Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, יש לי מאזדה 6 2013 עם 67 אלף קמ. בבדיקת סורק תקלות לא נמצאו תקלות אבל, אמרו לי במוסך מורשה(בבדיקה) שצריך להחליף מותחן, ועל הדרך רצועה( שנראת לי לא רע)

הקמ לא גבוה ורכב בן 6 שנים על הכביש זה סביר להחליף מותחן ורצועה? (האוטו מטופל כמו שעון)

תודה

עריכה אחרונה על ידי Avicohen1261a
פורסם

להחליף רצועת אביזרים אחרי 6 שנים זה לגיטימי לגמרי ואחזקה מונעת ראויה.

במותחן לא הייתי נוגע אלא אם קיימת איזו קריאת שירות (tsb) לגביו או שהוא החל להרעיש.

יום טוב גם לך

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

מדובר על הצורה הישנה יותר או החדשה? (דור 2 או 3)

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

לפי יצרן החלפת טיימינג או 5 שנים או 120.000 מה שבא קודם.

אני במקומך לא הייתי מושך עם זה ומחליף את כל הסט. כולל מותחן ואל תקשיב לאף אחד שלא צריך להחליף מותחן כי עברתי את הסיפור הזה

ולאחר המלצה לא להחליף, מותחן התעקם בזמן נסיעה ורצועה החליקה. יצאתי עם נזק כספי לא קטן....

קמצן משלם פעמיים

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

אין שום רצועת טיימינג במאזדות האלה אלא שרשרת שלא נוגעים בה. לגבי הרצועת אביזרים אם היא במצב תקין, לא יבשה או סדוקה אין מה לגעת. לגבי המותחן צריך לבחון מה הסיפור איתו שם.

פורסם

נעשה סדר- אין רצועת תזמון -מדובר על רצועת אביזרים שזה בהחלט נורמלי שאחרי 5-6 שנים (תלוי במועד עליית הרכב לכביש) היא בלויה.

אני לרכב שלי שהיה בן 4.5 החלפתי רצועה ישר כאשר קניתי את הרכב בגלל ששמעתי אותה מעט שורקת- לא רציתי לקחת סיכון (אם הרצועה נקרעת אתה יכול להישאר ללא טעינה/היגוי/מיזוג -הכל יחד- זו רצועה משותפת להגה/מזגן/אלטרנטור).

אחרי שמחליפים רצועה,שומעים אם המותחן תקין או לא- אני לא החלפתי מותחן והרכב בסדר גמור אבל כל רכב לגופו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...