Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב נוח ב120K עד 140K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יחליף סיטרואן C4 דור שני 2011 (נמכרה כבר עם 63000KM).

בגדול הנהגת העיקרית ברכב תהיה אמא שלי ועד היום היא הייתה מרוצה מהסיטרואן.

התקציב בכותרת עדיף להיות יותר קרוב לצד הנמוך.

עשיתי איתה סיבוב בכמה סוכנויות (לא בהכרח לראות רכבים שמתאימים אלא רכבים שמצאו חן בעייניה)

סיבוב 1 סיטרואן

ראינו את הC3 אירקרוס

לחיוב נראה טוב.

לשלילה אחרי בעלות על 3 סיטרואנים בשנים האחרונות היא לא מוכנה לשמוע על סיטרואן מהניילונים (האמינות לא גרועה כמו שמספרים אבל המחירון פשוט מתרסק).

הכיסא צר ולא נוח.

סיבוב 2 קיה

לקחתי אותה לראות את הסטוניק אבל בכניסה עמדה הנירו וזה מה שעיניין אותה בכל מקרה אחרי ישיבה בשני הדגמים היא לא התחברה אליהם.

סיבוב 3 סובארו XV

לחיוב אמא מאוד התחברה למראה של הרכב והתנוחת ישיבה הרגישה טוב.

לשלילה המחיר יותר גבוה מהתקציב (ידעתי את זה לפני שהגענו לסוכנות אבל היא מאוד התחברה למראה של הרכב אז הלכנו בכל מקרה).

סיבוב 4 יונדאי קונה

לחיוב מראה חיצוני טוב תנוחת ישיבה סבירה.

לשלילה מראה פנימי פשוט ופלסטיקים קשים, אין אפשרות לבצע נסיעת מבחן על גירסת 2*4 (נציג המכירות טוען שאין הבדל בין ה2*4 ל4*4 ?!?!?)

אמא רצתה לראות גם את הסוזוקי ויטארה אבל בתקציב שהיא מקדישה לעיניין פסלתי כל רכב שמגיע ללא מערכות בטיחות.

איזה רכבים נוספים הייתם ממליצים לבדוק כשהחשיבות על נוחות ובטיחות ופחות על צריכת דלק ?

את הטוסון ספורטג ודומיהם אמא פסלה בגלל שהם גדולים מידי בשבילה.

פורסם

קראתי על ההבדלים, מה שהפתיע אותי היתה הגישה של נציג המכירות שגודל הגלגלים לא משנה הנעה כפולה או קדמית לא משנה הכל אותו דבר אצלו.

בכל מקרה יש רכב נוסף שכדאי לבדוק ?

פורסם

אתם מחפשים רק ג'יפון? כי אם לא, הייתי מסתכל על הקורולה החדשה, שכנראה תסגור את הפינה של ירידת ערך ואמינות, ולא תהיה פחות נוחה משאר האלטרנטיבות שהצעת (לפי מבחנים).

אם סיטרואן בכל זאת בתמונה - הקקטוס החדש נשמע ממש תפור עליכם.

אם ה-xv מעניין אתכם, לדעתי מאפס ק"מ הוא נכנס בתקציב, אני לא בטוח לגבי איזה מנוע ורמת אבזור.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אופציה נוספת

קיה ספורטאג׳ מ 0 קמ דגם אורבן טופ עם גג ויש מערכות בטיחות מנוע 1600 ב 125,000

עריכה : לא שמתי לב שנפסלה

פורסם

הסקודה והגולף מפחידים בגלל סיפורי האימה לגבי הגיר.

הXV במסלולי ה0 ק"מ ראיתי רק ברמות גימור עם מוביליי אז כנראה שנרד ממנו.

את הספורטאג הייתי לוקח בכיף אפילו ראיתי 2L ב0 ק"מ אבל זה גדול מידי לנהגת העיקרית.

סיטרואן אחרי שנכוונו שלוש פעמים נוותר על הרביעית (היינו מאוד מרוצים מהרכבים, מאוד נוחים האמינות לא מושלמת אבל בטח שלא כמו הסטיגמה הבעיה היא עם המחירון שפשוט מתרסק).

הקורולה דווקא יכולה לבוא בחשבון אבל באתר כתוב על תצורת האצ'בק בקרוב, יש למישהו מידע מתי היא תגיע ?

לפי 15 שנה בערך קנינו פעם ראשונה האצ'בק וזאת התצורה המועדפת עלינו.

פורסם
הסקודה והגולף מפחידים בגלל סיפורי האימה לגבי הגיר.

"סיפורי אימה"?!

אימרה שמתאימה ליפנופיל ולא לפרנקופיל....

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

עושה רושם שאת הקרוסטרק (XV צפון אמריקאית) שכן מוצעת עם מערכות בטיחות כסטנדרט אכן ניתן למצוא באתרי הליסינג למיניהם.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/2068/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-XV-Crosstrek-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2000-4X4-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-5-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-2019

פורסם

עכשיו כשחושבים על זה, אם בכל זאת מחפשים ג'יפון, גם מיצובישי asx יכולה להיות אופציה לא רעה למה שאתם מחפשים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הגראנד קופה יכולה להיות אופציה לא רעה.

נוחה, מאובזרת, חסכונית ועכשיו עם כל מערכות הבטיחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם אמא לא מעוניינת ברכב גדול מדי או יקר מדי גם הפיגו 2008 אופציה נוחה מאד ולא יקרה מדי.

פיג'ו מקבילה מבחינת אובדן הערך לסיטרואן, הצרה היא שבשוק של היום גם לא מעט יפניות סובלות מחוסר ביקוש ובעיקבותיו אובדן ערך חריף, ולא שונה בהרבה מזה של ה"קטסטרופה" הצרפתית הזו. נדמה לי שככלל וללא קשר לשאלה איפה עושים את האוטו שמענין אתכם, צריך להגיע לסידור של קניה חזרה במחירון ע"י היבואן. נכון שאז צריך כחלק מהסיפור לקנות שוב את התוצרת שלו ולשלם מחיר מלא, אבל שקט נפשי מסוים זה יקנה לכם. הכי טוב לטעמי הוא פשוט להתחבר בעיסקת ליסינג כזו של מפתח על השולחן בתום התקופה ושלום שלום. וגם אם על הנייר זה יעלה כמה אלפים יחסית לתחשיב המחירון הצפוי, צריך לקחת בחשבון את הטירדה שבמכירה העתידית ואת אובדן הערך הריאלי, לא זה של המחירון שהוא לרוב רחוק למעלה.

• תוכן חדש...