Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CAR: פרארי F-430 ספיידר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרארי F-430 פתוחה להצעות.

מעצבת את עיצובי השיער של העשירים והמפורסמים בקיץ הזה.

שחקני פרימיירשיפ בכל אזורי בריטניה יתרגשו לנוכח המראה של ה-F430 ספיידר החדשה מבית פרארי.

הכוכבת של הביתן של פרארי בתערוכת ג'נבה מעניקה את אותם הגאדג'טים שמציעה הקופה, כולל דיפרנציאל אחורי אלקטרוני (המושפע מטכנולוגיית F1).

בנוסף, לנהג תהיה האפשרות להחליף בין מערכות היציבות השונות וחלוקת הכוח, ומערכת אשר תעזור להשאיר את הרכב על הכביש בתנאים קשים.

אך זהו גג הקנבס הנפתח אלקטרונית- אשר יהפוך את המכונית הזו לרכב הנחשק ביותר בתקופת הקיץ.

הגג מתקפל בזמן של 20 שניות. עוברי אורך יוכלו לראות את מנוע ה-4.3 ליטר V8 בכל גדולתו דרך זכוכית שתהיה מעליו.

המנוע מפיק 483 כוחות סוס, והספיידר מאיצה מ-100-0 קמ"ש בזמן של 4.1 שניות ותגיע לבסוף למהירות מירבית של 309 קמ"ש. נתונים אלה מראים שהתאוצה ירדה רק ב-0.1 שניות והמהירות המירבית קוצצה רק ב-5 קמ"ש- בהשוואה לגרסת הקופה.

יש להאשים את תוספת ה-70 ק"ג ל-1520 הק"ג הקיימים לקיצוצים הללו.

ה-F430 ספיידר תגיע לבריטניה כבר באביב, במחיר של 125,000 פאונד, אך אם שמכם אינו נמצא ברשימה, אתם תאלצו לחכות עד 3 שנים ברשימת המתנה ארוכה.

0502_ferrari_f430_spider_03.jpg

05-spider-f3q-s2.jpg

05-spider-r3q-s2.jpg

05-spider-dials.jpg

05-spider-int2.jpg

אדם.

פורסם

וואוו!!! איזה אוטו מדהים... נראה לי שמצתאתי אהבה חדשה!

ברגע שיש לי 125 אלף פאונד אין מצב שאני לא קונה אותה!

אחת המכוניות היפות! (וגם אופה!!!)

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

חבל לקנות ב125 אלף פאונד.. עדיף לקנות ביורו או דולר.. ככה גם ההגה יהיה בצד המתאים :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אוטו יפיפה, חבל רק שהלוח שעונים קצת מכוער!!!

כאילו שמישהו יסתכל ויגיד וואי איזה לוח שעונים מכוער יש לרכב שלך

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כאילו שמישהו יסתכל ויגיד וואי איזה לוח שעונים מכוער יש לרכב שלך

רק שתדע, דווקא לוח השעונים המכוער דחה אותי מלקנות אחת...

פורסם

אי אפשר להשאר אדיש ליצירה המדהימה הזאת מבית פררי.

כל פעם הם מפתיעים מחדש אותי.

האיטלקים עושים את העבודה כמו שצריך.

לירון

• תוכן חדש...