Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטרה G עם גג נפתח מבד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש בחו"ל אסטרה קבריולט

כנראה ראית אחת שבאה בייבוא אישי

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא יודע אם הייתה אסטרה "open air".

אני כן יודע שהחברה ממושב גנות (ש.א. סביר) מתקינים גגות כאלו. תענוג לא זול בכלל, אני לא זוכר את המחיר המדוייק, אבל נדמה שזה מעל 8000ש"ח.

שחר

פורסם
לא מזמן ראיתי אסטרה שנת 99 עם גג נפתח מבד (דומה לגג בפולו OPEN AIR)...האם מישהו יודע אם זה גג אוריגינלי או עבודה מקומית ?

יכול להיות שהזמין אותה מהיבואן ככה (UMI היבואן הכי נורמלי בקטע של אבזור מיוחד ויבוא אישי) או שהוא פשוט התקין כזה בארץ. בכל מקרה, יש גם אסטרה G קבריולט אחת בארץ (גם בצבע כחול), פיקסר ראה אותה פעם בר"ג, אני בחיים לא ראיתי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
את האסטרה האדומה קבריולט ראיתי באצטדיון רמת גן לפני שנה.

האפורה שלי. :yum:

דימה

יש מספר כאלה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אפורות או אדומות?:-P
אומנם ניסיון חביב, אבל GT דיבר על מכונית על OPEN AUR ולא קבריולט.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אומנם ניסיון חביב, אבל GT דיבר על מכונית על OPEN AUR ולא קבריולט.

דניאל.

לא רק ניסיון.

באמת שלא הצלחתי להבין אם מדובר באסטרות הרגילות או בOPEN AIR.

הסמיילי הוסף על מנת שלא אצא ד.ביל.

אבל עכשיו יצאתי גם ד.ביל וגם ילד כאפות.:roll:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

למה שמישהו ייבא את האופל המכוערת הזו כשהוא יכול לייבא (או לקנות רגיל) משהו .....יפה!!!!!

שנראה נורמרלי!!!!!!

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם
למה שמישהו ייבא את האופל המכוערת הזו כשהוא יכול לייבא (או לקנות רגיל) משהו .....יפה!!!!!

שנראה נורמרלי!!!!!!

מה השאלה הזו עוזרת לדיון? מה, אתה חושב שיש תשובה?

פורסם
יכול להיות שהזמין אותה מהיבואן ככה (UMI היבואן הכי נורמלי בקטע של אבזור מיוחד ויבוא אישי) או שהוא פשוט התקין כזה בארץ. בכל מקרה, יש גם אסטרה G קבריולט אחת בארץ (גם בצבע כחול), פיקסר ראה אותה פעם בר"ג, אני בחיים לא ראיתי ...

שמעתי הרבה פעמים על זה ש-UMI בתחום ייבוא אישי נחשבים לטובים מאוד

והשאלה שלי האם הכוונה נניח אני רוצה שברולט קובאלט דגם שרצו להביא אותו לארץ אבל בסוף החליטו שלא ואם הרכב הזה היה מגיע הוא היה עולה בסביבות 130K

אם הייתי הולך ל-UMI עם הסכום הזה ומבקש קובאלט האם הם היו מביאים לי

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא יביאו קובאלט במיוחד בשבילך כי זה דורש להעביר אותה תקינה ואם אני לא טועה גם להחזיק לה חלפים.

אסטרה שכל ההבדל בינה לרגילה זה גג ראגטופ לא בעיה מבחינתם - לא דורש לוגיסטיקה מיוחדת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...