Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היכן אוכל למצוא קבצים המכילים מידע על טיפולים ואחזקה כמו של היינס. חיפשתי ומצאתי של פיזו אבל לא 106 (הרכב שלי) . בדקתי חפרתי וגם באתר של היינס ובאי ביי .

פורסם

איני יודע כיצד לתת לך את הקישור כי כבר הורדתי. אבל אני יכול לשלוח אותו לך במייל. אפשר גם לבצע חיפוש ב אימיול :היינס 205 ... או רק היינס שם יש לך קישור לספר שלם על קובץ, פשוט מדהים. רק חבל שאי אפשר להפעיל את הבבילון על קבצי pdf או משהו כזה...

פורסם
שלום

היכן אוכל למצוא קבצים המכילים מידע על טיפולים ואחזקה כמו של היינס. חיפשתי ומצאתי של פיזו אבל לא 106 (הרכב שלי) . בדקתי חפרתי וגם באתר של היינס ובאי ביי .

בבקשה:

http://search.ebay.com/haynes-106_W0QQsofocusZbsQQsbrftogZ1QQcatrefZC5QQfrppZ200QQfclZ3QQfromZR10QQsaslopZ1QQsacurZ0QQsacatZ-1QQcatrefZC6QQsargnZ-1QQsaslcZ2QQsadisZ200QQfposZQ5AIPQ2FPostalQQga10244Z10425QQftrtZ1QQftrvZ1QQsalicZ-2147483648QQfsopZ1QQfsooZ1

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

גם אני יודע להכנס לאיביי ולבצע חיפוש במקרה רשמתי את זה . פשוט אני מבקש קבצים , מידע ממוחשב על קובץ, כדי שאוכל לעבוד ליד המחשב ואוכל לתרגם. יש כאלו קבצים ל כמס מכוניות בתמונות, בצבעים ודיאגרמות .....שרק מחשב מסוגל להציע

תודה בכל אופן. אם הייתי יודע היכן הגופן האדום הייתי מסמן גם לך....

פורים שמח

פורסם
גם אני יודע להכנס לאיביי ולבצע חיפוש במקרה רשמתי את זה . פשוט אני מבקש קבצים , מידע ממוחשב על קובץ, כדי שאוכל לעבוד ליד המחשב ואוכל לתרגם. יש כאלו קבצים ל כמס מכוניות בתמונות, בצבעים ודיאגרמות .....שרק מחשב מסוגל להציע

תודה בכל אופן. אם הייתי יודע היכן הגופן האדום הייתי מסמן גם לך....

פורים שמח

צבע גופן:

כאשר אתה בוחר באופציה "צטט" או "הגב לנושא" ולא "תגובה מהירה", נפתח חלון.

יש שם 2 סרגלים אחד מעל לשני.

העליון: גופן | גודל גופן | צבע גופן | סמיילי | גזור | העתק | הדבק | בטל | בצע שוב

הוא מסומן באות A ומשמאלה משולש הפוך קטן ושחור.

:-)

אם אתה מחפש קבצים ממוחשבים, תנסה ה emule. יש המון !

אין לי כאן emule בעבודה, אחרת הייתי שמח לעזור.

בהצלחה.

אודי.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תוכן חדש...