Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוי צילומים בטיול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעות לחו"ל אני אוהב לגבות את הצילומים שלי מדי יום. לצורך העניין אני משתמש בשילוב של דיסק קשיח (אחד שהוצא ממחשב נייד שהושבת ונתון במארז עם חיבור USB), קורא כרטיסים נייד ומפצל USB - שכולם מחוברים למחשב נייד (או, אם תרצו, טאבלט עם מקלדת - ASUS Transformer Book). הדבר הזה פועל, אבל הוא מסורבל מאד.

האם מישהו יכול להמליץ על משהו שישלב לפחות את שלושת המרכיבים הראשונים, וניתן יהיה להשתמש בו בעזרת מחשב\טאבלט\אייפד לצורך הגיבוי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Google photos + לשתף את האלבום עם מיש שאיתך בטיול לכתיבה + לשתף עם משפחה לקריאה. נשאר לעד, לא עולה כסף והם לא מורידים איכות.

אם אתה מצלם גם עם הטלפון הסלולרי אפשר להגדיר גיבוי אוטומטי לגוגל פוטוס על wi-fi ואז כל פעם שתגיע למלון ותתחבר זה יגבה לבד רק תצטרך לומר לו להכניס את זה לאלבום הרלוונטי.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לצילומים מהמצלמה, כי צילומים מהסלולרי אפשר לגבות אוטומטית לענן.

אני משתמש בפתרון ביניים - יש לי ויפי במצלמה ובסוף כל יום אני מגבה את הצילומים לכרטיס הזכרון בסלולרי, אם כי באיכות נמוכה יותר. אני מניח שיש מצלמות שמאפשרות לגבות גם באיכות הגבוהה.

הנה אופציה נוספת: https://toomanyadapters.com/backup-photos-without-laptop/

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המצלמה שלי (GX85) מאפשרת זאת, אבל זה די איטי וגם מסורבל, מה גם שהזכרון בטלפון שלי מוגבל (אני משתמש בשני כרטיסי סים, אז אין לי מקום לאיזה TF).

מצאתי ברשת את זה :

https://www.siig.com/it-products/controllers-storage/hard-drive-storage/drive-enclosures/usb-3-0-to-sata-hard-drive-with-sd-reader-enclosure-2-5.html

יש לי בבית שני דיסקים "2.5 פנויים, אחד מהם חדש לגמרי (הוחלף ל-SSD ביום לידתו).

מה שלא הצלחתי להבין הוא האם אני יכול להשתמש בדבר הזה כדי להעביר חומר מהכרטיס לדיסק, כיון שזה יתן לי את הפתרו. את ה-Transformer Book אני לוקח אתי מילא לכל טיול.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי תתקוף את זה מזווית אחרת, שגם תתן לך פתרון כשתחזור הביתה - לצלם פחות.

חכה, לפני שאתה מבטל את דבריי. אני כל הזמן מנסה לשפר את הצילום שלי, וחלק מזה, במפתיע, זה לדעת מתי לא לצלם. אם אתה מאלה שרואים סצנה יפה וישר דופקים כמה קליקים, ואז משנים זווית ודופקים עוד כמה קליקים, מציע לך לנסות לעשות כמוני ולעשות רק קליק אחד. אחריו אני חושב, מתכנן, בונה - ועושה עוד קליק. אם השני טוב יותר מהראשון, אני מוחק את הראשון על המקום וממשיך הלאה. אם לא - מנסה עוד קצת.

היתרון משמעותי - הרבה פחות מקום מבוזבז על הכרטיס, והרבה פחות עבודת post בשביל לעבור על כל התמונות.

ככה לא תצטרך להתעסק עם כל מיני הרדיסקים חיצוניים - פשוט לחבר ללפטופ בסוף היום ולהעביר אליו את התמונות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה שלי היא שכאשר קניתי את המחשב לפני 4 שנים לא חשבתי על העניין - באותם ימים היתה לי מצלמה מסורבלת שלקחתי רק לעתים רחוקות, הטלפון כמובן מגובה בגוגל, והתקמצנתי על 100 דולר, קניתי מחשב בלי HDD אלא רק 32 ג"ב. אבל מאז שקניתי את ה-DSLM הקומפקטית אני לוקח אותה לכל טיול, וגם אם אני מצלם 20 תמונות ביום אני רוצה לגבות אותן בערב. ואתה יודע, כרטיסי SD בוגדים בך בזמן הגרוע ביותר.

פורסם

כרטיס SD של חברת Eye-fi עם Wifi מובנה בכרטיס.

הכל עולה לטלפון בזמן אמת + Geo tag שמתווסף לפי מיקום הטלפון

באיכות המקורית

אני עובד עם הפטנט הזה כבר כמה שנים טובות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא צריך את זה כיון שהמצלמה נותנת לי את התכונות בעצמה: יכולה לקחת geotag מהטלפון ולהעביר אליו את התמונות, כמו גם לקבל שליטה מהטלפון (למשל צילום מחצובה בחשיפה ארוכה). הבעיה היא שזה מסורבל ובעיקר טורף סוללה, כך שבעייתי להסתובב כך כל היום.

פורסם
Google photos + לשתף את האלבום עם מיש שאיתך בטיול לכתיבה + לשתף עם משפחה לקריאה. נשאר לעד, לא עולה כסף והם לא מורידים איכות.

אם אתה מצלם גם עם הטלפון הסלולרי אפשר להגדיר גיבוי אוטומטי לגוגל פוטוס על wi-fi ואז כל פעם שתגיע למלון ותתחבר זה יגבה לבד רק תצטרך לומר לו להכניס את זה לאלבום הרלוונטי.

אני מניח שהוא מצלם עם מצלמה ולא עם הטלפון.

בכל אופן, Google Photos כן מוריד איכות בתצורת העלאת תמונות ללא שימוש בנפח החבילה ב Google. אם אתה בוחר להעלות תמונות באיכות המקורית 15 הג'יגה שלך יתמלאו מאוד מהר, ולכן זה גם לא חינם. אני משלם 2 דולר לחודש עבור תוכנית ה100 ג'יגה שלהם כדי להעלות רק תמונות באיכות מקורית.

• תוכן חדש...