Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השתתפות בביטוח לנהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

בת זוגתי עברה טסט היום היא בת 26, כן כן.. הוציאה רישיון מאוחר.. מה נעשה :-P אני בן 26 עם וותק נהיגה + עבר ביטוחי של שנתיים. בפועל נוהג כבר 3 שנים אך הייתי מבוטח שנה אחת בביטוח חובה בלבד לכן יש לי עבר ביטוחי של שנתיים בלבד.

טוב אז השאלה שלי היא כזו, האם אפשר שהיא תצטרף לביטוח של אמא שלה שהיא נהוגת כבר 8 שנים עם עבר ביטוחי מלא ונקי, שמעתי שזה יוזיל משמעותית את עלות הביטוח.

אמא שלה נוהגת על ניסאן מיקרה, והרכב שברשותינו הינו מזדה 3 שנת 2011, האם גם כאן אמא שלה תצטרך להוסיף את הרכב על שמה?

אני לא כל-כך מבין איך זה עובד, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה האפשרויות שלי.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי Stewler
פורסם (נערך)

מזל טוב לבת זוגתך.

צריך להוסיף אותה כמבוטחת על כל רכב שהיא תנהג עליו. לכן עדיף לבטח רק על אחד מהם בגלל העלויות הגבוהות.

יש גם ביטוח חדש שעד כמה שאני יודע קיים רק בפניקס, אשר מאפשר לך לשלם על הביטוח לפי כמות הק"מ שהיא תנהג (היא תפעיל אפליקציה בכל תחילת נסיעה, ויש מכשיר קטן שמתחבר למחשב הרכב).

בהנחה שלא נוהגת הרבה - יכול להוזיל משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...