Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש סופר מיני כשהתקציב הוא 90K פחות או יותר.

אני מתלבט בין יונדאי I20 לסוזוקי באלנו, מה עדיפה? אולי עדיפה סופר מיני אחרת?

בנוסף, יש שבוע מחירות ביונדאי וקיה, בד"כ מה מוצע בימים האלה? מה סדר גודל ההנחות?

ד"א, בנוגע למס הירוק, האם מחירי רכבי סופר מיני(לא היברידיים) צפויים לעלות? במידה ואני מזמין רכב כעת אבל אין אותו במלאי, האם אני נדרש לשלם את המס החדש? ואם אני משלם מקדמה? מהו התהליך בנושא?

תודה רבה

פורסם

לגבי יונדאי מוזמן לקרוא את המבחן שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3257/מבחנים/יונדאי-i20-במבחן---טוויסט-בעלילה

היונדאי תהיה זריזה יותר מבלנו, בטיחותית יותר, איכות חומרים עדיפה.

באזור ה 90 אלף עם תוספת קטנה הייתי בודק את סיטרואן c3 שתהיה נוחה משמעותי מהיונדאי לדעתי, מאחור פחות מרווחת ועם גיר בבין עירוני שיהיה נעים יותר.

אם כי בנסיעת מבחן על הסיטרואן במצב של פקק/זחילה היו רעידות.

איביזה אקסלנס בתקציב, האיבזור טוב, זריזה מאוד ועם גיר טוב יותר מבחינת התנהגות שלו, מאחור מרווחת ועם מושב אחורי לטעמי נוח יותר.

הגיר יכול להיות נקודת החולשה מבחינת אמינות בעתיד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חוץ ממחיר, מה הדרישות שלך?

אתה רווק או שמדובר ברכב למשפחה קטנה? כמה נסועה שנתית? מה חשוב לך ברכב?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

בלנו עדיפה על הI20 באמינות ותא מטען, (המנוע והתיבה בI20 חדשים ועוד מוקדם לקבוע לגביהם) והI20 עדיפה בביצועים/בטיחות/אבזור איכות פנים.

הריו דיי קרובה לI20 ומגיעה עם אחריות חלקית מורחבת לעוד 4 שנים על הגיר והמנוע.

פורסם

הבלנו הוא רכב כל כך עצוב שלא הייתי מקדיש לו אפילו דקה , פשוט רכב מעליב.

יש היצע גדול של רכבים טובים, תגדיר את הצרכים שלך מהרכב, נסועה שנתית, מספר נוסעים ברכב , עירוני \ בין עירוני על מנת לתת המלצה מושכלת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אנשים, כמו שאמרו לי בנושא על הסוזוקי קרוסאובר שהיא גם לא טובה בעיני במיוחד, יש אנשים שבאמת כל מה שהם רוצים מהרכב זה נטו אמינות וזהו, לא אכפת להם עוד מכלום חוץ משיסע בצורה הכי מינימלית שיש. הבלאנו רכב מאוד אמין ועבור רבים זה מספיק.

(בכלל, רוב הליינאפ של סוזוקי הוא די משדר את העניין הזה בעיניי - אמינות וסתמיות)

• תוכן חדש...