Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מלווה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רציני שלא יחודש לי הרישיון? זאת אומרת אז למה הם יתנו לי לנהוג עד אז?

ובקשר ל"הוזזתי את האוטו" לא אמרתי את זה... אני אמרתי "זה כולה להוזיז את האוטו" לא אמרתי פה שום דבר בקשר לזה שאני הוזזתי את האוטו

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם

"כולה להזיז את האוטו" זה כמו שאמרת הזזתי את האוטו.

נדפקת אין מה לעשות זה קורה בחיים, פעם הבאה תעבוד יותר בשכל ואל תסתכן בשביל להזיז את האוטו לחנייה.

יש מצב שאם תשכור עורך דין הוא ימצא דרך להוציא אותך אבל תיקח בחשבון שזה יעלה הרבה כסף.

מקווה שתצליח.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

הוא אמר שהשוטר תפס אותו עם גחון הרכב בחוץ, כלומר הרכב כבר הוזז כי מי מחנה ככה רכב(היגיון בריא) והוא עוד אמר לו "זה כולה להזיז את האוטו" כלומר שהרכב הוזז על ידו.

כשאתם הולכים לבית משפט או מתנהלים עם המשטרה אל תחשבו שהפתרון הפשוט הוא מה שיתפוס, הם יטרטו אותכם עד שיחשבו שהם מצאו משהו ופה באמת יש להם מה לחפש כי אסור לנסוע בלי מלווה, אפילו ל10 מטר!

פורסם

זה היה ממש גבולי לגבי הגחון... אתה יודע זה היה כל כך קצת שיש אנשים שחונים ככה...

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם

אמרתי לך כבר משהו:

לא משנה מצבו של הרכב, גם אם הוא ראה את האוטו באמצע הכביש, תמיד אפשר להגיד "אבא עלה רגע הביתה", השאלה היא מה רשום על הזימון לדין בדברי הנהג.

אם לא רשום "רק הזזתי את האוטו לחניה" או "זה סה"כ כמה מטרים בודדים" או כל דבר אחר שיפיל אותך, אז יותר קל לצאת מזה.

וכן, תתכונן לזה שתקבל 30 יום שלילה + לימוד נהיגה וטסט חוזר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תתכונן לזה שתקבל 30 יום שלילה + לימוד נהיגה וטסט חוזר.

אני זוכר שקראתי באתר של "משרד התחבורה" כי מי שיתפס נוהג ללא מלווה רשיונו ישלל ועליו לעבור את שלבי הבחינה לקבלת רשיון שוב.

פורסם

אוי איזה שוטרים יש במדינתינו:shock: .

תראה , אני מבין את השוטר, אבל הגישה שלו אלייך, בעוד שהוא בטוח שאתה זה שהתפרעת עם הפאזו', היא לא נכונה.

שוטר נורמלי צריך לבוא ולתאם עם העדויות והתלונות של השכנים ועם המצב הנוכחי, אין לו זכות לבוא ולהטיל עליך האשמות שלא בטוח והם נכונות.

לדעתי השוטר היה בטוח שאתה התפרעת עם האוטו למרות שזה לא אתה וזה שכן שלך שיש לו את אותו האוטו בדיוק,בגלל החוסר בעדויות הוא לא יכול להעניש אותך על משהו שהוא חושב שעשית , ולכן הוא מנסה להעניש אותך על הדבר הכי קטן שהוא יכול.

הוא שמע שמישהו מתפרע עם אוטו דומה אבל אין לו עדויות או משהו אז הוא אומר לעצמו:"אולי לא תפסתי אותו מתפרע אבל אני חיב להעניש אותו על משהו:roll: ".

זהו הוא ראה שאתה ללא מלווה עם אוטו מונע והאף של הרכב בחוץ וישר רשם דו"ח.

לדעתי במשפט תבקש עדויות למי שחושב שראה אותך מתפרע עם האוטו ותציין שיש אוטו דומה באותה שכונה שנוהג לעשות זאת , ללא שמו של בעל הרכב.

פורסם
אמרתי לך כבר משהו:

לא משנה מצבו של הרכב, גם אם הוא ראה את האוטו באמצע הכביש, תמיד אפשר להגיד "אבא עלה רגע הביתה", השאלה היא מה רשום על הזימון לדין בדברי הנהג.

אם לא רשום "רק הזזתי את האוטו לחניה" או "זה סה"כ כמה מטרים בודדים" או כל דבר אחר שיפיל אותך, אז יותר קל לצאת מזה.

וכן, תתכונן לזה שתקבל 30 יום שלילה + לימוד נהיגה וטסט חוזר.

את זה הוא לא הראה לי על מה אני חותם.. וששאלתי אותו על מה אני חותם הוא אמר על זה שקיבלת את הזימון לבית המשפט.. אני חושב שהוא היה צריך להגיד לי לקרוא את זה קודם ורק אחרי זה להגיד לי אם אני מסכים לחתום

עם עורך דין טוב מהקטע הזה אני יוכל לצאת

פג'ו 205

מודל 87

מנוע 1100

בעלים קודמים 1

215 אלף קילומטר

תמונות בקרוב..

פורסם
אוי איזה שוטרים יש במדינתינו:shock: .

תראה , אני מבין את השוטר, אבל הגישה שלו אלייך, בעוד שהוא בטוח שאתה זה שהתפרעת עם הפאזו', היא לא נכונה.

שוטר נורמלי צריך לבוא ולתאם עם העדויות והתלונות של השכנים ועם המצב הנוכחי, אין לו זכות לבוא ולהטיל עליך האשמות שלא בטוח והם נכונות.

לדעתי השוטר היה בטוח שאתה התפרעת עם האוטו למרות שזה לא אתה וזה שכן שלך שיש לו את אותו האוטו בדיוק,בגלל החוסר בעדויות הוא לא יכול להעניש אותך על משהו שהוא חושב שעשית , ולכן הוא מנסה להעניש אותך על הדבר הכי קטן שהוא יכול.

הוא שמע שמישהו מתפרע עם אוטו דומה אבל אין לו עדויות או משהו אז הוא אומר לעצמו:"אולי לא תפסתי אותו מתפרע אבל אני חיב להעניש אותו על משהו:roll: ".

זהו הוא ראה שאתה ללא מלווה עם אוטו מונע והאף של הרכב בחוץ וישר רשם דו"ח.

לדעתי במשפט תבקש עדויות למי שחושב שראה אותך מתפרע עם האוטו ותציין שיש אוטו דומה באותה שכונה שנוהג לעשות זאת , ללא שמו של בעל הרכב.

תשמע, הוא נפל עליו בידיוק כשהוא ביצע את העברה, הדו"ח לדעתי ניתן בצדק.

היה פה לא מזמן שגם אישה זקנה נהרגה בחניה.

מה היה קורה אם היה נכנס במשהו, לא חס וחלילה מוות או פציעה, אפילו סתם פגיעה ברכב חונה.

אין ביטוח ואין כלום.

השוטר לא יצא מנייאק, הוא ראה את הגחון של הרכב לא חונה כמו שצריך והבחור אמר לו "שזה רק לכמה מטרים" אומנם השוטרים בארצנו הינם בעלי מנת משכל לא ממש גבוהה אבל עדיין לחבר את כל המרכיבים הם יכולים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אבל אין לו כל הוכחה שהוא זה שהוזיז את הרכב ובגלל זה הגחון בחוץ. יכולים להיות מיליון ואחת סיבות לכך.

דעתי היא שהוא חיפש לתת לו דו"ח בגלל שהוא בטוח בעצמו שהוא משתולל עם הרכב והוא כוויכול עשה עבירות אבל לא ניתן לתת דו"ח עליהם לאור חוסר בהוכחות, ובגלל זה הוא נתן לו את הדו"ח על נהיגה ללא מלווה.

שוטר אחר (או שוטר שלא היה מחפש רכב שמשתולל) היה מזהיר ואומר "שפעם הבאה זה לא יחזור על עצמו".

פורסם

אולי הוא בכלל לא חיפש רכב שמשתולל אלא רק עבר שם!

אתה לא יודע למה השוטר היה שם והמידע היחיד שיש לך הוא ממי שקיבל את הדוח, תסכים איתי שזה לא מידע אמין.

יכול להיות שהשוטר סתם עבר בשכונה וראה אותו מזיז את האוטו אז הוא עצר אותו, שוטר לא מביא דוח בגלל שמישהו אחר אמר לו שהוא התפרע. השוטר הגיע היה לו על מה להביא דוח והוא הביא, אין לך על מה להתלונן, גם לי זה קרה ומזל שאבא שלי היה בבית אז הוא ירד מהר והשוטר חשב שהוא נהג ואני סתם יושב באוטו.

תכל מקרה תיקח עורך דין אולי הוא יצליח להוציא אותך מזה, ואולי לא. הכל תלוי במזל.

פורסם

שמע אולי אתה צודק, אבל לאור הסיפור שלו הוזמן שוטר לשכונה בחיפושים אחרי פאזו' לבנה שמשתוללת

והופ, הוא מצא אותה עם הגחון בחוץ אבל ללא הוחכות לנהיגה ללא מלווה, אז למה להביא דו"ח !?!

שוב אני חוזר שלפי הסיפור לא היה נראה לי שיש צורך להביא דו"ח.

אם הסיפור לא נכון ויש איזה שהם פרטים מעווטים אז אני חוזר בי.

פורסם

הוא לא יודע אם השוטר הוזמן לשכונה כדי לחפש פזו לבנה משתוללת הוא חושב כך כי יש פזו שלפעמים משתוללת בשכונה, אז אתה לא יכול לקחת את הפרט הזה למשפט.

השוטר מוצא אוטו עם גחון בחוץ, גחון בחוץ זה אומר שאתה עומד לצאת אתה לא מוציא את הגחון ומחכה.

אתה לא יודע כמה מהגחון היה בחוץ כי בטח שאפף אחד לא יגיד שהוא אשם אלא תמיד השוטרים אשמים, השוטר לא אשם, נהגת ברכב בלי ביטוח ורישיון ויכולת להרוג מישהו שזה היה הורס לך את החיים.

תגיד תודה שקיבלת קנס ולא דרסת איזה ילד שמשחק בשכונה.

• תוכן חדש...