Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 11.2.2019 בשעה 22:31, feel כתב:

נרכש fp85 במחסני חשמל במחיר 4,835₪ ומשלוח חינם. להבנתי תוצרת תאילנד.

אחריות י.שלום לשנה (הבנתי שהשרות ניתן מטעם חברת פיקס) + 6 שנים על המדחס (שלהבנתי זה כאמור פיקציה כי אסור טכנאי אחר יטפל במקרר, רק כך מגיע לך אחריות על מדחס).

נכון להיום לכולם יש שנה אחריות, עד 31.12.2018 מקררי beko נמכרו עם 7! שנות אחריות מלאות

אני מתלבט גם לגבי ה85 או ה87, איך בינתיים? אתה מרוצה? מה הכוונה שהאחריות על המדחס זה פיקציה? לא הבנתי מה רשמת שם

עריכה אחרונה על ידי Krishi
פורסם
לפני 5 שעות, Krishi כתב:

אני מתלבט גם לגבי ה85 או ה87, איך בינתיים? אתה מרוצה? מה הכוונה שהאחריות על המדחס זה פיקציה? לא הבנתי מה רשמת שם

אם אני זוכר נכון - 87 זה יותר ישן....    

לגבי פיקציה - האחריות תקפה רק וכאשר טכנאי "הבית" מטפל במקרר.....  אם הזמנת טכנאי פרטי  (לאחר שנתיים  נניח) - אז האחריות כבר לא תקפה ...

לגבי המקרר - מרוצה מאוד!   מקרר ענק,  גם יפה מבחוץ.  כאשר עובד כן שומעים אותו , אבל לא קריטי .  לפעמים יש רעש (כמו מכה) ממנו.  אבל זה פעם ב....  חוץ מזה פעולת קירור מצוינת.

פורסם
לפני שעתיים, feel כתב:

אם אני זוכר נכון - 87 זה יותר ישן....    

לגבי פיקציה - האחריות תקפה רק וכאשר טכנאי "הבית" מטפל במקרר.....  אם הזמנת טכנאי פרטי  (לאחר שנתיים  נניח) - אז האחריות כבר לא תקפה ...

לגבי המקרר - מרוצה מאוד!   מקרר ענק,  גם יפה מבחוץ.  כאשר עובד כן שומעים אותו , אבל לא קריטי .  לפעמים יש רעש (כמו מכה) ממנו.  אבל זה פעם ב....  חוץ מזה פעולת קירור מצוינת.

תודה רבה לך על התגובה, זה הרגיע אותי יחסית כי מאוד התלבטתי אם ללכת על יבוא מקביל. המסע הזה בבחירת מקרר נוראי, כל הכוחות הנפשיים הוציא ממני. קניתי מלא מכשירים חשמל גדולים בחיים ואף פעם לא הייתי בכאלה דילמות וחוסר אונים כמו בבחירת מקרר חח 

פורסם
לפני 14 שעות, Krishi כתב:

תודה רבה לך על התגובה, זה הרגיע אותי יחסית כי מאוד התלבטתי אם ללכת על יבוא מקביל. המסע הזה בבחירת מקרר נוראי, כל הכוחות הנפשיים הוציא ממני. קניתי מלא מכשירים חשמל גדולים בחיים ואף פעם לא הייתי בכאלה דילמות וחוסר אונים כמו בבחירת מקרר חח 

מסכים לגמרי... זה גם עניין של מזל ... 

בכל מקרה הבדל מול רלקו זה כמעט פי 2 במחיר .

לא בטוח שראלקו טובים יותר בשרות…

וזה אותו דגם בדיוק , רק עם מיספור שונה

פורסם

שלא תעז להתקרב לשרות של תמוז - הוא פשוט לא קיים!

רכשתי לאבי מקרר של סמסונג לא מזמן משופרסל וניסיתי להשיג את השירות של תמוז במשך שבועיים - ללא הצלחה. הם פשוט לא עונים!

רק אחרי שפניתי לשופרסל וביקשתי לבטל את העסקה טרחו לחזור אלי.

פורסם
בתאריך 10.11.2020 בשעה 15:17, feel כתב:

מסכים לגמרי... זה גם עניין של מזל ... 

בכל מקרה הבדל מול רלקו זה כמעט פי 2 במחיר .

לא בטוח שראלקו טובים יותר בשרות…

וזה אותו דגם בדיוק , רק עם מיספור שונה

רכשתי בסוף את הדגם SJ-FE87 (זה מה שהיה רשום באתר של החנות, על המקרר עצמו רשום SJ-FE87V-SS) תאכלס אותו מקרר. 

בינתיים הכל עובד ואני מרוצה. אפילו המשלוח עבר חלק רק הצריך כמה תיאומים כי הייתי צריך להזמין מנוף בנפרד (לא נכנס אצלי בדלת של המטבח).

ארץ ייצור תאילנד, מידרג אקלים T, צריכת חשמל A+ 

whatsapp-image-2020-11-12-at-11-46-53.jp

נקווה לטוב. 

בתאריך 10.11.2020 בשעה 22:03, yuval1111 כתב:

שלא תעז להתקרב לשרות של תמוז - הוא פשוט לא קיים!

רכשתי לאבי מקרר של סמסונג לא מזמן משופרסל וניסיתי להשיג את השירות של תמוז במשך שבועיים - ללא הצלחה. הם פשוט לא עונים!

רק אחרי שפניתי לשופרסל וביקשתי לבטל את העסקה טרחו לחזור אלי.

ראיתי שתמוז קיבלו ממש הרבה ביקורות רעות. זה לא שראלקו או י. שלום גם לא קיבלו על הראש אבל תמוז ממש היו רעים חח 

אצלי זה אחריות של י. שלום לשנה מלאה + 9 על המדחס. אבל כמו ש @feel אמר ההרחבה של האחריות על המדחס זה די פיקציה כי זה מחייב אותך להשתמש רק בטכנאים שלהם לאורך כל ה-10 שנים גם בתקלות אחרות אם אתה רוצה שהאחריות על המדחס תהיה מופעלת ולא תתבטל. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...