Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה קונים דולרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז דוגמא מספרית.

נגיד רכשתי מוצר בחו״ל ב-100 דולר

השער היציג הוא 3 שקלים לדולר.

אני בעצם מחוייב ב-303 ש״ח.

ללא עמלות נוספות וכו׳.

פורסם (נערך)

בדיוק.

אותו דבר אם אתה מקשר את כרטיס האשראי לחשבון דולר או אירו - אבל יש שני הבדלים:

1. אתה מקבל את שער ההעברות והמחאות (שהוא כ-1% מעל היציג, משתנה בין הבנקים) רק למטבעות אלה.

2. אתה צריך לרכוש את המט"ח מראש, לא עד הוק בעת ביצוע העסקה.

לכן הכרטיס הזה יחסוך קצת כסף ברכישות במטבעות אחרים - למשל כל הסינים באיביי שמשום מה אוהבים דולר אוסטרלי. ו רכישות ב-amazon.co.uk בליש"ט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אגיד לך מה הבעיה

יש לי חשבון מטח

ורכשתי מוצרים בדולרים, וכדי לא להיכנס למינוס דולרים אז רכשו לי בבנק 200 דולר, עם עמלה של 6$ עמלת רכישת מטח

שזה משהו שאני רוצה להימנע ממנו

פורסם

בדוק את העמלות שלך בבנק 3% זה הרבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...