Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מתכנן לרכוש מקרר. לאחר שמבצע 7 שנות אחריות על מקררי באקו BEKO נגמר, אני כנראה הולך על שארפ sharp .

הדגמים שאני מתלבט בינהם הם SJ-FE87 או SJ-FS85 .

ברמת מחירים של 5,000 ש''ח אפשר לקבל אחריות רק מ-י.שלום או מ-תמוז. לאחר קריאה ברשת הבנתי שגם יבואן רשמי ראלקו וגם י.שלום הם גרועים. למישהו יש ניסיון עם תמוז?

שאלה נוספות היא לגבי הדגם - למישהו יש ניסיון עם SJ-FE87 או SJ-FS85 ?

מידע שמפורסם בעברית בארץ חלקי ולא ברור: רש רשום שגדם 87 הוא אינוורטר וגירוג האנרגטי שלו הוא A ודגם 85 הוא דגם nonfrost ודירוג האנרגטי שלו הוא B.

אשמח להמלצה מבעלי ניסיון, תודה

פורסם
אם זה לא דחוף, סביר שמבצעי האחריות המורחבת יחזרו לקראת פסח.

זה כבר דחוף לשבוע הבא .....

פורסם

מבצעי אחריות מורחבת לעולם לא היו על מקררים.

הדגמים שרשמת פה שייכים ליבואן המקביל י.שלום,

אני תמיד מציע את היבואן הרשמי גם אם הוא חרא, כי הפרללי הרבה יותר חרא, תמוז הכי גרועים!

כמובן שיש הבדלי מחיר דיי רציניים למוצר שהוא זהה מארץ הייצור והמפעל השוני באחריות בלבד.

גילוי נאות אני מנהל באחד מסניפי שקם אלקטריק

דבר איתי בראשון אשמח לתת לך הצעת מחיר

ליבואן רישמי או פרללי.

0509945500-יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם (נערך)

אני קניתי לפני כחצי שנה מקרר שארפ Sj-2277-WH

והוא אחלה, הוא גדול ואני אוהב את הסידור הפנימי שלו. רק חבל שאין אפשרות להעיף את התושבת למתקן המטופש לקוביות קרח שסתם תופסת מקום בפריזר.

עריכה:

אני עכשיו רואה שאתה מחפש מקרר יותר גדול בעוד איזה 200 ליטר, אז זה לא רלוונטי.

IMG_20190209_194202.jpg

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
שלום רב,

מתכנן לרכוש מקרר. לאחר שמבצע 7 שנות אחריות על מקררי באקו BEKO נגמר, אני כנראה הולך על שארפ sharp .

הדגמים שאני מתלבט בינהם הם SJ-FE87 או SJ-FS85 .

ברמת מחירים של 5,000 ש''ח אפשר לקבל אחריות רק מ-י.שלום או מ-תמוז. לאחר קריאה ברשת הבנתי שגם יבואן רשמי ראלקו וגם י.שלום הם גרועים. למישהו יש ניסיון עם תמוז?

שאלה נוספות היא לגבי הדגם - למישהו יש ניסיון עם SJ-FE87 או SJ-FS85 ?

מידע שמפורסם בעברית בארץ חלקי ולא ברור: רש רשום שגדם 87 הוא אינוורטר וגירוג האנרגטי שלו הוא A ודגם 85 הוא דגם nonfrost ודירוג האנרגטי שלו הוא B.

אשמח להמלצה מבעלי ניסיון, תודה

1. לפני שאתה רוכש, תקרא טוב טוב על ביקורות של היבואן תמוז.

2. אם כבר תלך על SJFE87 של י.שלום ותרחיב אחריות על המדחס ל9 שנים.

3. יש יריד של סוגרים הכל לדירה בטרקלין חשמל השבוע, תרשם ותלך אולי תקבל הצעת מחיר טובה על מקרר מיבואן הרשמי http://www.sogrimdira.co.il/multi_eve8/

4. אני רציתי לקנות את הSJFE87 מי.שלום אבל לבסוף החלטתי לשנות כיוון ל8620 של ראלקו. קונים מקרר להרבה מאוד זמן, אני חושב שיבואן רשמי יתן יותר שקט נפשי.

פורסם

לגבי היריד סוגרים הכל לדירה... מאמין שנכתב כאן כבר בעבר - בולשיט!

לא תשיג שם שום הנחה שלא תוכל לקבל במשא ומתן לבד באותה חנות.

ממילא זה בדיוק מה שקורה שם. אתה בא ומתמקח על מחירים. הם בעצמם אומרים לך לעשות שיעורי בית ולבוא אחרי שקיבלת הצעות מחיר בעוד מקומות.

פורסם

לפני איזה שנה עשיתי את הסיבוב הזה של המקררים.

רלקו מביא דגמים אחרים אז את אותם דגמים אתה לא יכול לקנות ביבוא של רלקו.

י.שלום מייבאים דגמים של מזרח אירופה, יש להם מוצרים תוצרת פולין וכל מני דברים מוזרים.

בסוף קניתי HAIER שזה יבוא של ניופאן.

אייל

פורסם (נערך)
אני קניתי לפני כחצי שנה מקרר שארפ Sj-2277-WH

והוא אחלה, הוא גדול ואני אוהב את הסידור הפנימי שלו. רק חבל שאין אפשרות להעיף את התושבת למתקן המטופש לקוביות קרח שסתם תופסת מקום בפריזר.

עריכה:

אני עכשיו רואה שאתה מחפש מקרר יותר גדול בעוד איזה 200 ליטר, אז זה לא רלוונטי.

[ATTACH=CONFIG]515861[/ATTACH]

אני רכשתי גם את הדגם הזה לפני חצי שנה. עושה את העבודה רק משמיע לעיתים רעשים מוזרים מהמערכת קירור שלו. או פיצפוצים מידי פעם.

מעבר לזה זה מזל, אני רוצה משארפ בגדול ויש אנשים שמרוצים מHAIER ויש להם אותו כבר כמה שנים. ככה בעוד דגמים

עריכה אחרונה על ידי vogel
פורסם

סיקרנת אותי. יש בכלל מקררים עם יותר משנה אחריות מלאה? ושירות טוב? על סמסונג ראיתי רק קללות למשל, ממה שהספקתי לראות.

פורסם

אומרים שהאחריות של ברימאג די טובה (יבואן של LG). יש מקררים שלהם (לא יודע אם כולם) עם 10 שנות אחריות על המדחס.

לי יש אחד כזה.

החסרון? יקרים משמעותית משארפ.

פורסם

אחריות על מדחס היא די פיקציה. המדחס זה בערך הדבר האחרון שמתקלקל במקרר. גם אני לא בטוח אם מדחס יותר יקר מ"כרטיס" שזה מה שמתקלקל יום אחרי שהאחריות נגמרת...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני איזה שנה עשיתי את הסיבוב הזה של המקררים.

רלקו מביא דגמים אחרים אז את אותם דגמים אתה לא יכול לקנות ביבוא של רלקו.

י.שלום מייבאים דגמים של מזרח אירופה, יש להם מוצרים תוצרת פולין וכל מני דברים מוזרים.

בסוף קניתי HAIER שזה יבוא של ניופאן.

הדגמים של מזרח אירופה (רומניה, רוסיה) לא מתאימים לאקלים בארץ.

המקררים האלו עבודים יותר קשה ונוטים יותר להזיע.

פורסם

נרכש fp85 במחסני חשמל במחיר 4,835₪ ומשלוח חינם. להבנתי תוצרת תאילנד.

אחריות י.שלום לשנה (הבנתי שהשרות ניתן מטעם חברת פיקס) + 6 שנים על המדחס (שלהבנתי זה כאמור פיקציה כי אסור טכנאי אחר יטפל במקרר, רק כך מגיע לך אחריות על מדחס).

נכון להיום לכולם יש שנה אחריות, עד 31.12.2018 מקררי beko נמכרו עם 7! שנות אחריות מלאות

• תוכן חדש...