Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק באקסנט 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בקרוב אתחיל לנסוע באופן קבוע מרחובות לאשדוד באקנסט 2005 (עד עכשיו הרכב היה בשימוש בעיקר בעיר) והצריכת דלק הסתמנה כגבוהה אך הנסועה הייתה נמוכה... באינטרנט רשום שהיונדאי בשיוט אמורה לצרוך כ18 קמ לליטר.. לאחר כל הבלאי של השנים לאיזו צריכת דלק אני אמור לכוון בכלל? הייתם ממליצים להחליף רכב לנסיעות של רחובות אשדוד? אולי לרכב חסכוני יותר? (במידה ואחליף התקציב יהיה 20 אלף לרכב אוטומטי כך שאני לא בטוח שבגלל ב20 אלף יביא משהו טוב יותר משמעותית..)

עריכה אחרונה על ידי David8356
פורסם

יש הרבה משתנים בשאלה שלך - מה תוואי הדרך ? האם היא פקוקה ? כמה הרגל שלך כבדה על הגז ? מצב הרכב וכו...

אני מבין שהרכב כבר ברשותך, בוא תעשה ניסוי ותיסע איתו מיכל דלק או שניים בשביל לבדוק מה הצריכה הממוצעת של הרכב לפי משאבה

כל ניחוש שיזרק פה יהיה לא רציני ולא יהיה משקף לנהיגה שלך בשעות בהם אתה נוסע בדרך בה אתה נוסע

פורסם

חסרים כאן הרבה פרטים בסיסים. באופן כללי כל עוד הרכב במצב תקין לקנות רכב חדש יותר שכנראה גם צריך ישור קו מסוים ככל הנראה יעלה יותר אבל, במידה והמטרה העיקרית היא להחליף את הרכב אז מובן המטרה של רכב חסכוני יותר. 1/18 גם שהרכב היה חדש אני בספק רב מאוד שהוא היה מגיע לזה. אני לא מכיר את הרכב הזה אבל אני מניח שצריכה שלו צריכה להיות סביב 1/8~1/12 תלוי בהמון פרמטרים (מסלול, תנועה, משקל,מזגן וכל מיני).

פורסם
יש הרבה משתנים בשאלה שלך - מה תוואי הדרך ? האם היא פקוקה ? כמה הרגל שלך כבדה על הגז ? מצב הרכב וכו...

אני מבין שהרכב כבר ברשותך, בוא תעשה ניסוי ותיסע איתו מיכל דלק או שניים בשביל לבדוק מה הצריכה הממוצעת של הרכב לפי משאבה

כל ניחוש שיזרק פה יהיה לא רציני ולא יהיה משקף לנהיגה שלך בשעות בהם אתה נוסע בדרך בה אתה נוסע

עשיתי מספר פעמים נסוייים כאלה אבל הם לא ממש מדויקים לדעתי פעם אחת שמתי פול טנק יצאתי לתל אביב ובחזור שמתי שוב פול טנק עד שהמשאבה קופצת והיא קפצה אחרי 3 ליטר (והרכב לא עשה 3 ליטר ל80 קמ...) ולאחר מספר ניסויים של צריכת דלק על פחישוב של טנק מלא ותדלוק ברבע יוצא לי סביב ה30 ליטר ל350 קמ (1 ל11) הרכב בעיקרו רק משייט בתקופה האחרונה ב20 אני יוכל להביא משהו שיקח פחות דלק? היצרן מדבר על 1 ל18 בפועל כמה באמת אמור לקבל? יש לציין הרכב עבר 270 אלף..... כך שהסיכוי הגיוני אבל עדיין מה לסדר אם בכלל או להחליף לאיזה רכב?

פורסם

בבין עירוני בנסיעה רגועה הרכב יעשה באזור ה 1/14 בערך.

לא מדובר על רכב חיסכוני.

אם אתה מחפש באמת שיפור אפשר היה לחפש רכב ידני קטן.

כיוון שאתה מחפש אוטומט הייתי נשאר עם הרכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...