Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ייעוץ ברכישת ג׳יפון


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לפני רכישת ג׳יפון ואשמח לקבל סיוע והמלצות,

ההתלבטות הייתה בין אטקה (סטייל פלוס) לקארוק (אמבישן) חדש מהחברה , לאחר שיטוט באינטרנט התחלתי להילחץ מהאמינות ומהעובדה שצמפיון כבר לא מספקים אחריות מורחבת (5 שנים) לגיר אלא רק שלוש (בתוספת תשלום).

 

נכנסו למשוואה ג׳יפונים נוספים כמו cx5, קשקאי וקיה ספורטאז׳.

 

מחפש רכב חזק, אמין וחסכוני.

תקציב 130-160 אשח.

 

יש כרגע מבצע ב״חבר״ על cx5 :

160 אלף במקום 170 עם הטבות אבזור.

 

תודה רבה מראש,

פורסם

הרצתי בשבילך ניסיון עם היועץ האוטומטי החדש וההעדפות שלך ברכב.

הוא נתן כמה הצעות נחמדות שאחת מהן היתה יונדאי קונה.

השמועה אומרת שבקרוב תגיע גם גרסת 2X4 כך שהחסרון היחידי שהיה לה במשוואה (צריכת דלק יחסית גבוהה) גם אמור להשתנות.

גרסת ה-2X4 אמורה להיות גם זולה יותר ככה שבכלל מדובר בלחמניה חמה.

פורסם

ה

קארוק נותן כיום את התמורה הטובה ביותר (והחשש שלך מהיבואן הזה דיי מוצדק ) לכן אם לא הקארוק אז ה-CX5 נותן אחלה תמורה +קצת יותר יוקרה מהשאר .

:fadein:
×
×
  • תוכן חדש...