Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדלת קוטר חור בפלסטיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חור בקוטר 10 מ"מ בפלסטיק מסיבי למדי שלתוכו נכנס בדיוק פין מתכת בקוטר 10 מ"מ.

אני צריך להחליף את הפין, והיחיד שאני יכול להשיג הוא 11 מ"מ, כך שהחלטתי להגדיל את החור (יש מספיק "בשר" בפלסטיק בשביל לבצע את זה).

האם מקדח 11 מ"מ רגיל יספיק, או שאני צריך להשתמש בבן זוגו לא יוצר ההברגה של המברז שהוא מדוייק יותר (שכחתי איך קוראים לזה, הזקנה משפיעה).

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שלום,

יש לי חור בקוטר 10 מ"מ בפלסטיק מסיבי למדי שלתוכו נכנס בדיוק פין מתכת בקוטר 10 מ"מ.

אני צריך להחליף את הפין, והיחיד שאני יכול להשיג הוא 11 מ"מ, כך שהחלטתי להגדיל את החור (יש מספיק "בשר" בפלסטיק בשביל לבצע את זה).

האם מקדח 11 מ"מ רגיל יספיק, או שאני צריך להשתמש בבן זוגו לא יוצר ההברגה של המברז שהוא מדוייק יותר (שכחתי איך קוראים לזה, הזקנה משפיעה).

תודה,

ליעד

מה???

על מנת לקבל חור 11, צריך מקדח בקוטר 11.

dirty old man

need love too

פורסם

ניטץ' התכוון למקדד.

אם מותר לי לנחש, מדובר על פין של גלגל לכסא משרדי. קיימים (מזכרוני) ב-3 מידות, 10, 11 ו-12 מ"מ, והכי פשוט להשיג מידה מתאימה.

אם לא קלעתי ובכל זאת ההשקעה בהסבת הקוטר הכרחית, יש הכרח לקדד את הקדח. היות ופלסטיק, גם קשיח, הוא חומר יחסית גמיש, עדיף להשתמש במקדח קטן יותר ואחריו במקדד מתכוונן. ישנם מקדדים שניתן בטווח מסוים להגדיל את המידה שהם מקדדים ע"י הידוק של בורג כוון. מקדד כזה בודאי אינו זול ואם תוכל למצוא יצרן תבניות הזרקה או מישהו אחר המתמחה במכניקה עדינה, אולי תוכל לקבל מברז כזה בהשאלה.

ישנה גם בעיה של עומק הקדח כי מברז מתכוונן מתאים למיטב זיכרוני לקדח עובר ולא לקדח עיוור, כך שיתכן ולא יהיה מנוס משימוש במקדד קבוע.

אפשרות אחרת היא למצוא סט מקדחים בקפיצות של 0.1 מ"מ ולעלות בהדרגה. אם תאלץ לקנות כאלה, זה יצא לדעתי עדיין יותר זול מהשקעה במקדד, וגם יותר שימושי.

יוסי

• תוכן חדש...