Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאדילק חושפת את ה-CT5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש אחרי שחשפה פרטים ראשוניים, חושפת היום קאדילק את ה-CT5, מחליפת ה-CTS, במלואה. הבשורה כנראה הכי מעניינת - היא תהיה חלשה יותר.

MAIN-קאדילק-CT5.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
תא המטען קטן בפער משמעותי, עם נפח של 337 ליטר לעומת 388 בדגם הנוכחי.

די, אתה צוחק עלינו. בפוקוס שלי יש יותר (וזה בערך הקשר היחידי שאי פעם יהיה ביניהן)

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

האמת שבקריאה שניה גם לי זה נראה קטן באופן קיצוני, אז חזרתי להודעה המלאה. לצערי הרב, לא צוחק בכלל.

המידע מופיע בהודעה המלאה כאן (יש לגלול מטה עד לחלק של הנתונים הטכניים).

וזה לא נכון שזה הקשר היחיד, לשתיהן יש מכסה מנוע אחד, אותה כמות מושבים והגאים, ואפילו אותו מספר חלונות. לפוקוס גם יש יותר דלתות, שזה גם משהו שאסור לזלזל בחשיבותו :)

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מסכים. תא מטען פשוט מצחיק בהתחשב בזה שמדובר ברכב ע-נ-ק ביחס לקבוצה, וזה הדבר שהכי צרם לי כשקראתי על הפרטים. כל סופר מיני מודרנית מציעה נפח כזה ויותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

קאדילק יכולים לחסוך על מערך השיווק, אחזקת מלאי, הובלה לסוכנויות ע״י לזרוק לפח את המכונית כבר עכשיו.

הם הציגו רכב חדש בקטגוריה שהולכת ונכחדת ע״י הצגת רכב חלש יותר, פחות פרקטי ועם מימדים פנימיים קטנים יותר.

אפילו במגרש הביתי שלהם אנשים קונים SUV וטנדרים כך שגם מכאן לא תבוא הישועה.

מי בקאדילק מאשר את הפרוייקטים הכושלים האלה?!

פורסם

לא נראה שמישהו השקיע בעיצוב יותר מידי,מנועים ותיבות כבר קיימים.

תהיה דיל טוב בליסינג ותיעלם אחרי 3-4 שנים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

נראה שעם המעבר חזרה מניו יורק לדטרויט, הם החליטו גם לחזור לסטיגמת "רכב לפנסיונרים אמריקאים".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רק לי החלק שמהדלת האחורית והלאה מזכיר ניסאן אלמרה?

_crop_to50_600x600.jpg

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
רק לי החלק שמהדלת האחורית והלאה מזכיר ניסאן אלמרה?

[ATTACH=CONFIG]517909[/ATTACH]

אכן נראה כמו משהו שסמל של ניסן לא היה זר בו.

מזכיר מקסימה/אלטימה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
שאלה: מה זה תקן אמריקאי לתא מטען ומה זה VDA?

בתקן בו האמריקאים משתמשים (SAE) משתמשים בתיבות וקוביות בגדלים שונים שלדעת הארגון מייצגים חפצים שימושיים שלרוב מוצאים עצמם בתא המטען. בתקן VDA לעומת זאת משתמשים בתיבה בנפח של ליטר אחד. מספר התיבות שנכנסות לתא המטען קובעות את הנפח. ברור כי השיטה האמריקאית יכולה בקלות להוביל להפרשים משמעותיים מאוד בין דגמים שונים.

בתקן SAE עושים לדוגמה שימוש בתיבה בנפח של 67 ליטר ועד לתיבה קטנה בנפח של 6 ליטר, בנוסף ישנו תיק המדמה מנשא למקלות גולף.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • תוכן חדש...