Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה הקרובה מאוד אני רוצה לקנות רכב אני בן 27 גר בנס הרים למכירים...

מטרת הרכב היא הנעה אחורית לדריפטים ובנוסף הרכב ישמש אותי ביום יום בית עבודה.

התקציב עומד על 100K והאלטרנטיבה שחשבתי עליה זה מיאטה 2008 NC1, הבעיה שהרכב הזה נמכר בכ 15K מעל המחירון במקרה הטוב ואני תוהה לעצמי אם קיימת אופציה זהה למאזדה ולא יודע אם אפסיד עליה מלא כסף בעוד 3 שנים או שהיא תשמור על המחיר, ומה לגבי מקיף במקרה של גניבה/טוטלוס אני מפסיד הרבה כסף...

חשבתי על BMW סדרה 1 ידנית אבל מהר מאוד אמרו לי שהביטוח שלה יקר ולכן ירדתי ממנה.

אופציה נוספת זה BRZ 2012 שהיא טיפה מעל התקציב שלי וכאן אני לא יודע אם מבחינת סחירות אני אפסיד על הרכב הזה פחות מהמיאטה בעוד 3 שנים כשאמכור אותו, וגם אני לא יודע מה לגבי הביטוח שלו כמה הוא זול או יקר וכמובן חלפים.. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי אור על הרכב הזה בהשוואה למיאטה לגבי עלויות אחזקה וירידת ערך.

אם אתם מכירים אופציה נוספת לרכב הנעה אחורית אני אשמח לשמוע.

נ.ב

העדפה הראשונה היא למיאטה כי אני מעדיף גם להתפנק על גג נפתח אבל לא בכל מחיר, תלוי בחלופות...

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

תבדוק את האינפיניטי g37, מנוע אטמוספרי בריא, הנעה אחורית ונחשבת לאמינה יחסית.

צריכת הדלק גבוה, אך עדיין לדעתי מדובר בתמורה טובה לכסף.

פורסם

עם גג נפתח ורכב ספורט, ברור לך שהביטוח יעלה יקר, כן? הכוונה יותר יקר מרכב גג רגיל.

עם המיאטה לא תפסיד הרבה מצד אחד, אבל רכב 2008 במאה פלוס אלף??? שיקול שלך.

לך תמצא אחת עם 80 אלף ותראה שדורשים עליה 120 אלף, או יותר.

הBRZ לפחות שנתון מתקדם, פחות החוויה של הגג הנפתח. אבל אחלה אמינות ואחלה כיף

של רכב לטעמי.

האינפיניטי תאכל אותך עם דלק .

במוו 320 עם מנוע 2.0 ליטר טורבו, גם כיפית לנהיגה לטעמי.

פורסם

אני מחזק את ביגמיק ואוסיף -

לפעמים ההנאה מהרכב (שאתה מבקש) צריכה לכפר גם על ירידת ערך. אחרת - קנה לך מאזדה 3 (לא שזה רכב רע) וסגור עניין.

מיאטה נמכרת מעל למחירון בגלל ביקוש גבוה (והיצע שכנראה נמוך) לכן הפסד הערך שלה יהיה (כנראה) פחות מאחרות. גם שם הביטוח יהיה כנראה יקר (אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה). בדוק רק אם רכב דו מושבי מתאים לך מבחינת שימושיות.

alfa 156 2.5.

פורסם
עם גג נפתח ורכב ספורט, ברור לך שהביטוח יעלה יקר, כן? הכוונה יותר יקר מרכב גג רגיל.

עם המיאטה לא תפסיד הרבה מצד אחד, אבל רכב 2008 במאה פלוס אלף??? שיקול שלך.

לך תמצא אחת עם 80 אלף ותראה שדורשים עליה 120 אלף, או יותר.

הBRZ לפחות שנתון מתקדם, פחות החוויה של הגג הנפתח. אבל אחלה אמינות ואחלה כיף

של רכב לטעמי.

האינפיניטי תאכל אותך עם דלק .

במוו 320 עם מנוע 2.0 ליטר טורבו, גם כיפית לנהיגה לטעמי.

לגבי ביטוח של המיאטה אמרו לי שזה בין 6 ל 7 אלף מקיף

לגבי המחיר של שנת 2008 ראיתי ב 80 אלף שקל עם 140 אלף ק"מ תראה ביד 2 , זה בין 10 ל 15 אלף מעל המחירון לא יודע אם כדאי..

ה BRZ הבנתי שהחלקים שלה יקרים יותר מהמיאטה זה נכון?

לגבי ה במוו הייתי מעדיף אותה כי גם היא עולה 50K שזה זול וסבבה והבעיה שלי איתה זה הביטוח והחלקים שהם גם יקרים, אני טועה?

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

בתור בעל מיאטה NC שגם ביקר בנס הרים בצהרי היום, הרכב הזה מספק ערימות של פאן, הוא סלחני, האחזקה שלו זולה והוא גם אמין, אז נכון שמדובר על רכישה של רכב ספורט בן למעלה מעשור במעל המחירון אבל אם הוא במצב טוב ונקודות התורפה טופלו (קויילאוברים לדוגמא) אז זה בטל בשישים, רובנו קנו במחירים שהם מעל מחירון לוי יצחק

• תוכן חדש...