אתה היית מגיב?

ד"א השכן שלי חרדי ואב לחמישה ילדים,ותתפלא שאני מכיר את המשפחה שלו מקרוב,הם כמוני וכמוך בדיוק,אנחנו עובדים ביחד על פרוייקטים של פיברגלאס,ופרוייקטים על המכוניות שלי ושלו,הוא עוזר לי בשיפוץ של הGT שלי כמה שהוא יכול,ד"א הוא חובב מוטוריקה כמו כל אחד מחברי הפורום .

פורסם

לא צריך להגזים ולהפריז בקיצוניות, צריך להיות סבלנים.

דבר שני איש באמונתו יחיה, ואם הוא בחר ללמוד תורה שילמד, אני בחרתי לשרת בצבא, כל אחד עושה את מה שהוא חושב לנכון, אף אחד לא מחייב אותך לשרת , אם אתה לא רוצה אפשר להשתחרר.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הסיבה היחידה שמניעה אותי לשרת בצה''ל היא החברים שלי שמתגיסיים להגן אז אני איתם אבל לא מסיבה פטריותית...

פורסם
לא צריך להגזים ולהפריז בקיצוניות, צריך להיות סבלנים.

דבר שני איש באמונתו יחיה, ואם הוא בחר ללמוד תורה שילמד, אני בחרתי לשרת בצבא, כל אחד עושה את מה שהוא חושב לנכון

נכון, אבל זה לא מצדיק את העובדה שאלו שלא הולכים לצבא, לא עובדים ועדיין מקבלים הון תואפות מהמדינה. הקיצוניות היא שמביאים להם כסף.

איש באמונתו יחיה, סבבה, אבל למה ההורים שלי צריכים לשלם מיסים שהולכים בין השאר גם לאותם חרדים שלא עושים כלום, אבל כלום (וזה לא משנה שזאת אמונתם, יש להם שכל והם יודעים טוב מאוד שהם במדינה שכל אחד צריך לתת משהו גם אם המשהו הזה שונה מאמונתו האישית) לטובת המדינה.

למה מגיע להם הכסף הזה ? שיילך במקום זה לסל הבריאות, לאגודה למען החייל.

פורסם

מצידי שהכסף שלי יילך אליהם,

הם אידיאולוגית בוחרים לגור בעוני, ולא הולכים לעבוד מתוך העדפה ללמוד תורה. וכל הכבוד על העקרונות שלהם.

לי הרבה יותר מפריע שהכסף שלי הולך לפקידים מסואבים בעירייה, שבונים כל מיני פרוייקטים להאדיר את שמם ותו לא.

על כל דבר ניתן להביט בכמה צורות...

חג שמח

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לפני שקראתי את התגובות ידעתי שזה יהפוך לנושא פוליטי.

תן לדתיים לשמוח, בעיה שלהם אם מישהו יפצע, אל תיהיה קיצוני בדעותייך, הרי "האוכלי חינם" האלו משלמים לך את המשכורת באולם שאתה עובד.

ואני לא דתי...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לי הרבה יותר מפריע שהכסף שלי הולך לפקידים מסואבים בעירייה, שבונים כל מיני פרוייקטים להאדיר את שמם ותו לא.

זאת גם שחיטות, אין ספק, אבל זה לא אומר ששחיטות אחרת היא בסדר או קצת פחות מושחטת.

פורסם
נכון, אבל זה לא מצדיק את העובדה שאלו שלא הולכים לצבא, לא עובדים ועדיין מקבלים הון תואפות מהמדינה. הקיצוניות היא שמביאים להם כסף.

איש באמונתו יחיה, סבבה, אבל למה ההורים שלי צריכים לשלם מיסים שהולכים בין השאר גם לאותם חרדים שלא עושים כלום, אבל כלום (וזה לא משנה שזאת אמונתם, יש להם שכל והם יודעים טוב מאוד שהם במדינה שכל אחד צריך לתת משהו גם אם המשהו הזה שונה מאמונתו האישית) לטובת המדינה.

למה מגיע להם הכסף הזה ? שיילך במקום זה לסל הבריאות, לאגודה למען החייל.

הם מקבלים הון תועפות כי המדינה החליטה לתת קיצבאות למשפחות מרובות ילדים.

חלק מהאידיאולוגיה שלהם זה לקיים את מצוות הבאת הילדים לעולם, שזה ברכה לדעתי ומצווה מאוד גדולה כי בעתיד הלא רחוק אנו נהיה מיעוט מבחינה דמוגרפית, אז צריך להתחשב, כל אחד נותן את תרומתו למדינה בצורה שונה.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...